- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #20.341
Güzel fikir benceKızlar toplanın yamacıma
Şimdi kumbaralarım varya benim biriktikçe onlarla dolar veya euro alayım diyorum.
Valla sizin katkılarınız yanında hiç :)) Para biriktirirdim sadece. Tamam tutumluydum biriktirmeyi seviyordum ama 6 7 ayda biriktirebildigim 1500 tl ye yakın param vardı. Burada yüzlerce sayfayı okuduktan sonra o parayı çoğalttım. En basitinden altın hesabına yatırdım. Değeri arttı. Uzerine yine biriktirerek bilezik alabildim. Yoksa elimdeki para oylece kalacakti deger kaybederek. Bilgilenmek fikir alışverişi yapmak güzel . Sağ olun. :)morceket teşekkür ederim canım :) dikkate alacağım. Fikirleriniz benim için çok önemli :)
Fikir alışverişi yapmak çok iyi oluyor :) bende sizden öğreniyorum canımValla sizin katkılarınız yanında hiç :)) Para biriktirirdim sadece. Tamam tutumluydum biriktirmeyi seviyordum ama 6 7 ayda biriktirebildigim 1500 tl ye yakın param vardı. Burada yüzlerce sayfayı okuduktan sonra o parayı çoğalttım. En basitinden altın hesabına yatırdım. Değeri arttı. Uzerine yine biriktirerek bilezik alabildim. Yoksa elimdeki para oylece kalacakti deger kaybederek. Bilgilenmek fikir alışverişi yapmak güzel . Sağ olun. :)
ben de 52haftalıj kumbarayı dovıze cevırdım canım haftalık 7tl atılcak ya dıyelm 7tl lik dolar atıyorum.Canım senin yaptığın büyük fedakarlık :) tebrik ederim seni ..
Kumbaralarda birikenlerle döviz almak çok güzel bir fikir. Zamanı gelince tl ye çeviririz tekrar :)
Kolaylıklar diliyorum sana
Ay kızlar sizin bu tercihiniz benim gözümden nasıl kaçtı?ben de 52haftalıj kumbarayı dovıze cevırdım canım haftalık 7tl atılcak ya dıyelm 7tl lik dolar atıyorum.
aslında 2hafta önce galan yzmıstık canım kumbara topıgıne ama gormemıssındır bn cıft kumbara yapıyorum 56tlm olmustu 11.45dolar aldm pazartesi bugun bozarsam 3tl kardayımAy kızlar sizin bu tercihiniz benim gözümden nasıl kaçtı?
7 tl ye anca 1 $ alabileceğiz bu gidişle
Canım ben enparadan alıyorum tüm işlemlerde alt limit 10 USD ya da karsiligi,ben de 52haftalıj kumbarayı dovıze cevırdım canım haftalık 7tl atılcak ya dıyelm 7tl lik dolar atıyorum.
Kiiiiz benim de cift kumbara haftasonu hesabıma atayım da pztsi USD yapayım kumbarayiaslında 2hafta önce galan yzmıstık canım kumbara topıgıne ama gormemıssındır bn cıft kumbara yapıyorum 56tlm olmustu 11.45dolar aldm pazartesi bugun bozarsam 3tl kardayım
hatırladım canım soylemıstın kuveytturk kullanıyorum ben alt lımıt dıkkatımı cekmedı hıc ama alınır dıye dusunuyorumCanım ben enparadan alıyorum tüm işlemlerde alt limit 10 USD ya da karsiligi,
50tl üstü olması lazım yani en az
cıftse yarın 56tln olmus olcak canım aynen oyle yaparsnKiiiiz benim de cift kumbara haftasonu hesabıma atayım da pztsi USD yapayım kumbarayi
Yok canım enparadan alınmıyor.hatırladım canım soylemıstın kuveytturk kullanıyorum ben alt lımıt dıkkatımı cekmedı hıc ama alınır dıye dusunuyorum
Kara bile geçmişsin maşallah :))aslında 2hafta önce galan yzmıstık canım kumbara topıgıne ama gormemıssındır bn cıft kumbara yapıyorum 56tlm olmustu 11.45dolar aldm pazartesi bugun bozarsam 3tl kardayım
Ben fiziki hiçbir yatırım yapmiyorum canım, güvenlik korkum var biliyorsunKızlar dolar /euro hesaptan mı tercih ediyorsunuz?
Ben fiziki hiçbir yatırım yapmiyorum canım, güvenlik korkum var biliyorsunKızlar dolar /euro hesaptan mı tercih ediyorsunuz?
Evet canım biliyorum..Ben fiziki hiçbir yatırım yapmiyorum canım, güvenlik korkum var biliyorsun
Gerçi bu ev güvenlikli ama yine de bir kere yaşadım ya banka en güzeli geliyor bana
aynen canım o da mantıklıKara bile geçmişsin maşallah :))
Şöyle yapabilirim bende belki ayın 5 ve 15 inde kumbaradakileri toplayıp dövize çevirmek :)
evet canım kuveytturk dovız hesabım varKızlar dolar /euro hesaptan mı tercih ediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?