Valla cb.nin konusmasini dinledikten sonra berat albayrakin konusmasini beklemeye gerek yok bence Cunku suan cb konsutukca dolar yukseliyor Ekonomi iyi diyor 15 temmuz diyor Milliyetcilik diyor Sunduğu tek cozum yastik altindaki dolarlari bozdurmak
Boyle ekonomi yonetimi olamaz zaten ortada yonetilen bir ekonomi de kalmamis

Gerçekten öyle. Şunu yaptık bunu yaptık. Yok eskiden şöyleydi falan... Hep aynı şeyler. Ne alakası varsa.

Gerçekten öyle. Şunu yaptık bunu yaptık. Yok eskiden şöyleydi falan... Hep aynı şeyler. Ne alakası varsa.

Berat Albayrak konusuyor ama yüzünde zoraki bir tebessüm var ve arka plandaki endiseyi herkes fark ediyordur sanirim

Ne kadar acemi duruyor ayrica ..

Berat Albayrak konusuyor ama yüzünde zoraki bir tebessüm var ve arka plandaki endiseyi herkes fark ediyordur sanirim

Ne kadar acemi duruyor ayrica ..
Öfff habire özlü söz söylüyor atasözü deyimler sözlüğü valla. 240 oldu yaaaa

Bir ay önce 5250den bilezik almıştım. Şimdi alsam ayni gramda 6650 lira oldu. Farka bakın. Çeyrek 395 lira şu an........

Çok yazık. Ülkenin geldiği durum çok üzücü kızlar. Sözde açıklamayı izliyoruz.çözüm sıfır. Boş konuştuğunun da farkinda, ter içinde kaldı. ..

Eee zamanında sen Kitleri sat, üretimi bitir...inşaat sektöründen rant sağlamak için topraklari 3-5 sirkete peşkeş çek...para yok, satacak bir şey kalmadı...Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Siyaset yasak da, ekonominin geldiği nokta tamamen siyasi başarısızlık. Ne yazayim bilemiyorum...

Ya o kadar bos konusuyor ki. Espri yapti bir ara. Kimse gülmüyor. Dinleyenlerin suratları kipkirmizi. Herkes elindeki telefona falan bakıyor. Konuşurken bile ne kadar arttı.

Bugun once erdoganin sonra da bu damadin konusmalari yillar sonra kara mizah olarak anilacak bu ulkede..

Ya o kadar bos konusuyor ki. Espri yapti bir ara. Kimse gülmüyor. Dinleyenlerin suratları kipkirmizi. Herkes elindeki telefona falan bakıyor. Konuşurken bile ne kadar arttı.

Suan onu dinleyen isadamlari hicbir cozum uretilmedigini görüyor

Eşimin işyerinde herkes işi birakip konusmayi izliyormuş, tum ülke kitlenmis durumda tv ye..

Tüm özel sektör ayni Esim de ayni seyi yazmis bana demin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…