kesinlikle oyle yapalim

cevrendeki insanlarla bunlari hic yapamıyoruz iyi ki varsiniz
aynen canım bence de iyi ki varsınız.. kilo veremesek bile kışın fazladan kilo almamış ve gereksiz alış veriş yapmamış oluruz. dizginleriz birbirimizi

T tatlu uçak pazartesi sabah. Yarın akşam üzeri anneme geçip orada kalacağım. Onlar havaalanına çok yakın oturuyorlar. Ama bugun evdeyim ikiiogun var yarin da oglen var. Esim ben yokken evde kalacak ama yemek istemedi hallederim dedi.
Yazın ben pek sık yemek pişirmiyorum, yenmiyor. pratik şeyler, aperatif daha çok tüketiyoruz.
İnşallah tatilden dönünce yemek işini de düzene oturtacagim

karamelli_turta turtişim sen de katılırsın bize di mi yeme içme ve alış -veriş diyetine? nasıl yapalım onun için yeni başlık mı açalım buradan mı devam edelim fikriniz nedir kızlar.. ?
Bence buradan devam edelim, zaten bir sürü başlıga yazıyoruz
Burası iyi
Tabi turtacim birşey demezse

damla cikolata yaz turşusu nedir, mor lahana mi?
yok kuzum, enfes bir lezzet... 10 gün kadar buzdolabında bozulmadan duruyor . hemen yazayım tarifi:

ince uzun biberlere çizik atıp su ve üzüm sirkesi ile haşlıyorsun. suyu çok koymuyoruz ama biberin üstünü örtecek kadar. biberler yumuşayınca soğumaya bırakıyoruz, suyu dökmüyoruz. ayrı bir yerde zeytinyağı,sarımsak varsa koruk suyu yoksa limon ve de tuz ile sos hazırlayıp sirkeli su içine karıştırıyoruz. seviyorsanız makbulü acı biberle yapılanı..1 gece buzdolabında durunca harika oluyor. anneannemin tarifiydi bu, bizim sülale hastadır bu lezzete.. eşim sadece ekmekle bunu yiyip kalkabilir. o kadar diyorum...

K kahvemsi mutluluk tatile gideceksin keyfine bak bi giderken telas bir dönüşte telas hep oyle olur
ama olsun eglen keyfine bak
hayat kostirmacasi bitmiyor ev iş hayati arasinda boguluyoruz ne yazik ki
Canım kürkçü dükkanına geri geleceğim için düzeni elden bırakmak istemiyorum :)
7 gün boyunca hicbirseyi düşünmeden süper dinlenmeli bir tatil hayal ediyorum.
Bu sene gerçekten çok yorucuydu her açıdan, kizkiza olunca da eğlencenin dibine vuruyoruz biz, ay bir heyecan yaptım şu an :))

ben bile heyecanlandım şu an :) senin adına çok sevindim canım
nereye gidiyosunuz tatile havalarda serinledi
annen ve kız kardeşinle gidiyodunuz demi

benim bunyem kilo almaya elverisli ve sunu farkettim yas ilerledikce onceki hozda kolo veremiyorum
ya ben zaten kendimi bildim bileli hiç zayıf bi insan olmadım boyumda kısa beni tanıyanlar böyle alıştı bana ama ben alışamadım eve eliptik bisiklet almıştım boş odada duruyo öyle. başlarda baya kullandım önceki evdede bayadır bıraktım. önce ona başlamam lazım.

canım, kızmayacağını biliyoruz da, nezaketen naz yapıyoruz sana :))))

benimde en acilinden diyete girmem lazım verdiğim kiloları geri almaya başladım
Bende öyle güzel kilo vermiştim almaya başladım özellikle tatilde.. 2 kilo almışım almak değil vermek istiyorum

benim bunyem kilo almaya elverisli ve sunu farkettim yas ilerledikce onceki hozda kolo veremiyorum
Yaş ilerledikçe metabolizma gerçekten yavaşladı benim de ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…