Ellerine sağlık ne çok şey yapmışsın, maşallah :) Kabak yemeği konservesini hiç duymamıştım, tarifini alabilir miyim ?

oyy masAllah ellerin dert gormesın canım
haslanmıs mısırı kolay tanelemenin bi formulu varmı ben bı kere yapmaya calıstm ezılıyo hep

merhabalar herkesee
gecmiyor gibi olan gunler hizla geciyor
pazartesi kismetse benimde seminerlerim baslayacak artik asiri tempolu is hayati beni bekler cok sukur iyi gezdim kislik hazirllik yaptim
yarin kendime bakim yaptirabilirim kuafore falan gidecegim insallah

K kahvemsi mutluluk hadi sabret tatile az kaldi
karamelli_turta tatil cok guzel ama bitiveriyor hemen
sempatik_kiz masallah pek hamaratsin afiyetle yemek nasip olsun
evet bu hafta stoklarda yapilinca insallah tam gaz tekrar birikime devam

Ellerine sağlık ne çok şey yapmışsın, maşallah :) Kabak yemeği konservesini hiç duymamıştım, tarifini alabilir miyim ?

Saol cnm. Dometesi rendeleyip biraz tuz atıyorum. Domatesleri biraz pisirdikten sonra doğranmis kabaklari ekliyorum. Kaynayinca direk kavanozlara ekleyip ters ceviriyorum.
Pisirirkende icine biraz bulgur ekliyorum. Sonra sarimsakli yogurtla servis yapiyorum.

oyy masAllah ellerin dert gormesın canım
haslanmıs mısırı kolay tanelemenin bi formulu varmı ben bı kere yapmaya calıstm ezılıyo hep

Amin canim sağol. Büyük bıçakla keserek temizleyebilirsin cok rahat oluyor yada misir ayiklama aparatlarida oluyor. Fiyatlari cok uygun ama ben senede bir kere ayiklamak icin satin almak istemedim

Teşekkür ederim 2-3 kavanoz yapıp deneyeceğim

Günaydın kızlar
mutlu hafta sonları olsun ...
Ağustos birikim listesini çok fazla takip edemedim bu ay .
Eylül ayı kendim de dahil daha çok dikkat etmeliyim ..
Bugün tatilin son günü ,Antalya inanılmaz sıcak biz Trakyanın ayazını sevmesek de bu hava da biraz bunalttı..
Yarın dönüş başlar sonra okul hazırlıkları Vs .. Eylül değil belki ama ekimden itibaren bütçeyi tekrar toparlamaya çalışacağım ...

Günaydın herkese ben de inş ekonomiyi toparlayacağım anneme araba alırken30bin tl borç vermiştik. (Sıfır faiz kampanyası ile de 19 bin kredi çekmişti bu ay son taksiti ödenecek)Ekim ayından itibaren bize 2 ya da 3bin taksitle ödemeye başlayacak kısmetse.
Keşke aileler olarak ilişkiler güzel olsa yardımlaşsa herkes o zaman banka faizlerinden kurtuluruz topluca.
Şahsen ben isterdim aynı yaşlarda kuzenlerimiz çok olsa onlarda çalışan eğitimli insanlar olsa. Böyle birbirimize yardım etsek güvensek herkes hemen ev bark sahibi olurdu tabi bu devir de Zor.
Bizim annem ben eşim arasında bir SIR bu olay. Herkese annemin 50 bin kredi çektiğini söyledik

ah canım ne kadar güzel düşünüyosun keşke olsa dediğin gibi
ama borçlar tlyle olsun mümkünse
döviz bizi bitirdi

gunaydin herkese
annemdeyum istanbulda yarin sabah evime donecegim ins
bugun kuafor sonra dugun vs var
artik monoton hayata baslarim okul ev arasi kosturmacali bol yorulmali gunler olur.

gece uyanmalarim devam ediyor bu da beni yorgun hissetiriyor
gunaydın tatlım
acaba uyku apnesi sorununmu var yanı uyanmalarım dıyınce aklıma geldı uyurken nefes sorunu yasayanlarda cok goruluyormus

Selam kızlar, ben sabahtan sosyete pazarına geldim. Alacaklarımu aldım, şimdi parkta hesap yapıyorum ne harcadım diye.
Bazı şeyler çok ucuz, bazı şeyler mağazadan farksız. İki takım bikini aldım biri sunset, diğeri Penti. Taçin lastikli çarşaf ve yastık kılıfları ni aldım. Bunlar epey uygundu.
Tatilde giymeye 3 tane tişört aldım. 5 TL tanesi. Döndüğünde düğün var oraya giymeye bir bluz aldım. İki tane de ise giymeye ust aldım. Eşime ve kendime pijama aldım.
Her şeye bakarken gerçekten lazım mı diye sordum. Tüm pazarı gezip geri dönüp öyle aldım. Yatak alezi alacaktım 120 TL idi pahalı geldi bıraktım, elbiseler falan 50 TL civariydi, zaten sezon sonu mağazalarda da öyledir diye almadım. Hem deneme imkanı yok.
Biraz parkta dinlenip eve geçeceğim, giderken de markete uğrarim.

Canım ne güzel yapmışsın anneciğine yardım olmuş. Başımızın sultanları anne babalarımız uzun ömürler versin Rabbim.
Bende başım sıkışsa anne baba veya kardeşlerim harici kimseden yardım istemem sanıyorum.
Kuzenlerle o kadar yakın sayılmayız onlardan alacağıma krediyi tercih ederim.
Manevi desteğe daha çok ihtiyacım oldu maddiyattan öte. Çok şükür çalışıyoruz bir şekilde geçiniyoruz . Ama doğum lohusalık, çocuklarımın bakımı Vs derken bu zamanlarda manevi desteğe ihtiyacım oldu çok şükür de gördüm ...

Ne kadar karlı ve uygun bir alışveriş olmuş canım gerçekten .
Güle güle kullan..
Tatil sırası sende

gunaydin herkese
annemdeyum istanbulda yarin sabah evime donecegim ins
bugun kuafor sonra dugun vs var
artik monoton hayata baslarim okul ev arasi kosturmacali bol yorulmali gunler olur.

gece uyanmalarim devam ediyor bu da beni yorgun hissetiriyor
Selam canım
Monotonluk pazartesiden itibaren hepimize geri dönüyor hiç dönmeyeydi iyiydi :)))
Sıcaktan Vs mi rahatsız oluyorsun acaba gece veya psikolojik olabilir mi?
Dua okuyorum ben öyle durumlarda ayetel kursiyi .. İyi geliyor bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…