- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #20.501
Al sat için biraz deneyim gerekli sanırım. Az bir parayla denemeler yapmak daha kolay meblağ yüksek ise çok da anlamıyorsak riske girmek de doğal olarak zorlasiyordurya aslında hemen satma derdin yoksa her türlü karda olacağız günün birinde :)sadece ben al sat yapamıyorum o yüzden acele davranıyorum.
Ben de tatile giderken koyabildiklerimi buzdolabına koymuştum. Dışarıda az kalmıştı onlar hep kurtlanmış maalesef. Yaz sıcak diye bakliyatlari az alıyorum ben de en az zaiyat olsun diyesorma ya ev işi nankör işbenim evim çok sıcak oluyor ve işe giderken tüm camlarım açık.kilerdeki bakilyatlar kelebeklenmiş her ye kurt ve sarı böcek girmiş evime cumartesi canım çıktı kaç saat evi temizleyip ilaçlama yaptım. her sene agusos ayında bu sorunla karşılaşıyorum.bıktım valla
valla 2 aydır çıkartamıyorum işte ben malesefgeçen hafta 500 tl ye altın almıştım az önce 17 tl kar ile sattım. insan böyle olunca gaza geliyor ama işte büyük meblağlarla terste kalma riski de var.
Sen altinciklari verdiğinde çok sevinecektirSeneye esim araba dusunuyor sonbahara dogru alcak. Ona surpriz yapmak icin aliyorum gramlari. Onun habeti yok. Seneye bozdururuz
canım sen 190 ve civarına düşerse yine bir yüklü alımla düşür bence de ortalamayı. ytdvalla 2 aydır çıkartamıyorum işte ben malesef
Rabbim bereketini arttırsın ne güzelgeçen hafta 500 tl ye altın almıştım az önce 17 tl kar ile sattım. insan böyle olunca gaza geliyor ama işte büyük meblağlarla terste kalma riski de var.
ben de öyle düşünüyorum biz araba alacağız diye parayı tl de tuttuk. o zaman 3.60 lardaydı dolar alsaydık şimdi 5.11 ne kadar artacaktı paramız ama cesaret edemedik. bundan sonra öylesine biriktirirsem hep dolar altın şeklinde yaparım.Rabbim bereketini arttırsın ne güzel
Bugün ben de dolar alayım atayım kenara dedim. Bir baktım 5.11 olmuş düşerse alirim
canım bu ay da alacaktım eşim alma bekle dedi düşerse bi miktar daha alacağım bu para bana 1 sene sonra lazım zaten şu anlık lazım değil. keşke şunu bi bozdurup çıkabilsemcanım sen 190 ve civarına düşerse yine bir yüklü alımla düşür bence de ortalamayı. ytd
eşim hisse senedi almıştı her seferinde düştü düştükçe alarak ortalamayı da düşürdü şimdi yükseldikçe kara geçmeye başladı :)
Herşey nasip canım. Böyle böyle öğreniyoruz.ben de öyle düşünüyorum biz araba alacağız diye parayı tl de tuttuk. o zaman 3.60 lardaydı dolar alsaydık şimdi 5.11 ne kadar artacaktı paramız ama cesaret edemedik. bundan sonra öylesine biriktirirsem hep dolar altın şeklinde yaparım.
bakliyatlarım da birşey olmuyordu şimdiye kadar nasip işte :)Ben de tatile giderken koyabildiklerimi buzdolabına koymuştum. Dışarıda az kalmıştı onlar hep kurtlanmış maalesef. Yaz sıcak diye bakliyatlari az alıyorum ben de en az zaiyat olsun diye
Bence 100 tl sini düşünme bu kadar yaklaşmışken ytdgünaydınlar herkese
altın yükselişe geçmiş ama hala zarardayım 100 tl
o yüzden elden çıkartamıyorum hala
canım eksi şu an -40 a çıktı bende bilemiyorum napsam diyeBence 100 tl sini düşünme bu kadar yaklaşmışken ytd
Ben bu kadar hızlı yükselişe müdehale bekliyorum ytd
201 oldu bugün sıkı takibe al canımcanım eksi şu an -40 a çıktı bende bilemiyorum napsam diye
iyice yulseliyor birazdan bu miktar da kapanir o zaman satarsincanım eksi şu an -40 a çıktı bende bilemiyorum napsam diye
inşallah canım takipteyim201 oldu bugün sıkı takibe al canım
ay inşallah karında değilim elden çıksın yeteriyice yulseliyor birazdan bu miktar da kapanir o zaman satarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?