Kızlar market çalışanına ABC yumuşatıcı in beyaz ve yeşilini sordum depoda varsa getir alacağım dedim.
Abla reyonda olanlar dışında merkez yollamıştır fiyatlar değişecek dedi. İki tane kırmızı vardı diğer şubeye bakarım dedim almadım orada da hiç yoktu.
Yarın çıktığımda ne varsa onu alayım bari. Ben stokta büyük bidon yumuşatıcı var sanıyordum, aldiklarimi karıştırıyorum. megersem el sabunuymus

Bir şey almamışim gibi geliyordu ama abartmisim ben de.bugun 1 sarımsak alayım dedim her şeyi boşaltıp geri koymak zorunda kaldım .biraz hafifleyene kadar zorlayacak bu Buzluklar bizi
Yaparken az gibi geliyor ama tıklayınca maşallah epey birşey yaptık, bereketli olur afiyetle yeriz inşallah.
Ben sürekli kullanacağım şeyleri buzdolabının dondurucusina attım. Biber, maydanoz,sarımsak gibi.
Bugün evi derledik topladim, stoklarimi yerleştirdim.
Ortalıkta birşey sevmiyorum ben.
Eşim herşeyi boş odaya koyunca şuraya dolap alalım diye öneride bulundu, ben halledeceğim dedim ve hallettim de :)
Yatak odamda önceki evden getirdiğimiz banyo dolabı var, onun bir rafindan havluları alıp temizlik malzemelerinin bir kısmını, tabletleri falan oraya yerleştirdim.
Cekmecesine dìş macunlarini koydum.
Gardrobun alt gözünde cantalarimi düzenleyip WC kağıtlarını da oraya yerleştirdim. Portmanto dolabının bir tarafını da stoklar için düzenledim.
Ayak altında fazlalık birşey kalmadı.
Boş odam da derli toplu ve temiz oldu.
4tane deterjan ve 500lu çayı şirketten getirmedim daha. Onları da boş odada TV unitem var onun raflarina koyarım diye düşündüm.
Böylelikle dolap almaya da gerek kalmadı

Ay ben bitirmistim bu isi simdi yrn kosa kosa gidicem markete
Bugun haberlerde ek zamlari sikayet edin diyordu artik kafam kizmaya basladi
Bugun a 101 de yudum egemden zeytinyagi 25 liraya buldum bir sube daha var ptesi bakip alirim belki bugun cok usendim her sube de farkli urun oluyor

Ipek hanimin ciftliginden kusburnu marmelati salca patlamis misir toz biber manti aldim bugun geldi baharati marketten almiyorum bakliyatida burdan yerli uretim aliyorum ihtiyac duydukca aliyorum

18 TL iken stoklamistim onu, farka bak
Çok yoruldum bugün yoksa gidip şimdi alasim var benim de neyse kısmet artık :)

Aminnn canım çok ugrastik.keyifle sağlıkla tüketelim inşallah. .

Dolap işini süper cozmussun tebrik ederim canım.

18 TL iken stoklamistim onu, farka bak
Çok yoruldum bugün yoksa gidip şimdi alasim var benim de neyse kısmet artık :)

Aslinda son sise dolu ama 1 sise alsam fena olmaz
Esimin koydende gelir bir tanede hediye var
Birde salatalara ceviz yagi almistim cok guzel

Ben hiç ABC kullanmadım, uzun zamandır da toz kullanmıyorum.
Daha önce denemediğim hicbirseyi muadili ürünlerden 2,3 lira daha ucuz diye stok için almayi pek tercih etmem açıkçası. Begenmezsen hemen bitecek birşey de değil.
Kim markette rinso 5 kg 20,45 ya da 20,95 gibi bir şeydi bunu alacağıma onu tercih ederdim ben.

Denemediğim bir şeyi sırf 2 3 lira ucuz diye alacak kadar ekonomik olarak kötü durumdayım.

Parası iyi olan iyisini stoklasın

cnm bende okulda cok fotokopi cekiyorum ama bazi kagotlar makineye sıkışıyor malesef
uzeri yesil olan fotokopi kagidi 19 kusurdu a101 de ben ondan kullaniyorum
bimdekini gormedim bi bakayim

Bizim okuldan hocalar daha önce almış kullanmış bim in ki güzel diyordu.insallh kalmıştır almissinizdir.esimi göndermiştim ama bı tane bile kalmamis

Evde fazlaca sarımsak vardı bozulmadan soyup buzluğa attım
Şuan çok nakitim kalmadı o yüzden alacaklarımı bekletiyorum
2 aydır kk kullanmıyoruz sabit taksitler var onun dışında kullanmıcam nakitten harcayınca huzurlu hissediyorum ama kk harcayınca mutsuz hissediyorum kendimi
Bu ay limitinide düşürtmeyi düşünüyorum ona güvenmeden planlarımızı yaparız

kızlar sabah kaşar alcaktım küçük bi paket 5,75 ti, büyüğü gelince alırım dedim. Neyse akşam üzeri uğradım tekrar aynı markete büyüğü hala gelmemişti, küçüğü ise 6,95 olmuştu. Artık gün içinde bile değişiyo fiyatlar.

Ya ben mi abartıyorum arkadaşlar, valla zam şokunu kaç gündür atlatamıyorum, bunun bi çaresi yok mudur, isyan etsek alışveriş yapmasak. Üstelik, insanlar stok yaptıkça marketler daha çok kazanmaya başladı zamlardan sonra.. yani marketler hallerinden memnun..

offf. neyse Allah başka dert vermesin.

Bu arada carrefourda yoğun çamaşır suları indirimdeydi. 8li solo kağıt havlu da 10 liraydı da bitmişti alamadım :/
siz de bi bakın isterseniz..

Denemediğim bir şeyi sırf 2 3 lira ucuz diye alacak kadar ekonomik olarak kötü durumdayım.

Parası iyi olan iyisini stoklasın
Ters cevap verecek bir yorum yazmadım, biraz saygı lütfen!!!
İki üç liranın hesabını herkes yapıyor ama beğenmezsen ve memnun kalmazsan 18 kusur liran gidecek bunu söylemek istedim ama algıların farklı çalışıyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…