altın bilezikten anlayanlar?

İlk sayfayı okuduğumda, onlar altın taklidi olabilir dedim. Ama olay çözülmüş, iyi de para etmiş. Annen niye "satma" diyordu?

canim ne yaptiniz ev aldiniz mi?kiraya mı ciktiniz?
bencede bozdurma?yada 1 ini bozdurabilirsin..azda olsa seni rahatlatır..birikmisinle birlikte

alelacele kiraya çıktık eşimin kalacak yer durumu yüZünden
kiraya çıkmamız iyi bile oldu da işte birden artan masraflar hazırlıksız anımızda yakaladı bizi
yine çarkı döndürürüm bilezikleri satmadan da
ama kararsız kaldım 5 ayda kurtulacağım borçtan yarın kurtulmak var :)

İlk sayfayı okuduğumda, onlar altın taklidi olabilir dedim. Ama olay çözülmüş, iyi de para etmiş. Annen niye "satma" diyordu?

daha çok babam demişti
hatıraymış,
annemin bana verdiği modelli bi kelepçe gibi bilezik var onu zaten satmam o hatıra işte
bu düzlerin hatırası çok da olur mu bilemedim :)

alelacele kiraya çıktık eşimin kalacak yer durumu yüZünden
kiraya çıkmamız iyi bile oldu da işte birden artan masraflar hazırlıksız anımızda yakaladı bizi
yine çarkı döndürürüm bilezikleri satmadan da
ama kararsız kaldım 5 ayda kurtulacağım borçtan yarın kurtulmak var :)
canim satma ödebileceksen sakın.,bi mecburiyet olduğunda ödeyeceksin mecbur..
birikimin olsun o da

evet aydan aya birikim hesabıma atarım şu borçları bitirsem daha da bişey istemiycem :)
ben olsam yarin ilk iş bozdurur borcumu kapatirim..sonrada 2 ay ayni parayi koyar kenara alırım 1 tane aynısından..nihayetinde satma demisler. ev filan alırsanız az bile olsa çok makbule geciyor
tayin oldun mu canım
gecen aklima gelmistin, konunu okumustumHoppa acaba tayin olup, 1+1 ev aldilar mi :KK68:diye

ben olsam yarin ilk iş bozdurur borcumu kapatirim..sonrada 2 ay ayni parayi koyar kenara alırım 1 tane aynısından..nihayetinde satma demisler. ev filan alırsanız az bile olsa çok makbule geciyor
tayin oldun mu canım
gecen aklima gelmistin, konunu okumustumHoppa acaba tayin olup, 1+1 ev aldilar mi :KK68:diye

olamadım OHAL sağolsun
:)
eşim de orduevinden çıkmak durumunda kaldı sivil olduğu için
kalacak yer bulamayınca da 2 gün içinde ev tuttu ankaradan

Korkulur valla kk kadinlarindan, birinin kocası miymis :olamaz:
konuyu bulamadım ya
hani eskiden günlüklere kendimiz alfabe uydurur yazardık ya anlamasın okuyan diye
bi kadının kocası sanırım öyle bişey yazıp facebookta paylaşmış
eski sevgilisinin doğumgününü kutlayıp seni unutmadım yazmış

mısır hiyerogliflerini çözer gibi çözdü burdan bi kaç kişi :D
ben o dakikada kk nın önünde diz çöktüm

Back
X