Bu aralar misafirlerin ayaklarını sürüyerek geliyor canım sana
Çalışan için çok yorucu oluyor böyle şeyler anlayabiliyorum seni ..
Yat dinlen canım hakkın

Benimki durduk yere altın bozan bı tipti zamanında şimdi bu kadar düzelttim ki gereksiz yere altın bozmuyor ama yaoatiraba kadar da canım çıkıyor 2000 TL maaş alan bı. Kişi bizden iyi birikim yapıyor

Çünkü bizimki çocukların bı dediğini iki etmiyor falan kendi içinde çok harcıyor hep Fuzuli harcama bizimki

Gereksiz harcamaları görebilmek için gelir gider defteri tutabilirsin. Böylece gereksiz olan herşeyi görüyor insan :))

Bu aralar misafirlerin ayaklarını sürüyerek geliyor canım sana
Çalışan için çok yorucu oluyor böyle şeyler anlayabiliyorum seni ..
Yat dinlen canım hakkın
Sorma canım aynen öyle oluyor, sagolsunlar her zaman gelsinler ama üst üste olunca ben biraz da geriliyorum
Daha gelecekler de çok :))
Bu aralar işler de yoğun, haftaya da bir nisan daha var,bayrama kadar daha kimseyi agirlamayi düşünmuyorum:)

Bu arada kumbaramdan eşime de bir tane yapmayı teklif ettim
Verdiği cevap ,ben sana para verdiğimde sen at yok artık yaa ben adama para biriktirme alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum, o da bana atıyor yine topu :))

Yok ben hesap kitap işlerini hâlâ vermemeliyim bu bir deneme idi ama geçemedi
Böyle adama evin bütçesi teslim edilir mi hayırr.. ..

Bende isterdim esimin herseyi idare etmesini ama beceremez hesap kitap hic yapmaz maasi aldigi gibi benim hesabıma gonderir

Selam kızlar bu ay aldığım bir çeyreği dün akşam düğün vardı, oraya taktık gitti. Neyse diğer birikimlerimden yine kar kardır. Eşlerden konuşulmuş, benim eşim de hiç birikimci değil. O yüzden bir şey yapacağımız zaman önce borç yapıyoruz sonra borç yiğidin kampçısı misali eşim iyi ödüyor, o zaman tutumlu oluyor. Ben o yüzden gizliden de olsa biriktiriyorum. Çok gerekli bir durum olunca sürpriz deyip çıkarıyorum, neyse ki eşim gizli biriktirdim diye kızmıyor, üstüne seviniyor bile :)

Bir çeyrek de dün akşam ben taktım :)) maaşta alıp yerine koyacağım.
Benim eşim de geleni harcama peşinde çalışıyoruz hakediyoruz kafasında. Tabiki o da haklı ama bir taraftan çalışırken birikim yapma zamanı bence.
Bende birikim yapıyorum biliyor da ama kızmaz istemez..

Benimki de hiç yapamaz ,ona kalsa dibine kadar eksilerde oluruz .
al bizimkinden de o kadar harcadi mi iyi harcar ne paralar geldi gecti..
Bu ay kk cok gelmis odetip kapattirmasini saglamaliyim

ortak birikim yapmaya çalışıyoruz ama ufaktan habersiz de biriktiriyorum

Benim eşime evin bütçesini teslim etmem hayal bile değil. Ortak ederim hep hesap kitaba ama bunalir ve şakayla muhasebeci eş aldım bütün paramı veriyorum bir de ben mi hesap yapiyim diye işin içinden hep bir şekilde uzaklasir
Bugünkü macerasini anlatayım size de:)
Cebinde parası kalmamış, misafirler olduğu için de dışarı çıkmadık bugün para cekemedi
Su ve ekmegi 52 hafta kumbarasindaki parasından ödemiş. Yarın çekince yerine koyarsın dedim. Yine benim param bu niye koyuyorum dedi, eee o zaman nasıl biriktiren dedim. yeniden 1 TL ile başladım o zaman ben diyip gitti 1 TL attı

Ben çift gidiyorum biri onun niyetine diye, bir tane de ona ayrı kutu verdim senin diye ama parayı alıp benim atmam daha doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…