- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #21.441
Ben temizlik malzemelerini gıdalar ile ayrı ayri yerde tutuyorum.Kızlar bugün kışlık menemenimi de yaptım. 10 kg domates ve 2 kg sivri biberden 11 orta boy kavanoz çıktı. Bana fazlasıyla yeter artar bile. Onun dışında bugün eşimle evde ölçtük, biçtik, kullanışsız dolaplara raf yaptırmaya karar verdik. Gardropta eşimin tarafındaki elbise asmak için olan kısıma 3 raf yaptıracağız, bodrum katında elektrikli süpürge vs. koyduğum dolabın üstüne de bir raf ve de yine bodrum kattaki 2 kapaklı dolabın içine 2 raf yaptırıp onu da kiler gibi stok yiyecek ve temizlik malzemelerini koyacağım. Sizce temizlik malzemeleri ve yiyecek stoklar aynı dolapta olsa kokular yiyeceklere geçer mi ? O dolapta şu an yağ, ceviz, salça ve bakliyat var.
Teşekkür ederim, kışa bomba gibi hazırım.Market raflarında peçete ile yanyana olduğunda peçeteye geçiyor deterjan kokusu.hatta Türk kahvesine de geçtiğini görmüştüm bir keresinde... Geçebilir gibi geldi bana.riske atmamak gerek sanki.
Kisliklariniz da hayırlı olsun, sağlıkla keyifle yemek nasip olsun
Size sorduğum iyi olmuş kızlar, yoksa hepsi kokacaktıBen temizlik malzemelerini gıdalar ile ayrı ayri yerde tutuyorum.
Kimyasal olduğu için emin değilim. Mesela bulaşık makinası tableti kapalı paketinde olsa bile iki poşete koyuyorum ağır bir kokusu var.
Ambalajlı deterjan, şampuan gibi şeyler konabilir belki.
Ama ayrı dolaplar yapmak en iyisi. belki kapak ile bölmeler yapabilirsin.
SüperTeşekkür ederim, kışa bomba gibi hazırım.Türk kahvesi de vardı, ben onları farklı dolaba koyayım en iyisi
O zerzevatcilarin bittigi gibi pazarlarda bitmese bari... artik marketlerde pazar gibi ragbet goruyo :/
Çalışan kadınlar marketi daha çok tercih ediyor. Malum zaman sıkıntisi. Bir de marketlerde taneyle bile alsan kimse garip bir şeymiş gibi davranmiyor. Pazardan yarım kilo isteyince abla 3liralik olsun mu diyor çok sinir oluyorum. Hayır kardeşim yarım kilo dedim. Neyse ki genelde aynı tezgahlardan alışveriş yaptığım için artık çözdük olayi :)O zerzevatcilarin bittigi gibi pazarlarda bitmese bari... artik marketlerde pazar gibi ragbet goruyo :/
Aynrn artilari cok.. gerci bizim buradakilerin tazeliginden suphrliyimAnneme yakin bir market var. Annem herseyi ordan aliyor cunku hem kaliteli hem pazarcilardan bikti hemde servis var kapisina kadar tasiyolar bu kdr arti varken hem tasiyip hem pazarda curuk carigi alamam diyor bende bilmedigim yere gitmiyorum bildigim pazardan hatta ciftciden aliyorum
Dogru evet.. bende cok yapiyorum manav reyonunda bir tane iki tane alip kasaya gitmeyi.. bazen kisin canim domates ceker.. gider bi tane alirim messla.. kiloyla alsam ziyan olacak zaten mevsimi degil diye.. :)Çalışan kadınlar marketi daha çok tercih ediyor. Malum zaman sıkıntisi. Bir de marketlerde taneyle bile alsan kimse garip bir şeymiş gibi davranmiyor. Pazardan yarım kilo isteyince abla 3liralik olsun mu diyor çok sinir oluyorum. Hayır kardeşim yarım kilo dedim. Neyse ki genelde aynı tezgahlardan alışveriş yaptığım için artık çözdük olayi :)
Bu tatil, bu yaz, hatta bu yıl çok hızlı geçti benim için.gunaydin herkese bayram tatili bitiyor.
yaz mevsimi de yavaş yavas sonlara yaklasiyor...
bazen gecmiyor gibi hissetsek de zaman da hizla geciyor...
yani kisaca hayat koşuşturmacası ile geciyor.Bu tatil, bu yaz, hatta bu yıl çok hızlı geçti benim için.
Ekimden sonra da işler yoğunlaşıp mesailer başlayınca Mayıs'a kadar nasıl geçer yine anlamam.
Ayyy resmen 'gun geçmez ama ömür biter'
Şeklinde bir hayatım var benim
Çok şükür tabikiyani kisaca hayat koşuşturmacası ile geciyor.
bende 1 hafta sonra bir basladim mi hazian sonuna kadar tempolu. ev is cocuk kendime ayirabilecegim zaman mucize olur
cok sukur eglenceli insallah guzel anilarda paylaşırızÇok şükür tabiki
Ama maşallah hayatlarımiz da pek eğlenceli bakınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?