- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #20.721
bende almak için sürekli takipteyim ama 205 küsürde hala garip bi şekilde düşmüyorAltın almak için beklemedeyim
Saat 18 de abd ile görüşme varmış şu ilişkiler bir hal yola koyulsun bakalım
:) bu aralar bizim buralarda kiralar çooook çooook yüksekiyiymiş ya ben o kadar sanmazdımda ondan şaşırdım
O nasıl oldu bize de anlat canım :)bu ayın başından beri market alışverişimiz 87,5+14+6,5=108 ekmek su her şey dahil
bu ay ne kadar mutfak masrafım çıkacak merak ediyorum gerçekten
olabildiğince kısıyorum her şeyden
minumum a indirmeye çalışıyorum her şeyi
O nasıl oldu bize de anlat canım :)
Canım valla evde ne varsa onu yapmaya çalışıyorum 2 gündür ayıptır söylemesi bazlama ve peynir limonata yaptık yemek sayılmaz ama kısma politikası uygulamam lazım sanırım ondan bu kadar dikkat ediyorumlindalinda ağustos ayı mutfak masrafımız an itibari ile 351,58 TL. market, pazar, ekmek, su, temizlik herşey dahil. kasap yok. Ayı 1.000-1250 arası kapatırız muhtemelen.
seninki gerçekten nasıl oluyor öyle :)
ben onu yapamıyorum işte, aslında eşim de ben de ne pek yemek seçmeyiz ama sağlıklı beslenmeye önem veriyoruz. kahvaltıyı da evde yapıyoruz hatta çoğu zaman eşim öğlenleri de eve gider yemek için.Canım valla evde ne varsa onu yapmaya çalışıyorum 2 gündür ayıptır söylemesi bazlama ve peynir limonata yaptık yemek sayılmaz ama kısma politikası uygulamam lazım sanırım ondan bu kadar dikkat ediyorum
Aslında evde yiyormuş ne güzel bilemedim ki işte bu ay yazmaya başladık ne alırsak. Bu ay Bayram’dan dolayı karışabilir ama eylül ayı kesin rakam çıkartacam inşallah canımben onu yapamıyorum işte, aslında eşim de ben de ne pek yemek seçmeyiz ama sağlıklı beslenmeye önem veriyoruz. kahvaltıyı da evde yapıyoruz hatta çoğu zaman eşim öğlenleri de eve gider yemek için.
Bu da mutfak masrafını normalin üstüne çıkarıyor. buzlukta bitince herşeyi almak zorunda kalıyorum
Biz de aylık binin altına düşmüyor, kışın ancak dondurucu ve kurban takviyesi ile daha az olabilirAslında evde yiyormuş ne güzel bilemedim ki işte bu ay yazmaya başladık ne alırsak. Bu ay Bayram’dan dolayı karışabilir ama eylül ayı kesin rakam çıkartacam inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?