- 26 Mayıs 2016
- 3.853
- 8.149
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #20.581
Ay canım çok teşekkür ederim arıyorum şimdi hemen bankayıEşim vakıf kullanıyor. Maasini ordan aliyor. Ben kuveytturk kullaniyorum.Bana harçlık gönderiyor. Kesinti yapılmıyor canım.
Canım kuveyttürk ü kullanıyorumCanım hangi banka
Rica ederim. :)Ay canım çok teşekkür ederim arıyorum şimdi hemen bankayı
Döviz durmuyor durum vahim bir taraftaKişisel yatırımlar için kar gibi görünen ama ülkemiz için düşünülmesi ve ciddi anlamda önlemler alinmasi gereken bir piyasa oluştu
Merkezin müdahalesine rağmen döviz durmuyor
Genelde değer kaybeden gelirimiz bu kurlar ile iyice eridi.
Bir makale okudum bugün akaryakıt ve döviz ile ilgili epey detaylı bir yazıydı.
Bauramdan sonra herşeye daha çok daha çok zam
31i de gördüDolar 5.30u gördü
ben vakıftan maas alıyorum kuveyte aktarıyorum canım eft vs para kesmıyor ama mesela annemın de vakıfbank, havale eft her seyden para kesıyor kurumun anlasması olmasıyla alakalıymıs arkadasım oyle dediPeki vakıfdan maaşı alınca kuveyttürke aktarsam ya da tam terdi kuveyttürkten vakıfa aktarsam ücret kesiyor mu
Eşimde turuncu hesap vardı kesiyordu ücret gönderim yaparken kapattık bizde
:))) canım 3 gece rezervasyon 950 tl. Kurban da küçük baş olur. Adak da öyle yol parası ve küçüklere harçlık derken kabataslak böyle inşallah yaniBurcu Antalya olan ne çokmuşuz :)))
Kurban ile birlikte 4-5 bin çok uygun geldi bana hemde sezonda rezervasyon almışsın kaç gece aldın canım
İnşallah canım :)):))) canım 3 gece rezervasyon 950 tl. Kurban da küçük baş olur. Adak da öyle yol parası ve küçüklere harçlık derken kabataslak böyle inşallah yani
Alanya’da baktık orada 2 gece bizim ufaklıkları da götürürüz diye o da 8-17 yaşlarındakilerle birlikte 900 filan.
Al benden de o kadarİnşallah canım :))
Hadi hayırlı olsun bakalım..
Piyasalar gece gece naptı böyle gerçekten şok oluyorum izlerken
Evet ya. Ne olcak böyle..Dolar 5.42 altın 210
Çıldırdı piyasa
Dolardan çıkacaktım tamama bastım kuveyttürk yamuk yaptı gene. 20₺ karla çıkacaktım izin vermedi makası açtıEvet ya. Ne olcak böyle..
Ben de sana yazdığım mesajı değiştirmek zorunda kaldım canım.Dolardan çıkacaktım tamama bastım mesai bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?