- 30 Haziran 2012
- 3.948
- 2.544
- 133
- Konu Sahibi zeytinagaci
İlk sayfayı okuduğumda, onlar altın taklidi olabilir dedim. Ama olay çözülmüş, iyi de para etmiş. Annen niye "satma" diyordu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim ne yaptiniz ev aldiniz mi?kiraya mı ciktiniz?
bencede bozdurma?yada 1 ini bozdurabilirsin..azda olsa seni rahatlatır..birikmisinle birlikte
İlk sayfayı okuduğumda, onlar altın taklidi olabilir dedim. Ama olay çözülmüş, iyi de para etmiş. Annen niye "satma" diyordu?
Nasi alfabeyi cozduler ya![]()
canim satma ödebileceksen sakın.,bi mecburiyet olduğunda ödeyeceksin mecbur..alelacele kiraya çıktık eşimin kalacak yer durumu yüZünden
kiraya çıkmamız iyi bile oldu da işte birden artan masraflar hazırlıksız anımızda yakaladı bizi
yine çarkı döndürürüm bilezikleri satmadan da
ama kararsız kaldım 5 ayda kurtulacağım borçtan yarın kurtulmak var :)
canim satma ödebileceksen sakın.,bi mecburiyet olduğunda ödeyeceksin mecbur..
birikimin olsun o da
hmm o neymis öyle faiz.. sen sat canım o zaman..faiz paranın bereketini de götürür hemişte ödüyoruz da her ay eksiye o kadar çok düşüyoruz ki 300 tl falan da faiz ödüyoruz
hmm o neymis öyle faiz.. sen sat canım o zaman..faiz paranın bereketini de götürür hem
yerine koyarsin her ay biraz biraz
ben olsam yarin ilk iş bozdurur borcumu kapatirim..sonrada 2 ay ayni parayi koyar kenara alırım 1 tane aynısından..nihayetinde satma demisler. ev filan alırsanız az bile olsa çok makbule geciyorevet aydan aya birikim hesabıma atarım şu borçları bitirsem daha da bişey istemiycem :)
ben olsam yarin ilk iş bozdurur borcumu kapatirim..sonrada 2 ay ayni parayi koyar kenara alırım 1 tane aynısından..nihayetinde satma demisler. ev filan alırsanız az bile olsa çok makbule geciyor
tayin oldun mu canım
gecen aklima gelmistin, konunu okumustumacaba tayin olup, 1+1 ev aldilar mi
diye
anladım OHAL de☺olamadım OHAL sağolsun
:)
eşim de orduevinden çıkmak durumunda kaldı sivil olduğu için
kalacak yer bulamayınca da 2 gün içinde ev tuttu ankaradan
Korkulur valla kk kadinlarindan, birinin kocası miymisyaa adamın biri facebookta bi yazı paylaşmış
burda kızlar çözdü valla
seni unutmadım türkan mı ne yazıyomuş
konuyu bulurum belki
konuyu bulamadım yaKorkulur valla kk kadinlarindan, birinin kocası miymis![]()