- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #20.381
bende cok tedirginim bakalim zamanla ins duzelir her seyselam kızlar! hayırlı cumalar. piyasalar beni korkutuyor. hiç mutlu ve umutlu değilim artık. inşallah Merkez Bankası artık olması gerektiği gibi olur.
zamanla diyoruz ama şu topiklere yazmaya başladığımdan beri hep paramız değer kaybetti ve hiç düzelmiyor üretim yok ki ülkede.. benim cidden harcama hevesim bile yok artık gelecek kaygısından.bende cok tedirginim bakalim zamanla ins duzelir her sey
Hayırlı bereketli olsun canımAltına geri dönüş yaptim ben. Bozduklarima 4.85 gram altın geldi aldım 198'den.. Hayırlısı olsun.
Sağ ol canım. Dövizi baya araştırdım da gündemi takip etmek gerekiyor sürekli. Ben de uğraşamam dedim. :)) Altın sürekli yükseliyor genelde. En iyisi bu benim için.Hayırlı bereketli olsun canım
Şimdiye kadar dövize yatırım hiç yapmadım, biriktirmedim .Sağ ol canım. Dövizi baya araştırdım da gündemi takip etmek gerekiyor sürekli. Ben de uğraşamam dedim. :)) Altın sürekli yükseliyor genelde. En iyisi bu benim için.
Harika :))Muhtemelen bu ay da 2 gram altın alırım. Sonra düzenli olarak 1000 liradan her ay 4 gram alabilirim diye dusunuyorum. :) Herkese hayırlı, bol birikimler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?