peyniri dolabin altinda uzun sure muhafaza etme yolunu bulsam alacagim fazladan.
aurica zeytin alacagim soslayip siseleyecegim
ama sut yogurt yumurta da boyle olmuyor ne yazik ki
Zeytini sosladim ben.
Çocukken hatırlıyorum teneke ile alınırdi peynir, annelerimız o kadar peyniri nasıl bozulmadan muhafaza ediyordu acaba.

Zeytini sosladim ben.
Çocukken hatırlıyorum teneke ile alınırdi peynir, annelerimız o kadar peyniri nasıl bozulmadan muhafaza ediyordu acaba.
cnm bir sorup arastirmak gerekli
ben her is dönüşü market manav alışveriş yapmaya sinir oluyorum

Zeytini sosladim ben.
Şimdiki üretimler has peynir degilki bozulmadan uzun süre kalsın, ben birkaç parça vakumlatip buzluğa atıyorum arada. Tadı değişmiyor ama keserken dağılıyor.

cnm bir sorup arastirmak gerekli
ben her is dönüşü market manav alışveriş yapmaya sinir oluyorum

Şimdiki üretimler has peynir degilki bozulmadan uzun süre kalsın, ben birkaç parça vakumlatip buzluğa atıyorum arada. Tadı değişmiyor ama keserken dağılıyor.

Ben de sürekli peynir peşinde kosmaktan sıkıldım. .. su içinde satılan peynirlerden mi almalı .mesela urfa peyniri var o şekilde su içinde oldukça dayanıklı ve cok lezzetli ama pahalıydi...

bu ay fenalardayiz kizlar ne olur ekim ayinda az harcayalim zayiflayalim altin biriktirelim ozumuze donelimmm

Yooooo zeytinli olur mu şekerim. Benim memleketten geldi de o bari masraf olmadı çok şükür. ..
Bizim öyle memleketimiz yok ya
Dün biri yazmıştı buraya 101de 800 gram 11kusur diye, markette bir tane vardı aldım, sabah denedik tadını beğendim.
Diğer şubeye bakiyim iki üç tane alayım dedim. Aynı ürünün 400 gram olanını o fiyata satıyorlar. Yok artık dedim çıktım

Hakkaten yok artık. Kendi içlerinde bile kafayı yedi bunlar..

cok sacma bir uygulama gercekten hangi zeytin cnm bende bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…