O zaman taksit öder gibi internet bankaciligindan vs. her ay düzenli olarak 350 liralık altın alsanız? Ben olsam öyle yapardım. Yokmuş gibi görün o parayı. Ya da aynı şekilde bankaya taksit ödüyormuş gibi... Aksatmadan alin.

Onu yapamıyorum işte. Yani kenara koymak ile borç ödemek farklı durumlar. Borç olmayınca kendimizi çok sıkmıyoruz birikim için...

Bir de ben altını şu anki fiyattan almış olacağım. 12 ay içindeki yükselmelerden etkilenmemiş olacağım.

Evet şu an toptan almanız mantıklı olur o zaman. Faiz de yokmuş. Alabilirsiniz bence. :) Zaten ondan sonra da alışırsınız. Insanın biriktirdikce biriktiresi geliyor. Bol birikimler dilerim. Güzel bir başlangıç olsun.

Hangi banka ne şartlarla veriyor 4bini
Ben olsam çeker altın ya da döviz yapardım. Ytd.
Kk taksitli nakit avans kampanyaları oluyor arada faizsiz ya da uygun taksitli ben ödeme durumuna göre çekip altın yapıyorum. Altın yükseldiği için odedigimden daha avantajlı oluyorum ve kenarda birikimim oluyor

Kızlar eve yeni geldik, anneme gittik ordan da akşam nişana.
Çok sıcak olduğu için nisanda takıyı takip kaçtık.
Annem yoğurt mayalamış, derin dondurucuyu temizlerken kıyma poşetleri çıktı kurbandan. Biraz da ekmek koydu. Sağolsun anne evine her gidiste poşetlere dönuyorum. Kislik Barbunya ve fasulyeleri de yapıp buzluğa atmış. Domates konservelerini de annem yapacak.
Babam da harçlık verdi. Yarın hesabıma atıp altın yaparım.

Aslında tek banka değil. Mesleki olarak kurumumuzun yaptığı anlaşmalar oluyor, 3 bankada bu şekilde oluyor ara ara. Daha önce telefon almak için kullandım mesela. Telefona taksit olmuyordu öyle değerlendirdim.

Şu anda 2 bankada var, biri 3bin biri 4bine kadar faizsiz. İkisini birden kullanmayacağım, sadece 4bin olanı kullanırım. Ufak olsun taksitleri, bizi sıkmadan kolaylıkla ödenirse eşim de görmüş olur sıkışmadan az da olsa birikim yapılabileceğini.

Bakalım ödemesi rahat olursa, Yılbaşına kadar ekstra masraflar da çıkmazsa belki yine 3-5 binlik bir kredi kullanırıp alırım.

Emeklilere indirim mi varmış hangi market o
Furpa diye bi market her yerde şubesi var mı bilmiyorum indirim kart çıkarttı babam 1 asıl 2-3 tane de aile üyeleri kullansın diye ufak yedek kart çok indirim değil yaptığın alış verişe göre 3-5-10 lira akmasa da damliyor işte indirimleri

iyi tatiller canım, bizim planla sizinki çok benziyor, biz ankaradan yola çıkıp pamukkaleyi gezip Marmaris e geçicez inşallah bayramdan sonrAdönüşte özellikle Marmaris’le ilgili tavsiyelerine açığım

Tesadüf bu ya, bizim bayramdan sonraki tatilimiz de ilk istikamet ankara :))
Bir gece kalacağız bizim kurumumuzun misafir evinde :))
kronikuykucu

Bence güzel bir fırsat, değerlendir derim

Bana böyle bir fırsat denk gelse kullanırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…