- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #20.061
Benim eşiminde öyle maalesef .. ben engel olmasam coktan satmıştı .. bide bu oğlumun çeyrekleriyle alındığı için bu oğlumun onu asla isteme diyorum oda alıştı istemiyorSağol canım.
Seni ve gençleri böyle bilinçli görmek güzel. Benim eşimin eli çok fazla açık birikim yapmayı da bilmez. Bu yüzden bizde bilezik gilan durmuyor. Birikim de yapamadık şimdiye kadar. Şimdi onunla birlikte yaptığımız 3 ata altin var bakalım ömürleri ne kadar.
Bileziğin çok güzel işçiliği de az güle güle kullan
Sağol canım.iyiniyetli gecmis olsun cnm
eşlerin uyumu onemli beraber ya da ayri saygi cercevesinde bir seyler yapabilmeleri.
bu yeme icme gezme birikim ev işi ortam her sey icin gecerli
Canim evinizi güle güle kullanın.bizde bu ara birikim yok
evin anahtarını 6 ağustosta teslim alıyoruz inşallah
ne zaman taşınacağımızda o zaman belli olacak
inşallah bayramdan önce biter bu iş
eşimin besinde 3000 tl birikmiş çektik onu
taşınırken lazım olur diye
banka promosyonu falan da yattı
tatilden artırdıklarımla falan baya bi paramız oldu
inşallah taşınma masraflarını onlarla karşılıcaz
rabbim gerçekten ev alana yardım ediyomuş çok şükür
hiç ummadığımız şeyler oluyo
bugün bartına gidiyoruz eşimin ablası geldi almanyadan hafta sonu kaçamağı olcak bize
haftayada düğün var memlekete gidiyoruz
nolcak bu masraflar bilmem
Maşallah canım bereketli olsun...Turtacım benim bu ayki birikim 5 tam altın +2 çeyrek altın Daha da sıksam 1 TL çıkmaz
Benim Temmuz birikimim 26 gr altın(Bireysel emeklilik iptal ettirdim :))Temmuz ayı birikim listesi ;
1. K kahvemsi mutluluk =2 gram altın
2.karamelli_turta =1 ata altın
3. @morceket =150 sterlin
4. @akifinannesi =2 gram altın
5. [USER=870076]@p_ritha =2 gram altın
6. @dilek bolu =200 tl
7. @-Pandora- =250 tl+1 çeyrek altın+10 gram altın
8.iyiniyetli =1 yarım altın
9. @muhendiseylul =2,56 gram +1 çeyrek
10. @DRNNFRYSMN =1 ata+50 euro
11.Kostebekpasta =5.000 tl
12. @lindalinda =2 gram altın [/USER]
13. @sinirliportakal 1.800 tl
14. @zeyneprer =16 gram altın
15. @Estella- =1 gram altın +1 $
32 gram canım ama model olarak inceyms bende enli bilezikleri seviyorumSenin için çektim :)
36 gr cnm bunlar ikili burna diye geçiyo ince görünüyor ama ağır oluyo .. lazer kesim bileziklerden de var benim ama bu daha kullanışlı. Lazerlerin kenar kısımları kolumu kesiyo gibi rahatsız ediyo32 gram canım ama model olarak inceyms bende enli bilezikleri seviyorum
Maşallah inşallah daha çok alirsin
Aynen canım görmüştüm Zaten ben de bilezik almak istiyorum da araştırırken bu tarz modelleri de görmüştüm ben o tarz kullanmadım işte ama yani o tarz olanları daha çok beğeniyorum ama kullanışlı diye diyorsun öyle mi36 gr cnm bunlar ikili burna diye geçiyo ince görünüyor ama ağır oluyo .. lazer kesim bileziklerden de var benim ama bu daha kullanışlı. Lazerlerin kenar kısımları kolumu kesiyo gibi rahatsız ediyo
Bunun kullanımı daha rahat geldi bana cnm .. bide şukırdamıyo bunlar .. o yüzden benim tercihim bu olduAynen canım görmüştüm Zaten ben de bilezik almak istiyorum da araştırırken bu tarz modelleri de görmüştüm ben o tarz kullanmadım işte ama yani o tarz olanları daha çok beğeniyorum ama kullanışlı diye diyorsun öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?