- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #20.701
Bu süper haber canım gözün bir daha aydın. Ablan da üst katiniza gelmesin :)bu arada kardeşimde hemen bitişiğimden daire aldıkomşu olduk
Çok iyi yapmışsın bende mümkün olduğunca yapıyorum evime gidincede devam edicemBugün pazardan kış hazırlıkları için dolmalık biber ve patlıcan aldım. Biberleri temizleyip yıkayıp posetledim. Patlıcanı domates ile kavurdum.
Kaşar peyniri markette indirimdeydi, doğratip posetledim o da buzluğa.
Buzdolabının cekmeceleri doldu.
Haftasonu derin dondurucuyu silip faaliyete geçirmek şart oldu.
Cumartesi de biraz daha birşeyler hazırlayacağım.
gunaydın canımGünaydın kızlar, uyku tutmadı erkenciyim bugün
tuttuğum nakliyeci bardak tabak herşeyi kendi paketliyo canım o yüzden pek bişeye dokunmıcam :))Bu süper haber canım gözün bir daha aydın. Ablan da üst katiniza gelmesin :)
Bayramdan önce tasinirsan süper olur, bayramda da rahat rahat yerleşirsin.
Sen o zaman toparlanmaya başla
günaydın canım :)günaydın kızlar :)
ben tatillerde hep erken kalkarım canım, gün bitmesin daha çok şey yapayım, eve gidince zaten uyurum diye :)))gunaydın canım
biz de tatile geldk ama bi turlu uyku sefası yapamadm 5gundur 6 6.5ta kalkıyoruz ve gun baslıyoneyse eve gıdınce benım bayramla bırlıkte 15gun ıznım oluyo ımarım uyurum
aynı biz de oyle o yuzden erken kalkıyoruz hep canım yoksa ben nıckım dende anlasıldıgı gıbı cok uykucuyumdurben tatillerde hep erken kalkarım canım, gün bitmesin daha çok şey yapayım, eve gidince zaten uyurum diye :)))
az mı, çok musatın aldığımız evin kiraları 1000 tlden başlıyomuş
ben şok
az mı, çok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?