Bugun once erdoganin sonra da bu damadin konusmalari yillar sonra kara mizah olarak anilacak bu ulkede..
Aynen canim valla sinirden çıldırıyorum. Facede bir hocam bir şey paylaşmış dolar cikiyo diye sevinen şerefsizdir birlik olalım vs. Hocanın biri de mantıklı bir yorum yapmıştı beğendim. Gönderiyi paylaşan hoca adımı etiketlemiş. Sen benden çok devleti savunurdun noldu diye göz kırpıyor aklınca bana. Ben körü körüne birseyi savunamam kusura bakmayın dedim. Siz benim vatan sevgimi sorgulayamazsınız. Başkaları da gelmiş bana begensen de beğenmesen de cumhurbaşkanına saygı duyacaksın diyor. Kahkaha attım. Ben çoğunluk seçtiyse saygı duyuyorum zaten. Ama dolar 20 lira da olsa yaşasın bilmem kim diyenler sizin kafanızdaki insanlar dedim. Doğruyu konuşunca atarlaniyorsunuz hemen dedim. Valla tayyip erdoğan değil de herhangi biri secimi kazansaydı, bugün olanlara birlik olalım demeyecektiniz, kara leke olarak tarihe gecirecektiniz dedim. Demeyecekseniz gidip adimi degistiririm dedim. Yukarıda Allah var, inanıyor musunuz bilemem ama attığınız iftiralar ne olacak vs diyince herşeyi sildiler. :))) Valla böyle bir sey olamaz. Çoğu kişiyi takipten çıkardım. Gözler kör olmuş. Bir sey diyince hemen cumhurbaskanini indiremezsiniz diyorlar. Oyle birsey dedim sanki.

Bu millete masal lazım değil ,insanlar kendisine güvenecek onlara güven verecek cümleler bekliyor !!
Bu kadar yükseleceğini bileydim tl de bir kuruş bırakmazdım!
Ah kuzu bilseydik bırakmazdık tabi. Birikimim olan altınım 1 haftada 5 bin TL değer kazandı. Ama alım gücü o kadar düştü ki 1 hafta önceki 5 bin eksik birikime razıyım.

Canım ilave yapacağım söyleyip yaptıklarına ,takipten kaldırman yetersiz silip engelle

Bu millete masal lazım değil ,insanlar kendisine güvenecek onlara güven verecek cümleler bekliyor !!
Bu kadar yükseleceğini bileydim tl de bir kuruş bırakmazdım!
Ben zaten calismiyorum su an. Eşimden aldıklarımi da hep altın aldım hiç tl yok bende. Zaten kenara koyacak bir şey de yok kredi ödüyorduk o da Bu ay bitecek. Bundan sonra kenara kalan paraya eşim de altın alacak zaten.

Canım ilave yapacağım söyleyip yaptıklarına ,takipten kaldırman yetersiz silip engelle
O zaman kimse kalmayacak canım. Valla bazen kafam atıyor ne halleri varsa görsünler. Bunları diyen insanlar para yok diyen insanlar. Açız diyen insanlar.... Sonra da üzülüyorum. Alım gücü diye bir şey kalmadı. Ya bi de bunu okumuş insan yaptı. Bildiğiniz hoca üniversitede, beni etiketleyip o lafları söyleyen insan.....

Olup da yok diyen sıfatları da hiç anlamıyorum . Ne içiriyorlar da kafaları bu kadar güzel oluyor ..
Söyleyeceklerim çok da yeri burası değil.
Herkes herşeyi biliyor.

Cok sukur koltuk ve aritma taksitimiz bitince bir borc kalmayacak. Onlarda az kaldi. Iyi kotu geciniriz ama borcu olan nasil gecinsin. Allah yardim etsin valla
Aynen. Allah yardım etsin. Bu ay para kalmamıştı zaten ama yazlık teker alınması gerekiyordu arabaya. Eşim geçen almış iyi ki. 750den almış. Adam yarın gelirsen 800e alirsin demis 3 gün oldu. Valla 1000 falan olmuştur heralde. Iyi ki almışsın dedim. Taksit taksit ödenir.

Geçen haftaya kadar markete gittiğimde sigaraya verdiğim 10 tl ye uzuluyordum. İcmiyor olsam bu paraya 1.5 kg tavuk alırdım vb düşünürdüm. Son 1 haftadır marketten aldığım en ucuz şey o 10 tl lik sigara oldu fiyatlar inanılmaz uçmuş durumda

Bu gidişle yiyecek bir şey alamayıp kahvehanelerde dağıtılan ücretsiz kek ile çaya muhtaç kalacaz diye korkuyorum

O zaman da ne hale geldik demezler ki. Çok şükür kek veriliyor derler. Başkası olsa vermezdi derler. Valla ben buna inaniyo rum artık. Ahhhh ahhh.

En son bozdurun dediğinden bu yana altın, döviz fırladı zaten, hiç yere çakıldığını görmedim. Çözüm olsa o zaman olurdu.

O zaman da ne hale geldik demezler ki. Çok şükür kek veriliyor derler. Başkası olsa vermezdi derler. Valla ben buna inaniyo rum artık. Ahhhh ahhh.
Hahahaaaa aynen
Buna bir atasözü ile cevap vereyim damadı örnek alarak."aç mezarı mi var" yazın kek kışın makarna, kömür. Neyimize yetmiyor

Hem dolar arttıysa arttı, vatandaş etkilenmez, ne de olsa hep 50 TL'lik benzin alıyor

Haha beni güldürdün canım. Aynen var cevrede adam dolar 50 lira olsun bizi etkilemiyor, ben hep 50 liralık alıyorum diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…