- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #20.101
Bu aralar misafirlerin ayaklarını sürüyerek geliyor canım sanaAllahım ne yorucu bir haftasonu
Dün ve bugun arkadaşlar kahvaltidaydi. Dunkuler okul arkadaşlarımdi ve çocukları yoktu 6 da gittiler.
Bugunkiler iş arkadaşlarımdi az onca uğurladık.
Üst üste iki gün misafir ağırlamak bana göre değil, gecen haftanın yorgunlugu daha ustumdeyken yineyine yoruldum gerçekten
Dun akşam pazardan patlıcan aldım. Domates ile biraz çevirip posetledim.
İki pisirimlikte dolmalık biber, bir bağ sarımsak ayıklayıp attım buzluğa.
Allahım ne hamaratim ne hamaratim şimdi direkt uyumaya gidiyorum
Benimki durduk yere altın bozan bı tipti zamanında şimdi bu kadar düzelttim ki gereksiz yere altın bozmuyor ama yaoatiraba kadar da canım çıkıyor 2000 TL maaş alan bı. Kişi bizden iyi birikim yapıyorBirikimi benim eşim de gereksiz görüyordu.
O böyle yapınca önce gizli almaya başladım sonra söyledim ama sıradan bir sebep için bozdurmayacağımı vermeyeceğini bilir, istemez
Önemli olan birikimi alışkanlığa çevirebilmek
Gereksiz harcamaları görebilmek için gelir gider defteri tutabilirsin. Böylece gereksiz olan herşeyi görüyor insan :))Benimki durduk yere altın bozan bı tipti zamanında şimdi bu kadar düzelttim ki gereksiz yere altın bozmuyor ama yaoatiraba kadar da canım çıkıyor 2000 TL maaş alan bı. Kişi bizden iyi birikim yapıyor
Çünkü bizimki çocukların bı dediğini iki etmiyor falan kendi içinde çok harcıyor hep Fuzuli harcama bizimki
InsaAllah :)Memnun oldum canım ..
Zaten çabalıyorsan mutlaka olacaktır ,olur .
Bugünün den itibaren başlıyorum 1 TL lik harcamayı bile yazayım görmeden dank etmeyecek eşime :))Gereksiz harcamaları görebilmek için gelir gider defteri tutabilirsin. Böylece gereksiz olan herşeyi görüyor insan :))
1. Sayfada aylık birikim listemiz var. Temmuz ayı birikim listesi var şu anda.InsaAllah :)
Sımdı benım yspmam gereken busey var mı ? Bırıkımlerı nezaman soyluyoruz
para oluyorsa 130 Tl dıye eklıyebıkırsın :)1. Sayfada aylık birikim listemiz var. Temmuz ayı birikim listesi var şu anda.
Temmuz birikimi yaptıysan ekleyebilirim seni
Sorma canım aynen öyle oluyor, sagolsunlar her zaman gelsinler ama üst üste olunca ben biraz da geriliyorumBu aralar misafirlerin ayaklarını sürüyerek geliyor canım sana
Çalışan için çok yorucu oluyor böyle şeyler anlayabiliyorum seni ..
Yat dinlen canım hakkın
Telefona harcama yoneticisi uygulamasini indirebilirsinizGereksiz harcamaları görebilmek için gelir gider defteri tutabilirsin. Böylece gereksiz olan herşeyi görüyor insan :))
Bana defter tutmak daha kolay geliyorTelefona harcama yoneticisi uygulamasini indirebilirsiniz
Bende isterdim esimin herseyi idare etmesini ama beceremez hesap kitap hic yapmaz maasi aldigi gibi benim hesabıma gonderirBu arada kumbaramdan eşime de bir tane yapmayı teklif ettim
Verdiği cevap ,ben sana para verdiğimde sen atyok artık yaa ben adama para biriktirme alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum, o da bana atıyor yine topu :))
Yok ben hesap kitap işlerini hâlâ vermemeliyim bu bir deneme idi ama geçemedi
Böyle adama evin bütçesi teslim edilir mi hayırr.. ..
Bir çeyrek de dün akşam ben taktım :)) maaşta alıp yerine koyacağım.Selam kızlar bu ay aldığım bir çeyreği dün akşam düğün vardı, oraya taktık gitti. Neyse diğer birikimlerimden yine kar kardır. Eşlerden konuşulmuş, benim eşim de hiç birikimci değil. O yüzden bir şey yapacağımız zaman önce borç yapıyoruz sonra borç yiğidin kampçısı misali eşim iyi ödüyor, o zaman tutumlu oluyor. Ben o yüzden gizliden de olsa biriktiriyorum. Çok gerekli bir durum olunca sürpriz deyip çıkarıyorum, neyse ki eşim gizli biriktirdim diye kızmıyor, üstüne seviniyor bile :)
Benimki de hiç yapamaz ,ona kalsa dibine kadar eksilerde oluruz .Bende isterdim esimin herseyi idare etmesini ama beceremez hesap kitap hic yapmaz maasi aldigi gibi benim hesabıma gonderir
Aynen elimizdeki para hep disarda yemeye gezmeye giderBenimki de hiç yapamaz ,ona kalsa dibine kadar eksilerde oluruz .
al bizimkinden de o kadar harcadi mi iyi harcar ne paralar geldi gecti..Benimki de hiç yapamaz ,ona kalsa dibine kadar eksilerde oluruz .
Benim eşime evin bütçesini teslim etmem hayal bile değil. Ortak ederim hep hesap kitaba ama bunalir ve şakayla muhasebeci eş aldım bütün paramı veriyorum bir de ben mi hesap yapiyim diye işin içinden hep bir şekilde uzaklasirBu arada kumbaramdan eşime de bir tane yapmayı teklif ettim
Verdiği cevap ,ben sana para verdiğimde sen atyok artık yaa ben adama para biriktirme alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum, o da bana atıyor yine topu :))
Yok ben hesap kitap işlerini hâlâ vermemeliyim bu bir deneme idi ama geçemedi
Böyle adama evin bütçesi teslim edilir mi hayırr.. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?