Günaydın kızlar, tatildeyim ama sanki evimi bıraktığım yerde birşeyler iflas ediyor, yıkılıyor gibi bir his oluyor içimde. Telefona ne zaman baksam altın, döviz biraz daha yükseliyor. İnşallah düzelir diyorum ama gittikçe daha kötü oluyor. Bu kış çok zor geçecek gibi...

morceket nerelerdesin altın hala yükselişte ya şaka gibi keşke hiç satmayaydım aldı başını gidiyor
Canım günaydın. Şimdi uyandım baktım 210 lira olmuş. Açıkçası dediğim gibi düşeceğini düşünmedim. En fazla 1 lira oynadı. 204lerde gezdi. Bi rakam vermiştin alsaydın iyiymiş. 204 küsürdü galiba. Almış olsaydın 250 lira falan kârdaydın. Ama bilinmiyor iste...

morceket nerelerdesin altın hala yükselişte ya şaka gibi keşke hiç satmayaydım aldı başını gidiyor
Bozdurmasan 500 lira falan kârdaydın. Bir şekilde altın alacaksan al ama buradan da alınır mı bilemedim. Belki düşer 206 207ye falan.

Bozdurmasan 500 lira falan kârdaydın. Bir şekilde altın alacaksan al ama buradan da alınır mı bilemedim. Belki düşer 206 207ye falan.
ay evet ya alamadım bi türlü 204 leri görmedi bi daha hiç çünkü düşer diye düşünmüştüma ama düşmedi ilginç bi şekilde
burdan da nasıl alayım çok yüksek 209 küsür

ay evet ya alamadım bi türlü 204 leri görmedi bi daha hiç çünkü düşer diye düşünmüştüma ama düşmedi ilginç bi şekilde
burdan da nasıl alayım çok yüksek 209 küsür
Evet kuzum 207 falan demissin şimdi gordu m. 205'ten alabilirmişsin... Aynen 209 'da yüksek...

yok canım almayacağım zaten 211 oldu şu an
elbet düşecek ayın 15 ine kadar bekler baktım düşmüyor alır geçerim napim nasip sanırım bu işler ya. bilemiyoruz ki düşer mi çıkar mı

Kadinlar merhaba :)) simdi geldim hastaneden. Cok sukur bu kontrollerde guzel cikti raporda. Darisi diger kontrollere. Omur boyu gidip gelcez ama saglik olsun giderim gelirim atlattik ya
Anneme dedim hastane donusu bir gram alayim anne ne de olsa 202 lira dedim bi baktim 211 lira. Ben sok

morceket sende altın için benle aynı tercihlerin .
Alıp unutmak.
Her altın alışımda altın şu an çok yüksek değil mi deniyordu bir de bu fiyatlara bakmak lazım
Alıp unut lindalinda eğer uzun vadede birikim içinse özellikle.
Bende senin bozdurmanı o gün istemedim aslında ama herkesin kendi tercihi..
Alırsın tekrar, biraz takip ederek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…