- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #22.161
Barbunyanin zamanı da geçti galiba.sadece 2 yerde gördüm.taze fasulye bizim burda 7 nin altina pek dusmesi ama barbunya icin 7 tl fazla.
bakalim 2 gun sonra pazara giderim fiyatlari gorurum
abc yi bende stok icin dusunuyorum annem begenmisti denemis olurum
Yaparken az gibi geliyor ama tıklayınca maşallah epey birşey yaptık, bereketli olur afiyetle yeriz inşallah.Bir şey almamışim gibi geliyordu ama abartmisim ben de.bugun 1 sarımsak alayım dedim her şeyi boşaltıp geri koymak zorunda kaldım .biraz hafifleyene kadar zorlayacak bu Buzluklar bizi
Kızlar market çalışanına ABC yumuşatıcı in beyaz ve yeşilini sordum depoda varsa getir alacağım dedim.
Abla reyonda olanlar dışında merkez yollamıştır fiyatlar değişecek dedi. İki tane kırmızı vardı diğer şubeye bakarım dedim almadım orada da hiç yoktu.
Yarın çıktığımda ne varsa onu alayım bari. Ben stokta büyük bidon yumuşatıcı var sanıyordum, aldiklarimi karıştırıyorum. megersem el sabunuymus
18 TL iken stoklamistim onu, farka bakAy ben bitirmistim bu isi simdi yrn kosa kosa gidicem markete
Bugun haberlerde ek zamlari sikayet edin diyordu artik kafam kizmaya basladi
Bugun a 101 de yudum egemden zeytinyagi 25 liraya buldum bir sube daha var ptesi bakip alirim belki bugun cok usendim her sube de farkli urun oluyor
Ipek hanimin ciftliginden kusburnu marmelati salca patlamis misir toz biber manti aldim bugun geldi baharati marketten almiyorum bakliyatida burdan yerli uretim aliyorum ihtiyac duydukca aliyorum
Abc tursil dediginiz ney kızlar? Kaçırmışim bu mevzuyu benYarın A101'de 5 kg ABC tursil 18.45
13 eylül 250 ml palmolive duş jeli 4.95
canim annem oyle cok kirli camasir da kullanmiyor her gun makine acar kendisi sennyine de yorumlar bekleİyi yorum duyduğuma sevindim. Normalde alo kullanıyorum. Umarım yarın bulabilirim markette içimden bi ses kapış kapış olacak diyo :))
Aminnn canım çok ugrastik.keyifle sağlıkla tüketelim inşallah. .Yaparken az gibi geliyor ama tıklayınca maşallah epey birşey yaptık, bereketli olur afiyetle yeriz inşallah.
Ben sürekli kullanacağım şeyleri buzdolabının dondurucusina attım. Biber, maydanoz,sarımsak gibi.
Bugün evi derledik topladim, stoklarimi yerleştirdim.
Ortalıkta birşey sevmiyorum ben.
Eşim herşeyi boş odaya koyunca şuraya dolap alalım diye öneride bulundu, ben halledeceğim dedim ve hallettim de :)
Yatak odamda önceki evden getirdiğimiz banyo dolabı var, onun bir rafindan havluları alıp temizlik malzemelerinin bir kısmını, tabletleri falan oraya yerleştirdim.
Cekmecesine dìş macunlarini koydum.
Gardrobun alt gözünde cantalarimi düzenleyip WC kağıtlarını da oraya yerleştirdim. Portmanto dolabının bir tarafını da stoklar için düzenledim.
Ayak altında fazlalık birşey kalmadı.
Boş odam da derli toplu ve temiz oldu.
4tane deterjan ve 500lu çayı şirketten getirmedim daha. Onları da boş odada TV unitem var onun raflarina koyarım diye düşündüm.
Böylelikle dolap almaya da gerek kalmadı
18 TL iken stoklamistim onu, farka bak
Çok yoruldum bugün yoksa gidip şimdi alasim var benim de neyse kısmet artık :)
Abc tursil dediginiz ney kızlar? Kaçırmışim bu mevzuyu ben
Bugün Bim'den aldım 14.5 tl bir paketi. 2 paket aldım ben de. Bir bakın isterseniz.
Ben hiç ABC kullanmadım, uzun zamandır da toz kullanmıyorum.İşte bu
Ben hiç ABC kullanmadım, uzun zamandır da toz kullanmıyorum.
Daha önce denemediğim hicbirseyi muadili ürünlerden 2,3 lira daha ucuz diye stok için almayi pek tercih etmem açıkçası. Begenmezsen hemen bitecek birşey de değil.
Kim markette rinso 5 kg 20,45 ya da 20,95 gibi bir şeydi bunu alacağıma onu tercih ederdim ben.
cnm bende okulda cok fotokopi cekiyorum ama bazi kagotlar makineye sıkışıyor malesef
uzeri yesil olan fotokopi kagidi 19 kusurdu a101 de ben ondan kullaniyorum
bimdekini gormedim bi bakayim
Ters cevap verecek bir yorum yazmadım, biraz saygı lütfen!!!Denemediğim bir şeyi sırf 2 3 lira ucuz diye alacak kadar ekonomik olarak kötü durumdayım.
Parası iyi olan iyisini stoklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?