Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

hatirlatigin cok iyi oldu Aycan,hatta telefona not alimde o gün randevudan önce hatirlatsin...gerci laparaskopide delik olacak 3 yerden..lazer oolayini birdaha yazarmisin canim..

daha önce söylemiştim ya adana da iyi bilinen turan çetin beni bu hale getiren dr un arkadaşı ve çok paracı bana güven vermiyor ona gidesim yok diğerlerinin başarısınıda duymadım hele benim gibi hamileliği imkansız olan birine bilmiyorum ki

aycan sen ne yaptın adet olmuştun o içtiğin guatr ilacının yan etkisi ile geciti değilmi
Oldum umutcum, neden oldugunu bilmiyorum, ama az geldi, neyse ayin 4 ünde terminim var bakalim ne dicek, bende kist filan olasiligina karsin, sogan kürüne basladim, hayirlisi...
anacim cok bilmekte iyi degil, lokman hekim gibi hemen sogan filan bazen kendime gülüyorum valla opuyorumnanaktan

bende valla,caylardanmi ne bilmiyorum reglim cok erken geldi birakrim 22.günde geldi..

Hayirlisi tatlim, Allah sifa versin, insaallah iyi gelir, ben gecen c.tesiden beri yapiyorum, sogan bitince diger otlarima döncem, anasini satayim, icim disim ot suyu oldu.zemuszemus

ben adetin 21. gününe kadar içtim ondan sonra içilmiyor diye içmedim ama regl i erken getiriyor geçen ay bende erken oldum

kızlar ben uygulama tavimi çıkardım herşeyi ona göre yaptım ha bir işe yaramadı orası ayrı 21. günden sonra hayıt aslan pençesi bir şey daha var dı o ullanılıyor ben kullanmadım 21 de bıratım bakalım hayırlısı

Eh bakalim nolucaz, kendimizi denek yaptik, Allahtan hayirlisi, feri burda hava bayagi soguk, sizde nasil, Umut sizin orasi yaniyodur eminim

inşallah kendimizi denek yapmamız bir işe yararda beli biz de başkalarına yararlı oluruz dermişim siz de kelin ilacı olsa başına sürer dermişiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…