• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar ya icim icimi yiyo. Dun esimle dugunde gram takariz diye konustuk ama gel gorki elimiz varmiyor :( ayip mi olur diyoruz ama ceyrek 400 kusur. Ceyrek 270di bizim dugunde o civardaydi. Ayip olmaz dimi yoksa gidip ceyrek alcam. Soyleyince kolay grsm takicam demek ama takmasi zor

Çeyrek 400 olmuşken nasıl takıcaksınız? Onlar sana çeyrek mi takmıştı? Bence gram takılabilir, yakınlık derecenizi bilmiyorum gerçi.
Onlar altin takti ama bilmiyorum gram mi ceyrek mi? Bana 50kusur ceyrek geldi dugunde 15 tane gram vardi. Zaten su an gramin fiyati benim dugun tarihimdeki ceyrekle neredeyse ayni cok yakin.

gerçekten gelecek için çok endişeliyim.
Artik esimle bol para harcamali aktivitelere girmicem bi tatil yapip gelcez. Ondan sonra haftalik gezmelerimizi biim burda sahil var yakinda oraya gideriz evden yapip gotururum. Cok gozlu saklama kabi aldim cesit cesit koyarim. Bir otobus parasi o da benim engel raporum var otobusler ucretsiz. Esim verecek sadece. Allahtan hat indirimli 1.80di sanirim. Onun hesabini bile yaptik

Artik esimle bol para harcamali aktivitelere girmicem bi tatil yapip gelcez. Ondan sonra haftalik gezmelerimizi biim burda sahil var yakinda oraya gideriz evden yapip gotururum. Cok gozlu saklama kabi aldim cesit cesit koyarim. Bir otobus parasi o da benim engel raporum var otobusler ucretsiz. Esim verecek sadece. Allahtan hat indirimli 1.80di sanirim. Onun hesabini bile yaptik
canım her seyın hesabını yapıyoruz mecburuz napalm
tatilden bugun donuyoruz ınsanları gozlemledim bizim gbı orta duzey olanları tabi
aksam mesela otelden gezmeye ınıyoruz ya
herkes marketlerden abur cuburunu alıyo suyunu alıyo kımse kafelere para vermıyo dusun yani
bunu bıze mecbur ettıler acıkcası
tabiki bu bizim ayarımızda olanlar için gecerli

canım her seyın hesabını yapıyoruz mecburuz napalm
tatilden bugun donuyoruz ınsanları gozlemledim bizim gbı orta duzey olanları tabi
aksam mesela otelden gezmeye ınıyoruz ya
herkes marketlerden abur cuburunu alıyo suyunu alıyo kımse kafelere para vermıyo dusun yani
bunu bıze mecbur ettıler acıkcası
tabiki bu bizim ayarımızda olanlar için gecerli

valla bende tatile 1 koli su alıp gitmiştim otelin dolabında soğutup gezmeye giderken alıyoduk yanımıza :D

ağlanacak halimize gülüyoruz napalım :D

Mecbur artik attigimiz her adimi dusunucez bizde cok gezerdik artik kisit gelicek mecbur gecen aksam.bunaldik bi tepede bir cafeye gidelm kahve içelim dedik 2 kahveye odedigimiz para 16 tl oda iki yudum turk kahvesi artik balkon sefasina gecicez :))

Back
X