- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #22.201
aynen canım bence de iyi ki varsınız.. kilo veremesek bile kışın fazladan kilo almamış ve gereksiz alış veriş yapmamış oluruz. dizginleriz birbirimizikesinlikle oyle yapalim
cevrendeki insanlarla bunlari hic yapamıyoruz iyi ki varsiniz
Bence buradan devam edelim, zaten bir sürü başlıga yazıyoruzkaramelli_turta turtişim sen de katılırsın bize di mi yeme içme ve alış -veriş diyetine? nasıl yapalım onun için yeni başlık mı açalım buradan mı devam edelim fikriniz nedir kızlar.. ?
yok kuzum, enfes bir lezzet... 10 gün kadar buzdolabında bozulmadan duruyor . hemen yazayım tarifi:damla cikolata yaz turşusu nedir, mor lahana mi?
aslında bence de devam edelim ama turtişim kovalamasın biziBence buradan devam edelim, zaten bir sürü başlıga yazıyoruz
Burası iyi
Tabi turtacim birşey demezse
Canım kürkçü dükkanına geri geleceğim için düzeni elden bırakmak istemiyorum :)K kahvemsi mutluluk tatile gideceksin keyfine bak bi giderken telas bir dönüşte telas hep oyle olur
ama olsun eglen keyfine bak
hayat kostirmacasi bitmiyor ev iş hayati arasinda boguluyoruz ne yazik ki
ben bile heyecanlandım şu an :) senin adına çok sevindim canımCanım kürkçü dükkanına geri geleceğim için düzeni elden bırakmak istemiyorum :)
7 gün boyunca hicbirseyi düşünmeden süper dinlenmeli bir tatil hayal ediyorum.
Bu sene gerçekten çok yorucuydu her açıdan, kizkiza olunca da eğlencenin dibine vuruyoruz biz, ay bir heyecan yaptım şu an :))
canım, kızmayacağını biliyoruz da, nezaketen naz yapıyoruz sana :))))Kızlar buradan devam edebilirsiniz tabiki ne sakıncası olabilir :) hatta düzenli ve dengeli beslenip birikime de devam etmiş oluruzmemnun olurum hatta :)
benim bunyem kilo almaya elverisli ve sunu farkettim yas ilerledikce onceki hozda kolo veremiyorumbenimde en acilinden diyete girmem lazım verdiğim kiloları geri almaya başladım
ya ben zaten kendimi bildim bileli hiç zayıf bi insan olmadım boyumda kısa beni tanıyanlar böyle alıştı bana ama ben alışamadımbenim bunyem kilo almaya elverisli ve sunu farkettim yas ilerledikce onceki hozda kolo veremiyorum
canım, kızmayacağını biliyoruz da, nezaketen naz yapıyoruz sana :))))
Bende öyle güzel kilo vermiştim almaya başladım özellikle tatilde.. 2 kilo almışım almak değil vermek istiyorumbenimde en acilinden diyete girmem lazım verdiğim kiloları geri almaya başladım
Yaş ilerledikçe metabolizma gerçekten yavaşladı benim de ..benim bunyem kilo almaya elverisli ve sunu farkettim yas ilerledikce onceki hozda kolo veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?