- 31 Ekim 2014
- 1.211
- 2.310
- 83
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #21.561
Ben 238den bankadan aldim. Bugun daha da yukseldikaçtan aldın? yüksekti ben alamadım yaa?
Bugun 252 ydi hangi banka seninki? 220nin altina dusmedikce almayi dusunmuyorum ya:/Ben 238den bankadan aldim. Bugun daha da yukseldi
enpara dan aldım. dün sabah saatlerinde almıştım ben.Bugun 252 ydi hangi banka seninki? 220nin altina dusmedikce almayi dusunmuyorum ya:/
An itibarıyla 253 olmuş yuksekken alınır mı diye soranlar oluyor. Sürekli çıkıyor o yüzden almak en mantıklısı250 yi gordu bugün param olunca az cok demeden alacagim
gunaydin mutlu huzurlu gunlerAn itibarıyla 253 olmuş yuksekken alınır mı diye soranlar oluyor. Sürekli çıkıyor o yüzden almak en mantıklısı
kızlarrr ablama hediye aldık. annem ve kardeşimle beraber . babynest takımı
içinde bunlar varmış
Babynest Kulaklı
Emzirme Yastığı/Minderi
Ortopedik Yastık
Battaniye ( 80*80 cm)
İnce Örtü ( 80*80 cm)
Puset Örtüsü
Alt Açma ( 80*50 cm)
Emzirme Önlüğü (110*80 cm)
Kulaklı Baş Yastığı
nasıl sizce kargo dahil 300 tl ödedik
aminnn çok teşekkür ederim canım seninkinide sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbimmmYaa maşallah çok güzeller. Sağlıkla kucağınıza alıp, bu cicileri kullandırsın Rabbim
aminnn çok teşekkür ederim canım seninkinide sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbimmm
herkesin inşallah :))
kızlarrr ablama hediye aldık. annem ve kardeşimle beraber . babynest takımı
içinde bunlar varmış
Babynest Kulaklı
Emzirme Yastığı/Minderi
Ortopedik Yastık
Battaniye ( 80*80 cm)
İnce Örtü ( 80*80 cm)
Puset Örtüsü
Alt Açma ( 80*50 cm)
Emzirme Önlüğü (110*80 cm)
Kulaklı Baş Yastığı
nasıl sizce kargo dahil 300 tl ödedik
Güle güle kullansın ablanız
Ben de bu setten almistim hamileyken Ama daha az parçalı 180 tl idi sanirim Babynest 3 tane yastik ve pike
Fakat bizim bebis bunun icinde sadece ve sadece 15 gün yattı Sonra bi daha girmek istemedi Darlandı sanırım Ama setiniz cok guzel ozellikle emzirme minderi ve yastığı cok kullanisli seyler gercekten
ben tam 1 ay once yeğenime ceyrek altin aldim 314 idi 103 tl artmis ve ne yazik ki ben bu kadar hizli yukselise sevinemiyorumKizlar suan tv.de gordugume gore ceyrek 417, gram 256, dolar 6.60
Ne olacak sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?