- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #21.981
Zeytini sosladim ben.peyniri dolabin altinda uzun sure muhafaza etme yolunu bulsam alacagim fazladan.
aurica zeytin alacagim soslayip siseleyecegim
ama sut yogurt yumurta da boyle olmuyor ne yazik ki
Evet rinso yeşil olanı alıyorum ben canimrınsoydu dımı senin onerdıgın
suanda yaklasık 5kıloluk toz deterjanım var eger bunu alırsam yedek olarak ıstıyorum
cnm bir sorup arastirmak gerekliZeytini sosladim ben.
Çocukken hatırlıyorum teneke ile alınırdi peynir, annelerimız o kadar peyniri nasıl bozulmadan muhafaza ediyordu acaba.
Şimdiki üretimler has peynir degilki bozulmadan uzun süre kalsın, ben birkaç parça vakumlatip buzluğa atıyorum arada. Tadı değişmiyor ama keserken dağılıyor.Zeytini sosladim ben.
Çocukken hatırlıyorum teneke ile alınırdi peynir, annelerimız o kadar peyniri nasıl bozulmadan muhafaza ediyordu acaba.
Ben karar aldım tatilden sonra haftada birkez market yapacağım, ekmeği de işyerini oradan alıp geçip evime gelecegimcnm bir sorup arastirmak gerekli
ben her is dönüşü market manav alışveriş yapmaya sinir oluyorum
Ayyyy benim daha zeytinim yok kiiiizzzzZeytini sosladim ben.
cnm bir sorup arastirmak gerekli
ben her is dönüşü market manav alışveriş yapmaya sinir oluyorum
Şimdiki üretimler has peynir degilki bozulmadan uzun süre kalsın, ben birkaç parça vakumlatip buzluğa atıyorum arada. Tadı değişmiyor ama keserken dağılıyor.
Bu ayda böyle olsun dimi :)Stokçu hatunlar
1. K kahvemsi mutluluk
2. T tatlu
3.iyiniyetli
4. @-Pandora-
5.damla cikolata
6. @karamelli turta
7. @mornergis
8. @sekerim00
9.
10.
YoooooAyyyy benim daha zeytinim yok kiiiizzzz
Bence artık peynir tuketmeyelim olsun bitsinBen de sürekli peynir peşinde kosmaktan sıkıldım. .. su içinde satılan peynirlerden mi almalı .mesela urfa peyniri var o şekilde su içinde oldukça dayanıklı ve cok lezzetli ama pahalıydi...
bu ay fenalardayiz kizlar ne olur ekim ayinda az harcayalim zayiflayalim altin biriktirelim ozumuze donelimmmBu ayda böyle olsun dimi :)
Ben sözüm ona bu ay gün parası artacak ve yarım alacaktım, nerdeeeee
Daha birşey alamam diye 10ar USD, euro, 0,28gram da altın (bankanın alt limiti bu) aldım hesap kitap yaadan.
Hesap yaptıktan sonra para kalmadı alamazdim:)))
Hahahaaaa ya zaten diyete girecez.diyette tek tavsiye lor peyniriBence artık peynir tuketmeyelim olsun bitsin
Bizim öyle memleketimiz yok yaYooooozeytinli olur mu şekerim. Benim memleketten geldi de o bari masraf olmadı çok şükür. ..
aslinda buna kosullandirsak kendimizi ne hoş olur haftada 1 gun pazar alisverisi market tamamdirBen karar aldım tatilden sonra haftada birkez market yapacağım, ekmeği de işyerini oradan alıp geçip evime gelecegim
Aynen sonuna kadar katılıyorum. 17 Eylül gelsin start verelim.bu ay fenalardayiz kizlar ne olur ekim ayinda az harcayalim zayiflayalim altin biriktirelim ozumuze donelimmm
lor peynir stoklayalimmmmm su icelimm tamamdir baska masraf olmazzHahahaaaa ya zaten diyete girecez.diyette tek tavsiye lor peynirikilosu 3 tl mi neydi zamlar dan önce :))))))
Hakkaten yok artık. Kendi içlerinde bile kafayı yedi bunlar..Bizim öyle memleketimiz yok ya
Dün biri yazmıştı buraya 101de 800 gram 11kusur diye, markette bir tane vardı aldım, sabah denedik tadını beğendim.
Diğer şubeye bakiyim iki üç tane alayım dedim. Aynı ürünün 400 gram olanını o fiyata satıyorlar. Yok artık dedim çıktım
cok sacma bir uygulama gercekten hangi zeytin cnm bende bakayimBizim öyle memleketimiz yok ya
Dün biri yazmıştı buraya 101de 800 gram 11kusur diye, markette bir tane vardı aldım, sabah denedik tadını beğendim.
Diğer şubeye bakiyim iki üç tane alayım dedim. Aynı ürünün 400 gram olanını o fiyata satıyorlar. Yok artık dedim çıktım
En güzeli. ..geçen ay Corn Flakes almıştım. Sabah corn.f, aksama da yumurta lor peyniri ..yeter...lor peynir stoklayalimmmmm su icelimm tamamdir baska masraf olmazz
Bu gidişle kendi peynirimizi yapsak fena olmayacaklor peynir stoklayalimmmmm su icelimm tamamdir baska masraf olmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?