Kayinvalidem bana bileziklerin her birini 3500den almisti simdi 4598. Esimle mecbur borclar icin ceyrek bozup kapatmistik. Ben ona dedim nakit verelim ceyrekler uzun vadede kazandirir birinin dugunu olur takariz yok gitti bozdu. Yarim altinlarida bozacakti aldim vermedim cok tartistik hayir dedim yarimlari bozamassin. Kardesimin gorumcemin dugunu olur bilezik yapariz. El koydum yarimlara. Iyiki el koymusum. Simdi uyandirip ya bak artik beni dinleyeceksin demeyi o kadar istiyorum ki. Yarimlari iyiki bozdurmamisiz. Benimki cok anlamiyor maalesef. Ama artik beni dinlemek zorunda kusura bakmasin.

Geneli boyle malesef gunluk dusunuyorlar sanki yasamayi

Kizlar ben bir miktar tl ile altin almaya karar verdim Evet bu hizla yukselip durmayacak belli mutlaka bir yerden dusecek ama 400 ü gordukten sonra 390a düşse kac yazar diye dusunuyorum ciktigi hizla dusmeyecegi kesin bence

Kizlar ben bir miktar tl ile altin almaya karar verdim Evet bu hizla yukselip durmayacak belli mutlaka bir yerden dusecek ama 400 ü gordukten sonra 390a düşse kac yazar diye dusunuyorum ciktigi hizla dusmeyecegi kesin bence
Ben de boyle düşünüyorum hep ya. 200den 240a cikiyo sonra 10 lira düşse de alsak diyoruz. Tam 3 gun once 204den aldim pahali dendi. Oldu sana 235 lira. Bu ayki alacagimi aldim zaten daha alacak param yok, oteki aya ne olur Allah Kerim...

Dinleyinde bilgi verin neler oluyor ben takip edemiyorum oğlum hasta onunla ilgileniyorum alalimmi altın almayalimmi arada kaldık valla

Daha açıklama yapılmadı. Cumhurbaşkanı Bayburt'ta konuşuyor. Yastık altında Dolar, euro, altını olanlar gidip bozdurun diyor. Türk lirasına çevirin diyor. :) Türk lirasinin degeri düşüyor ama. Eridi gitti. Nasıl olacak ki?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…