bu habere çok sevindim, biz tamamen caymıştık ev almaktan

1.70 den asagi yok 2.20 falan var
tmm cnm icimi ferahlattin takipteyim
iyi çalışmalar

bu habere çok sevindim, biz tamamen caymıştık ev almaktan

herkes istediği gibi gönlündeki evi alsın istiyorum, inşallah buradan güzel haberlerini de paylaşırız canım

Biz de artik vazgecmistik az once bu haberi tv.de gorup sevindim ben de ama içeriği okuyunca sevincim kursağımda kaldı cunku banka faizlerinin dusmesinden bahsetmiyor Buyuk bazi insaat firmalari kendi bunyesindeki evleri kendileri indirim ve uygun faiz oraniyla satacakmis yani bankayı devreden cikariyorlar
Bu insaat firmalari buyuk ihtimal sadece buyuksehirlerde faaliyet gosteren ve belki de zaten lüks ve pahali peojeler icin bunu yapacak
Bunu da kandirmaca mansetlerle mujde gibi sunmaları garip..

Bazi yerlerde de emlak bank ozel indirimli kredi verebilir tum vatandaslar icin diyor ama bu sadece bir ssoylenti suan

E Esila09 belki senin yasadigin yerdeki projelerde guzel indirimler olabilir tabi ki

şu an işleyen tek sektör inşaat onuda durduramazlar, yoksa hersey daha kötüye gider ben yinede umutluyum

Kızlar selam.

Sabah sabah hava alayım dedim havami aldım geldim... 150 tl kk dan harcayivermisim meğerse ..hiç haberim yok

Boynerde inanılmaz güzel indirimler var.eşime sezon sonu 2 tişört ve 1 Dockers ayakkabı aldım. Ayakkabı 1 adet kalmış. Tum sezon kedi gibi fiyati düşsün diye bekledim.149 dan hiç düşmedi ve ben bugun o tek kalanı 49 tl den Kaplan gibi kaptım... Eşime soylemeyecegim bile.önümüzdeki yaz çıkarır kutusundan veririm.Allah nasip etsin kullanmayı.
Sezonsonu indirimlere dayanamıyorum. .ama kendim için değil de eşim için. ..

sezon sonu indirimleri iyi takip etmek gerekli ben bu yil zorunlu olmadikca bir sey almayacagim sadece pantolon ihtiyacim var onuda bir ara alirim

damla cikolata gule gule giyinin
Çok saol canim.
Ben de kendime hiç bakmadım. Hem çok kıyafetim var,hem de çalışmayınca ihtiyaç da olmuyor.eşim yogun çalışıyor ve farklı giyinmeyi çok seviyor.ben de indirim gördükçe onun için kapıyorum

Aynen benim de çok kıyafetim var çalışmıyorum ama yine de alıp duruyorum tozlandı beklemekten hepsi

Aynen benim de çok kıyafetim var çalışmıyorum ama yine de alıp duruyorum tozlandı beklemekten hepsi
Kendimë almıyorum ben artık hiç.
Dagitmaktan gina geldi yine de o kadar çok ki..sıkıldım kıyafet almaktan.çok şükür geçti o günler. Darısı başına canım

Kendimë almıyorum ben artık hiç.
Dagitmaktan gina geldi yine de o kadar çok ki..sıkıldım kıyafet almaktan.çok şükür geçti o günler. Darısı başına canım
bende çok sıkıldım kıyafet almaktan geçen gün pantolon almaya lcwaikiye gittik bakıyorum ama hiç alasım yok halbuki ihtiyacımda var aldım artık sonunda 2 tane 57 tl ödedim.kıyafete verilen para fuzuli gelmeye başladı artık

Yine çalışınca ihtiyaç oluyor da, evde olunca hergün aynı şeyi giysen kim görüyor. Ya da kime ne...yazın zaten şort tişört ..kıyafetler dolapları bekliyor maalesef

ben calistigim halde belli basli kiyafetleri giyiyorum yarısi dolapta bekliyor
onceden aşırı heves eder alir giyerdim aslinda su anki bu bakimsiz halimi sevmiyorum yani bakimsiz derken eskiden makyaj kiyafet cilt bakim vs yapardım ama simdi daha sadeyim
bugun tatilden dondum diye yuzume bakim yaptim
sanirim biraz kendime de bakmaliyim

sakin lutfen ne oldu cnm bu kadar can sikan şey

sakin lutfen ne oldu cnm bu kadar can sikan şey
temel sorun para olmakla beraber, insanlar bugün hep ters tarafından kalkmış.
iki tane firma da ciddi sorun var şirketce gerdiler bizi.
insan sevmiyorum ben ya, bıraksınlar tek başıma beni kimseyle muhattap olmadan işime gücüme bakayım istiyorum.
bu hafta izin alan arkadaşlar sağolsunlar herşeyi yarım yamalak bırakmışlar, kontrol ve düzeltme gerek
öğlenden beridir baş ağrısı ile günün bitmesini bekliyorum.
kendi işlerimi doğru düzgün yapamadım bile
neyseki 13 dakika sonra bitiyor bugün, gerçi bu hafta hep böyle olacak gibi

Bayram oncesi iki kere defactodan alisveris yapmistim. Iki ayri hediye ceki verdiler.. hediye ceki de 30 tl.. en az 150 tl lik alisveris yapmamiz gerekiyormus cekleri kullanmak icin... ve 150 tl ve uzeri alisveriste 1 tanesini kullanabiliyomusuz... birisini abimle birlikte alisveris yaparim ihtiyaçlarım var bi onla alirim digerini de ya tek basima yada bir arkadasimla filan kullanirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…