- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #21.481
canimm sen ne kadar yardimsever birisin
teaskkur ederimm okudum takipteyim insallah gonlume gore olur
1.70 den asagi yok 2.20 falan var
tmm cnm icimi ferahlattin takipteyim
iyi çalışmalar
T tatlu , bu haberi okumanı isterim canım
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/konutta-indirim-hamlesi-buyuk-gun-yarin-40937631
bu habere çok sevindim, biz tamamen caymıştık ev almaktan
herkes istediği gibi gönlündeki evi alsın istiyorum, inşallah buradan güzel haberlerini de paylaşırız canım
Biz de artik vazgecmistik az once bu haberi tv.de gorup sevindim ben de ama içeriği okuyunca sevincim kursağımda kaldı cunku banka faizlerinin dusmesinden bahsetmiyor Buyuk bazi insaat firmalari kendi bunyesindeki evleri kendileri indirim ve uygun faiz oraniyla satacakmis yani bankayı devreden cikariyorlar
Bu insaat firmalari buyuk ihtimal sadece buyuksehirlerde faaliyet gosteren ve belki de zaten lüks ve pahali peojeler icin bunu yapacak
Bunu da kandirmaca mansetlerle mujde gibi sunmaları garip..
Bazi yerlerde de emlak bank ozel indirimli kredi verebilir tum vatandaslar icin diyor ama bu sadece bir ssoylenti suan
E Esila09 belki senin yasadigin yerdeki projelerde guzel indirimler olabilir tabi ki
amin cnm hayırlısıyla insherkes istediği gibi gönlündeki evi alsın istiyorum, inşallah buradan güzel haberlerini de paylaşırız canım
Çok saol canim.sezon sonu indirimleri iyi takip etmek gerekli ben bu yil zorunlu olmadikca bir sey almayacagim sadece pantolon ihtiyacim var onuda bir ara alirim
damla cikolata gule gule giyinin
Aynen benim de çok kıyafetim var çalışmıyorum ama yine de alıp duruyorum tozlandı beklemekten hepsiÇok saol canim.
Ben de kendime hiç bakmadım. Hem çok kıyafetim var,hem de çalışmayınca ihtiyaç da olmuyor.eşim yogun çalışıyor ve farklı giyinmeyi çok seviyor.ben de indirim gördükçe onun için kapıyorum
Kendimë almıyorum ben artık hiç.Aynen benim de çok kıyafetim var çalışmıyorum ama yine de alıp duruyorum tozlandı beklemekten hepsi
bende çok sıkıldım kıyafet almaktan geçen gün pantolon almaya lcwaikiye gittik bakıyorum ama hiç alasım yok halbuki ihtiyacımda var aldım artık sonunda 2 tane 57 tl ödedim.kıyafete verilen para fuzuli gelmeye başladı artıkKendimë almıyorum ben artık hiç.
Dagitmaktan gina geldi yine de o kadar çok ki..sıkıldım kıyafet almaktan.çok şükür geçti o günler. Darısı başına canım
Yine çalışınca ihtiyaç oluyor da, evde olunca hergün aynı şeyi giysen kim görüyor. Ya da kime ne...yazın zaten şort tişört ..kıyafetler dolapları bekliyor maalesefbende çok sıkıldım kıyafet almaktan geçen gün pantolon almaya lcwaikiye gittik bakıyorum ama hiç alasım yok halbuki ihtiyacımda var aldım artık sonunda 2 tane 57 tl ödedim.kıyafete verilen para fuzuli gelmeye başladı artık
sakin lutfen ne oldu cnm bu kadar can sikan şeyayyy çıldiriciiiiiiiğiiiiim resmen, bugün bitsin artık lütfen
her sorun toplanmış bugünü bulmuş, mesaiye kalmam gerek ama hiç iş kaldıracak kafa kalmadı, bir an önce kendimi bu binadan dışarı atmak istiyorum sadece.
temel sorun para olmakla beraber, insanlar bugün hep ters tarafından kalkmış.sakin lutfen ne oldu cnm bu kadar can sikan şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?