- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #20.401
Kumbaradan çıkanlarla falan sorun olmaz canım. Baktım millet 3-5 bin dolarla al sat yapıyorlar. Onu yapmak için de daha fazla bilgi tecrübe gerek. Tum paralari dovize yatirmayayim dedim. Dedigin gibi alton odakli daha iyi. :)Şimdiye kadar dövize yatırım hiç yapmadım, biriktirmedim .
Ama ufak ufak almak istiyorum ,2019 tatilleri için biri yurtiçi biri yurtdışı olsun istiyoruz :) euro ve leva olarak biriktirebilirim inş :)
Altına yatırım bence sağlam yatırım ,boş değil. Çünkü altın kademeli olarak hep yükseldi hâlâ yükseliyor.
Bir taraftan ekimden itibaren altın biriktirmeye devam etmeyi düşünüyorum .
Haha evet canim cok az miktarla gecinebiliyorum. :))) Aslinda zorlamiyorum kendimi. Borç harç olduğu için 500 alıyordum. Dediğim gibi 350ye yakınını biriktirmişim. Esime diyorum ben 4 bin alsam 3 binini biriktiririm.Harika :))
Sen zaten aylık birikimi düzene koymuşsun canım.
Canım sen birikimlerini çok güzel bir amaç için değerlendirdin :)"Her çok azdan olur" birikimin temel taşı bu. Biryerden başlayınca devamı geliyor
morceket bereketli olsun birikimin.
Ev alırken tüm birikimi bozduk iyi bir amaç için bile bozmuş olsak kenarda hicbirsey kalmamış olması beni çok tedirgin etmişti.
Ufak ufak birşeyler yapmaya yine başladım. Az da olsa kenarda birşey olması insanı gerçekten daha özgür ve güvende hissettiriyor.
Ben de kumbaralari tatil icin yaptum,dolar yapıp seneye yurtdışı tatili istiyorumkaramelli_turta , ülkemizdekinden daha uyguna tatil yapıyoruz ve bir memleket görmüş oluruz :)
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.Canım sen birikimlerini çok güzel bir amaç için değerlendirdin :)
İnş hepimize nasip olsun ...
Çok iyi yapmışsın benceAltin kızlarkredi kartı komple kapattım birikim ile kredi kartını ve kardeşin sigortasını ödedim iyi mi yaptım...kotu mu yaptım..bilmiyorum tek sevindiğim nokta kredi kartı ödemelerim olmucak..olursa cüzi miktar.. buna inanışım doğrultusunda karar verdim..borçsuz kurban kesme pişmanmiyim. .şimdi deil ...sabh kalbim durabilir
cogu kişi kk nin bereketi kacirdigini düşünüyor dun aksam esim kabul etti bu at hesap kesimden sonra kk kapatacağız 1 tane evde birakacagizÇok iyi yapmışsın bence
paranın bereketini görmeye başlarsın bundan sonra benimde hedefim kk kapatmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?