- 26 Mayıs 2016
- 3.853
- 8.151
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #20.761
aynen canım alıp unutmak en iyisi sanırımmorceket sende altın için benle aynı tercihlerin .
Alıp unutmak.
Her altın alışımda altın şu an çok yüksek değil mi deniyordu bir de bu fiyatlara bakmak lazım
Alıp unutlindalinda eğer uzun vadede birikim içinse özellikle.
Bende senin bozdurmanı o gün istemedim aslında ama herkesin kendi tercihi..
Alırsın tekrar, biraz takip ederek canım
Birkaç günde altın nasıl bu kadar uçtu anlamadım canım.aynen canım alıp unutmak en iyisi sanırım
ama dayanamıyorum her gün bakıyorum kaç olmuş diye sonra gaza gelip satıyorum :)
bu para 1 seneye kadar bize lazım olmayacak bi meblağ
o yüzden istediğim kadar bekleyebilirim aslında.
bu seviyerlerden de nasıl gireyim ya 210 diyor satış
bende risk sevmiyorum canım ama lazım olmayan bi para sonuçta sanırım ondan biraz giriyorum altın yani sonuçta orta vadede asla düşmemiş bi şeyBirkaç günde altın nasıl bu kadar uçtu anlamadım canım.
Ben biraz garanticiyim risk sevmiyorum galiba
Bereketli olsun kızçemBen ek hesabım ile euro aldım, yükselirse satarım.
yükselmezse birikim olur :) hayırlısı artık
Ben altın daha çabuk yükseliyor diyeceğim ama emin değilim çünkü altında olduğum için onun yükselişini daha çok takip ediyorum benaslında alsam iyi olacak zaten birikim amaçlı tutuyoruz elde bu parayı ne farkeder ki
yalnız karar veremiyorum Euro mu daha hızlı yükseliyor altın mı ?
Keşke çıkmasaydın be canım .bende risk sevmiyorum canım ama lazım olmayan bi para sonuçta sanırım ondan biraz giriyorum altın yani sonuçta orta vadede asla düşmemiş bi şey
163 karı görünce gözüm döndü 2 aydır bekliyordum ya ondan çıktım hemen çıkmasaydım 500 ü geçkin karım olacaktıBereketli olsun kızçem
Ben altın daha çabuk yükseliyor diyeceğim ama emin değilim çünkü altında olduğum için onun yükselişini daha çok takip ediyorum ben
Kızlar da yazarlar şimdi.
Keşke çıkmasaydın be canım .
Tam kara geçecekken çıktın sen ama nasip kısmet tabi ...
teşekkür ederim canım2017 en çok kazandıran yatırım araçları:
altınının satış fiyatında bu yıl yüzde 20,09 artış
avronun satış fiyatında ise yıllık bazda yüzde 22,48
ABD dolarının yıllık artışı yüzde 7,69
öğlen düşer gibi oldu, şimdi yine artıyorBen daha 5 6 gün önce çeyreği 324'e almıştım .
Şu an şoklardayım ...
Yıl sonuna kadar 225/230 û bulur bence de.öğlen düşer gibi oldu, şimdi yine artıyor
nereye kadar böyle gidecek, ne olacak
mantıklı yorum yapmak zor bu duruma
Aynen canim valla gecen gun daha 204ten aldim. Dusse de zaten 2 gram bişey olmaz diye. Gramı 7 lira arttı ya. 2 günde 2 gramdan 14 lira kâr. Nereye gidecek bilmiyorum. Yaptıklarımın bir dayanağı da yok hislerime göre alıyorum öyle :)) Yükseliyor ama sürekli, o bir gerçek..morceket sende altın için benle aynı tercihlerin .
Alıp unutmak.
Her altın alışımda altın şu an çok yüksek değil mi deniyordu bir de bu fiyatlara bakmak lazım
Alıp unutlindalinda eğer uzun vadede birikim içinse özellikle.
Bende senin bozdurmanı o gün istemedim aslında ama herkesin kendi tercihi..
Alırsın tekrar, biraz takip ederek canım
çünkü müdahale için para gerekYıl sonuna kadar 225/230 û bulur bence de.
Nasıl bu durumlara müdahale edilemiyor hayret doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?