- 28 Mayıs 2018
- 605
- 900
- 53
- 33
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #20.741
Sana ve tüm hastalara Rabbim şifalar versin inşallahGunaydinnnnn kadinlar :)))))))
Bugun onkoloji kontrolum var dua edin bana
Canım günaydın. Şimdi uyandım baktım 210 lira olmuş. Açıkçası dediğim gibi düşeceğini düşünmedim. En fazla 1 lira oynadı. 204lerde gezdi. Bi rakam vermiştin alsaydın iyiymiş. 204 küsürdü galiba.morceket nerelerdesin altın hala yükselişte ya şaka gibi keşke hiç satmayaydım aldı başını gidiyor
Bozdurmasan 500 lira falan kârdaydın. Bir şekilde altın alacaksan al ama buradan da alınır mı bilemedim. Belki düşer 206 207ye falan.morceket nerelerdesin altın hala yükselişte ya şaka gibi keşke hiç satmayaydım aldı başını gidiyor
ay evet ya alamadım bi türlü 204 leri görmedi bi daha hiç çünkü düşer diye düşünmüştüma ama düşmedi ilginç bi şekildeBozdurmasan 500 lira falan kârdaydın. Bir şekilde altın alacaksan al ama buradan da alınır mı bilemedim. Belki düşer 206 207ye falan.
Evet kuzum 207 falan demissin şimdi gordu m. 205'ten alabilirmişsin... Aynen 209 'da yüksek...ay evet ya alamadım bi türlü 204 leri görmedi bi daha hiç çünkü düşer diye düşünmüştüma ama düşmedi ilginç bi şekilde
burdan da nasıl alayım çok yüksek 209 küsür
yok canım almayacağım zaten 211 oldu şu anGeçen 204'ten 2 gram almıştım. Ama bilemeyiz ki bir şey desem düşse o zaman suçlu hissederdim. Yuksek degil mi demistin. 2 gram olduğu için bende sorun yok ama sen fazla alacağın için bisey diyemiyorum canim .lindalinda
Bimde 8.95e aldım unu memnunum fark göremiyorumzam zam zam herşeye zam
sabahtan beri zamlı fiyat listeleri geliyor
1 kilo salça 9 tl
5 kilo un 10 tl
toptancı olarak bizim alış fiyatımız olacak
gerçekten çok üzülüyorum
sonumuzu hiç düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?