- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #21.461
Kızartma kışın hazır yemek oluyor geçen yıl ilk defa yapmıştım ben debende insallah yarin domates isini halledecegim... hic bos şişe birakmayacagim.
ben biber kizartmasi da soslayip siselerim bazen aklinizda olsun
Kuzenim bütün evini enzadan aldı, ama daha dört beş ay ancak oldu, görüntüleri his ve kullanışlı ama dayanıklılık için birşey söyleyemeyeceğim.Sizlere birşey danışacağım. Salonumu ve yatak odamı yenilemek istiyorum. Eskiyenler kelebek mobilya idi. Çok da memnunum. Kaç defalar taşındık çok kalitelilerdi. Şimdi bur yıl daha doğudayız ve seneye kısmetse batıya taşınacağız. Mobilyalarımı gidince yenileyecektik. Ama piyasalar malum zamlar gelmek üzere.
Bu seferki mobilyalarımı enza dan beğendim. Şu an indirimdeler bunu kaçırmak istemiyorum. Kışın benim maaşımla rahat öderiz.
Enza kullanan var mi hosnutlar mi merak ediyorum.
Eşini alisverise göndermekle risk almışsın sanki, zira benimki dün yumurta ekmek almaya gitti üç poşetle döndü.bende acil alinacak listesi yaptim eşimi gonderdim bakalim ne alip donecek
firin temizleyici markasi ne cnm bana da acil lazim firinim cok fena
Valla hep paranin adı var kendi yok derdik simdi daha da vahim bir durumdayizK kahvemsi mutluluk
hangi urunu.nereden alacagini yazdim ve ben soka girdim ekstra bir sey almamis
ama bir geldi her sey cok pahali ne bu boyle diyerek.
peynir makarna sehriye yarim kilo tavuk pirinç süt meyve 100 tl
1 yil oncesi ile simdi arasinda cok fark varValla hep paranin adı var kendi yok derdik simdi daha da vahim bir durumdayiz
İyi tatiller canımGünaydın kızlar
Nihayet yolculuk bitti p zaman tatil başlasın
1.70 den asagi yok 2.20 falan var
iyi tatiller cnm bol bol eglen keyfine bak bende tatilde ordaydimGünaydın kızlar
Nihayet yolculuk bitti p zaman tatil başlasın
canimm sen ne kadar yardimsever birisinT tatlu , bu haberi okumanı isterim canım
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/konutta-indirim-hamlesi-buyuk-gun-yarin-40937631
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?