- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #20.421
evet nakitte geriye ne kadar param kaldi o an görüyorum ona gore tedbir alitorum ama kk dusunmuyorumKredi kartının bereketi kaçırdığını düşünenlerden biri de benim.
Ki bunu test ettim, onayladım.
Nakit olunca insan bir şeyi alırken daha çok düşünüyor.
Buna bağlıyorum ben kk meselesini.
evet nakitte geriye ne kadar param kaldi o an görüyorum ona gore tedbir alitorum ama kk dusunmuyorum
Ben tamamen kapatma düşüncesiyim eşim borcu kapatıp evde dursun diyor bakalımcogu kişi kk nin bereketi kacirdigini düşünüyor dun aksam esim kabul etti bu at hesap kesimden sonra kk kapatacağız 1 tane evde birakacagiz
hem bende hem esimde olunca biz ipun ucunu kaçırıyoruz herkes kafasina gore harciyor ancak bunu maas gunu anliyoruzBen tamamen kapatma düşüncesiyim eşim borcu kapatıp evde dursun diyor bakalım
Hayırlı olsunAltin kızlarkredi kartı komple kapattım birikim ile kredi kartını ve kardeşin sigortasını ödedim iyi mi yaptım...kotu mu yaptım..bilmiyorum tek sevindiğim nokta kredi kartı ödemelerim olmucak..olursa cüzi miktar.. buna inanışım doğrultusunda karar verdim..borçsuz kurban kesme pişmanmiyim. .şimdi deil ...sabh kalbim durabilir
Ben de bozdum altınları bekliyorum 197.8x lerde geziyordu dünbenim kk tek sagladigim fayda taksitle altin almistim taksit bitmeden kâr elde ettim. onu da bozdum dun tl de bekliyor düşünce daha fazla gr almayi beklicem
Bereketli olsun birikimlerin. Sık sık yaz buraya. Birikimlerini tecrübeleri bildirMerhaba hanımlar topik açıldığından beri takipteyim arkası yarın gibi okudum yazdıklarınızı çok faydalandım eskiden beri kendi capimda ufak tefek birikim yaptım ama hepsi çeyizlere gitti
2 yıl önce evlendim çalışmıyorum ev hanımıyım 2 ay önce kızım oldu ev almak için birikim yapıyoruz eşim maaşını alınca bana verir ev kirası faturalar taksitler ödendikten sonra 3-5 kenara atıyorum 2 yılda 43 gr bilezik yapabildik
Kızıma hediye gelen takıları da birikime ekledik eşimin isteği uzerine ama benim icim rahat olmadigi icin kizima kendimi borclu hissettigimden dolayi gizliden birikim yapiyorum
Ağustos birikimi şimdilik 3,5 gram altın bu ay başka alacağımı sanmıyorum
Ufak ilçede olduğum için has altin bulamadım 22 ayar aldım alış fiyatı 191 tl bozdurma 179 tl
Teşekkür ederim canım hepimizin birikimleri bereketli olsun inşaallahBereketli olsun birikimlerin. Sık sık yaz buraya. Birikimlerini tecrübeleri bildir
22 ayar gram 191 olmuş demek
Mayıs sonu muydu haziran başı mıydı hatırlayamadım şimdi kardeşim almıştı 170₺ ye. Şimdi 191 olmuş
22 ayar altının alış satış fiyatı arasındaki fark ne kadar çok ya 24 ayar da aynı mı acaba
Canim ben de calismiyorum. Kuveytturkten vadesiz hesap actirdim. Ne icin diye sordular. Birikim yapmak icin kendi capimda dedim. :)) Açılıyor yani. Eşim kendi kartından bana harçlık gönderiyor. Ben de hesabımdan altın vs alıyorum. Hesap ücreti de alınmıyor. Bilgin olsun. Alış satış arasındaki fark gram basi 1 tl. Boşu boşuna bozdururken zarar etme. 11 lira çok.Teşekkür ederim canım hepimizin birikimleri bereketli olsun inşaallah
Has altını bugün tek bir kuyumcuya sordum var dedi 15 gr tamamladıktan sonra has altına cevirecem alış satış fiyatını sorup
22 ayar olunca gram gram yer tutuyo has altın da 5-10-20 gr satiliyo çalışmadığım için banka hesabim yok bu yüzden fiziki alıyorum
Aramıza hoşgeldin :)Merhaba hanımlar topik açıldığından beri takipteyim arkası yarın gibi okudum yazdıklarınızı çok faydalandım eskiden beri kendi capimda ufak tefek birikim yaptım ama hepsi çeyizlere gitti
2 yıl önce evlendim çalışmıyorum ev hanımıyım 2 ay önce kızım oldu ev almak için birikim yapıyoruz eşim maaşını alınca bana verir ev kirası faturalar taksitler ödendikten sonra 3-5 kenara atıyorum 2 yılda 43 gr bilezik yapabildik
Kızıma hediye gelen takıları da birikime ekledik eşimin isteği uzerine ama benim icim rahat olmadigi icin kizima kendimi borclu hissettigimden dolayi gizliden birikim yapiyorum
Ağustos birikimi şimdilik 3,5 gram altın bu ay başka alacağımı sanmıyorum
Ufak ilçede olduğum için has altin bulamadım 22 ayar aldım alış fiyatı 191 tl bozdurma 179 tl
Hoş bulduk canım çok fazla tecrübeye sahip değilim kuzum faturalar kira düşünce ilk önce birikim parası ayırıyorum kenara indirim takibi yapıyorum babam emekli bi markette onun indirim kartını kullanıyorumAramıza hoşgeldin :)
Sık sık yaz bizde faydalanalım canım senin tecrübelerinden ..
Sen doğru olanı yapıyorsun.Hoş bulduk canım çok fazla tecrübeye sahip değilim kuzum faturalar kira düşünce ilk önce birikim parası ayırıyorum kenara indirim takibi yapıyorum babam emekli bi markette onun indirim kartını kullanıyorum
Emeklilere indirim mi varmış hangi market oHoş bulduk canım çok fazla tecrübeye sahip değilim kuzum faturalar kira düşünce ilk önce birikim parası ayırıyorum kenara indirim takibi yapıyorum babam emekli bi markette onun indirim kartını kullanıyorum
iyi tatiller canım, bizim planla sizinki çok benziyor, biz ankaradan yola çıkıp pamukkaleyi gezip Marmaris e geçicez inşallah bayramdan sonrAgunaydın kızlarr
9,5gıbı cıktık yola
bugun iznimin ilk günü 27agustosa kadar izinliyim
bir gece ankarada kalıcaz ınsAllah yarın ordan pamukkaleyi gezip marmarıse otelimize insAllah
ankarada calıstıgım kurumun konuk evi var çok cok uygun ve yeni bina orda kalıcaz ınsAllah sadece konaklama 60tl ve de kızılayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?