- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #20.821
neden ekonomi adina bir seyler yapilmiyor bu pek normal bir surec degil sanki
Cuma günü hürmetine Rabbim borclulara yardim etsingünaydın kızlar 5,74 nedir yaa
ne olacak bu ekonominin hali
1210 dolar borcum var
düşermi bigün
Zengine tabiki birsey olmaz. Adamlar milyon dolarlar kazandi bu son gunlerdeki dalgalanmada.Günaydın kızlar...
Piyasa hiç iç açıcı değil, acilen müdahale edilsinçünkü olan zengine değil sade vatandaşa olacak.
Birikim candır, hepimizin tercihleri farklı olsa da amaç aynı
Bende biraz garanticiyim alıp tekrar satmaya zamanım yok takip edecek..tecrübem de yok ,sabırlı da değilim sanki
tercihim fiziki altın çünkü zaten 3 yıldır birikime başladım hiç zarar ettirdiğini de görmedim tamamen kişisel tercihim..
Mesela biriniz demişti ;euro en çok kar getiren olmuş aslında .
canım günaydın neler olmuş böyle bi gecede ?lindalinda
bak euro yükselişte sakin ol
ben tl ye gectim hislerimle hareket ediyorum dusecek diye bekliyorum 202 den 184 e dustugu zamanlar aklima geliyortatmin eden bi alış yeri olursa alirim olmazsa atarim vadeye
Benim demek istediğim de aynı şey zaten.Zengine tabiki birsey olmaz. Adamlar milyon dolarlar kazandi bu son gunlerdeki dalgalanmada.
Birsey olsa biner luks yatina gider istedigi ülkeye.
Günaydın canım.Günaydınlar
Birikime koyduğumuz 1 ay kadar önce yaptığımız 3 atamız vardı. Eşim lazım dedi birini bozalım lazım olursa ötekileri de veririm dedim. Dinletemedim. Evvelsi gün 1340 dan bozdu. Beklediği para vardı o da gelince boşa bozmuş oldu artı 180 tl kadar bir günde zarar ettik. Neden eşimden habersiz biriktirdiğimi anlıyor musunuz şimdi bunun gibi pek çok şey yasıyorum maalesef.
Turtacïm gibi altınları alıp kenara koyuyor dokunmuyorum.
Kimbilir ne kadar karım oldu. Keşke kriz olmasaydı tabii ki ama
11.5 altınım 30 dolarcigim var şimdilik. Birseye peşinat olur acil birşey gerekir...
Aynen devam edeceğim. Dün zararımızı hesaplayıp söylediğimde susacakmışım morali bozuluyormuş. Dedim ki moralini bozmak için değil bir daha aynı hatayı yapmayalım diye söylüyorum. Ancak huylu huyundan vazgeçmez gibi geliyor.Günaydın canım.
Eşlerin bazıları böyle işte.
O yüzden o tercih etmese de ben birikim yapmayı tercih ediyorum canım.
Gerektiğinde kadının gizli birikim yapması gerekiyor maalesef yapacak birşey yok ..
Çok ciddi bir durum bu bencede .
Sen yinede almaya devam et derim..
Maaşımızı alabilelim şükür edeceğim. Bence bu durumdakızlar sizce bu durumda enflasyonun hali ne olur tahmininiz varmı?
yani böyle zamlar geldikçe dolar yükseldikçe memur maaşına zam ne olur?
aldığımız ev memur maaş oranına göre zamlanıcak ya çok korkuyorum bende açıkçasıMaaşımızı alabilelim şükür edeceğim. Bence bu durumda
Dua edelim canım elimizden bu gelir...aldığımız ev memur maaş oranına göre zamlanıcak ya çok korkuyorum bende açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?