Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Canim ben o yaziyi okuduktan sonra arastirma yapmistim, ama bisey bulamadim almanca, o ypzden önemsemedim, öyle herkes biseylerden sifa buluyo iste

bende bu ay ovülasyon testi alip tam ovülasyon zamani calisma yaptim..tek tüp kapali,digerinded gecis darligi var ama bakalim arik..ayin-4-5 si gibi hastalanmam lazim..zaten ayin 3 de doktorla görüsme var amelyat icin..insan umut etmekten vazgecmiyor..bende belki mucize olur diye hersey ragmen acaba diye düsünüyorum iste..

L-Arginin kas gelistiricidir, rahim vede yumurtalarinda kas oldugunu düsünürsek, faydali olabilir. vücut gelistiriciler yani Fitnese gidenlerde L-Arginin kullaniyor umut

feri ovulasyon testini nasıl kullandın yani testi hangi günler yaptın ve ovulasyon gününü nasıl anladın anlatırmısın

aycan feri peki bu ilacın ne olduğunu anladınızmi birde L argini ne için di

Umut benim yumurta rezervlerinde azlik var diye doktor önerdi TR den.yumurta kalitesini ve razarvini artirmada faydali diye yazmisti....Google yaz cikar ben internetten ismarladim 90 tane..amelyattan sonraki 2. haftada icmeye baslayacagim...zaten amelyatan sonra 6 ay korunmaliymisim..ama ben 3 ay korunacagim..nasilsa laparaskopi olacak..

Umut bak simdi biseyler buldum su bärenklau (Heracleum sphondylium), bitkiyle ilgili, Epilepsi vede histeriye iyi gelip, kadin vede erkekte afrodizyak etkisi varmis, tüberküloz, bronsit vede girtlak iltihaplarina iyi geliyomus

hap şeklindemi tr den mi ısmarladın fiyatı nasıl ve nasıl kullanacasın bende ısmarlayım

Ben tedaviye basladigimda, doktorum kullanmam icin recete verdi, yumurtanin saglikli kaliteli olmasina yariyor, ben toz halinde eczaneden aliyordum l-arginin i umutcim

umut benim reglim normalde 26 günde bir oluyor..zaten testin icinde yaziyor hangi gün baslayacagin..tabi reglin kac günde bir oldugu önemli,icinde var testin..ben 10 gün basladim,sabah 7 de kalkip idrarimi yaptim..geri yattim ve ilk idrarla yapmiyorsun testi o yüzden ve 3 saat su icmeden ve idrar yapmadan bekleyip sonra testi yaptim...12. 2 kirmizi cizgi net cikinca ovülasyona 24-36 saat kalmis demek oluyor ve..calisma...Kk de var..ordan ögrendim bende...

yok umut almanyadan aldim ama..tr de de var..cünkü ordaki doktor önermisti bana..

Kizlar bulursam yazicam arastiriyorum googleda, yalniz bu yazida bu bitkiye dikkat edilmeli DNA si degismis diye bi ararlar yazilar cikmis, okuyorum bi yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…