- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #20.361
Agustos ve eylülde ipler kopuyor :)aynen canım o da mantıklı
agustos eylulu en az hasarla atlatırsak gerısı guzel ınsAllah arkadaslar
Benim kasa işi de hâlâ askıdaevet canım kuveytturk dovız hesabım var
altını ıse fiziki bırıktırıyorum kıralık kasamız var dugun takıları da orda duruyor
zaten 3 4aydır altın alamadm
vakıfa bı sorsana canım onda yuzde 30mu ne ındırım vardı gecen ayBenim kasa işi de hâlâ askıda
Hiç memnun değilim aslında bu durumdan.
Evime en yakın sadece ziraat var ,onun da sadece büyük boyda boşu varmış..
İyi oldu hatırladım yarın bir sorayım yine.
Vakıfbank A da bir sorayım canım benvakıfa bı sorsana canım onda yuzde 30mu ne ındırım vardı gecen ay
biz zıraat kucuk kasa kullanıyoruz kocaman bıle o da
300tlydı sanırım 2ay oldu yenıleyeli
bemde oyle yapiyorum cnm sterlinben de 52haftalıj kumbarayı dovıze cevırdım canım haftalık 7tl atılcak ya dıyelm 7tl lik dolar atıyorum.
cnm bende yazmistim neyse bundan sonra hemen yap cok iyi oluyorAy kızlar sizin bu tercihiniz benim gözümden nasıl kaçtı?
7 tl ye anca 1 $ alabileceğiz bu gidişle
5/24 olan bir hesap dusunuyorum al sat yapiyorum bazen diye ama karar veremedimBen enparadan memnunum ama alt limit var, bir de Kuveyt Türk mü actirsam:)
Yarın bütün bankaları arastiracagim alt limit olmayan ve işlem saatlerinde makas aralığına bakıp bir hesap daha acabilirim5/24 olan bir hesap dusunuyorum al sat yapiyorum bazen diye ama karar veremedim
canim bir de hesap isletim ucreti olmasinYarın bütün bankaları arastiracagim alt limit olmayan ve işlem saatlerinde makas aralığına bakıp bir hesap daha acabilirim
İşlem ücreti de olmamalı buna da bakarım.canim bir de hesap isletim ucreti olmasin
bende eylul ayi gibi acsam diyorum ama aklima su takuliyor.
su an bir miktar altin hesabim var baska bankaya gecersem onlari bozup mu transfer edecegim
Ben sen diyince denedim canım 1 liraya euro aldım. Oldu.Ben enparadan memnunum ama alt limit var, bir de Kuveyt Türk mü actirsam:)
beni de haberdar edersen sevinirim tfx target beğeniyorlar ama 32gr limiti varmis o bizi aşarİşlem ücreti de olmamalı buna da bakarım.
Bazı bankalarda altın transferi var diye duydum ama hiç yapmadım araştırırim bunu da
gunaydin kizlar hayirli cumalar..Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar olsun ...
Yarın maaş günü....
Arastirinca yazarım canimbeni de haberdar edersen sevinirim tfx target beğeniyorlar ama 32gr limiti varmis o bizi aşar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?