Günaydın kızlar, bugünün erkencisi de benim. Cumartesi yola çıktık, Fethiye'ye geldik, gelirken yolda Salda gölüne uğradık, yolu biraz zordu ama göl turkuaz suları ile harikaydı Ben Muğla'yı Antalya'dan daha çok seviyorum, dağları, denizi, yeşilliği, esintisi... Antalya da alışık olmadığım için nemden nefes alamıyorum, tuzu da beni hemen kavuruyor. Kıbrıstaki Nuhun Gemisine balayı için gitmiştik erken rez aldığımız için uygun olmuştu ama ağustos sıcağında kıbrıs da çekilmiyor. Bu arada yazınca aklıma geldi. Bugün benim evlilik yıldönümüm.

Muğla için ikinci öneriyi de senden alıyorum canım :) gidip görmek lazım ..
Bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun :)nice sağlıklı, huzurlu aşk dolu yıllarınız olsun.. .

günaydın! karamelli_turta K kahvemsi mutluluk benim aslım ve yükselenim Antalya
dün tatil için rezervasyon yaptırdık adrasana gideceğiz antalyadan sonra inşallah. sonra 2 gün de alanyaya mı gitsek ne yapsak karar veremedik. tatil bize kurbanla birlikte 4-5 bin e mal olacak gibi ama hesap yapmadık eşim gelince bakarız duruma zaten gereksiz harcama yapan insanlar değiliz dedi o yüzden hesap yapmıyorum

Ohh ne iyi olmuş...
Iyi tatiller canım bol eğlenceli geçsin bol bol dinlen

Gunaydinnn
Birazdan kahvemi içip işlere girişeceğim
Mesai başlıyor yani...
Okulda bu kadar yorulmuyorum
Dün mutfaktaki ıvır zıvırı temizledim. Dolapların dışını filan sildim. Onu yap bunu yap bitmiyor
Okul başlamadan tüm yapılacakları yapmam her yeri mükemmel hale getirmem lazım o zaman hiç vakit olmuyor.
Önceki gün Kızımın odasına daldım
Onun odasını toparladım. Her gün bir yer anca

günaydınlar herkese
altın yükselişe geçmiş ama hala zarardayım 100 tl
o yüzden elden çıkartamıyorum hala
Günaydın. 5 yıl kadar önce ilk çeyrek altını birikim olarak aldiğimda 165 gl idi. Hiç bozmadım. Elime geçeni altın yapıp yapıp hep kenara koydum ve hiç bozdurmadım. Uzun vadede hiç kaybettirmedi. Hep yüzümü güldürdü. Düşünün seneye kimbilir jac tl olacak. Kısa vadede iner çıkar ama uzun vadede ne kadar kazandırmış diye sevindirir altın.

sorma ya ev işi nankör iş benim evim çok sıcak oluyor ve işe giderken tüm camlarım açık.kilerdeki bakilyatlar kelebeklenmiş her ye kurt ve sarı böcek girmiş evime cumartesi canım çıktı kaç saat evi temizleyip ilaçlama yaptım. her sene agusos ayında bu sorunla karşılaşıyorum.bıktım valla

aynen canım ama al sat yapmak istiyorum ben o yüzden biraz aceleci davranıyorum
toplam bu ayla birlikte 17500 tl olacak al sat yapayım da az değerlensin istiyorum az bi para değil çünkü.
beklersem evet artar da sabırsızım biraz

Ben lise zamanlarimda harcliklarimi biriktirerek iki ceyrek almistim. O zaman ceyrek 97 tlydi. Simdi dusunuyorum ne kadar yukselmis. Hep yukselme egiliminde dediginiz gibi :)

Bende is bankasinda hesabim oldugu icin ordan altin hesabi actim. Bu hafta 4 tane gram aldim. Esimin harcliklari haricinde dugunun az biraz kalan parasiyla hallettim. Ucunu 197 aldim birini 202ye. Zararda miyim hic bilmiyorum

Bende is bankasinda hesabim oldugu icin ordan altin hesabi actim. Bu hafta 4 tane gram aldim. Esimin harcliklari haricinde dugunun az biraz kalan parasiyla hallettim. Ucunu 197 aldim birini 202ye. Zararda miyim hic bilmiyorum
ya aslında hemen satma derdin yoksa her türlü karda olacağız günün birinde :)sadece ben al sat yapamıyorum o yüzden acele davranıyorum.

ya aslında hemen satma derdin yoksa her türlü karda olacağız günün birinde :)sadece ben al sat yapamıyorum o yüzden acele davranıyorum.
Seneye esim araba dusunuyor sonbahara dogru alcak. Ona surpriz yapmak icin aliyorum gramlari. Onun habeti yok. Seneye bozdururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…