Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
alelacele kiraya çıktık eşimin kalacak yer durumu yüZünden
kiraya çıkmamız iyi bile oldu da işte birden artan masraflar hazırlıksız anımızda yakaladı bizi
yine çarkı döndürürüm bilezikleri satmadan da
ama kararsız kaldım 5 ayda kurtulacağım borçtan yarın kurtulmak var :)
daha çok babam demişti
hatıraymış,
annemin bana verdiği modelli bi kelepçe gibi bilezik var onu zaten satmam o hatıra işte
bu düzlerin hatırası çok da olur mu bilemedim :)
alelacele kiraya çıktık eşimin kalacak yer durumu yüZünden
kiraya çıkmamız iyi bile oldu da işte birden artan masraflar hazırlıksız anımızda yakaladı bizi
yine çarkı döndürürüm bilezikleri satmadan da
ama kararsız kaldım 5 ayda kurtulacağım borçtan yarın kurtulmak var :)
ben olsam yarin ilk iş bozdurur borcumu kapatirim..sonrada 2 ay ayni parayi koyar kenara alırım 1 tane aynısından..nihayetinde satma demisler. ev filan alırsanız az bile olsa çok makbule geciyor
tayin oldun mu canım
gecen aklima gelmistin, konunu okumustum acaba tayin olup, 1+1 ev aldilar mi diye
ben olsam yarin ilk iş bozdurur borcumu kapatirim..sonrada 2 ay ayni parayi koyar kenara alırım 1 tane aynısından..nihayetinde satma demisler. ev filan alırsanız az bile olsa çok makbule geciyor
tayin oldun mu canım
gecen aklima gelmistin, konunu okumustum acaba tayin olup, 1+1 ev aldilar mi diye
konuyu bulamadım ya
hani eskiden günlüklere kendimiz alfabe uydurur yazardık ya anlamasın okuyan diye
bi kadının kocası sanırım öyle bişey yazıp facebookta paylaşmış
eski sevgilisinin doğumgününü kutlayıp seni unutmadım yazmış
mısır hiyerogliflerini çözer gibi çözdü burdan bi kaç kişi
ben o dakikada kk nın önünde diz çöktüm