- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #22.461
hemen ekliyorum, ben de teşekkür ederimCanım zahmet olmazsa beni de yazar misin? Elimden geldiğince uymak istiyorum bu etkinliğe. Çok teşekkür ederim
Bitkiler ve hayvanlar da olabilir kitap, sinema, tiyatroya ek olarak..doğru canım iyi hatırlattın. kurs da ilave edelim hatta. ..
olur tabi ki sosyal ve kültürel aktivite diyelim ona bizBitkiler ve hayvanlar da olabilir kitap, sinema, tiyatroya ek olarak..
Çok güzel fikirler çıktı kızlar tebrik ederim sizi
Cnm Benin’de ekler misinHAFTALIK 200 TL MUTFAK BÜTÇESİ İLE
YEME İÇME ALIŞVERİŞ DİYETİ KATILIMCILARI
kesin katılmak isteyip isim yazdıranlar:
- @damla cikolata
- @karamelli_turta
- @kahvemsi mutluluk
- @tuce_tuce
- @kronikuykucu
- @tatlu
- @mornergis
- @minikkoala
- @zynpzeynep123
- @Nikita
- @carminemine
- @All is well
- @kmsl hnd
- @sekerim00
- @iyiniyetli
- D dilek bolu
- @-Pandora-
- @Suveybe13
hanımlar siz de katılmak ister misiniz? Sizlerle bu konuda yazışmamıştık sanırım:
- @planli
- @mutlumayis
- @p_ritha
- @bir yudum mutluluk
- @akifinannesi
ya da katılmak isteyenler isim yazdırsın lütfennnn
eklisin zaten canım, bi türlü etiket atıp haber veremedim. iyi ki gördünCnm Benin’de ekler misin
Tmm canımeklisin zaten canım, bi türlü etiket atıp haber veremedim. iyi ki gördün
canım ben harcama hususunda katılmak isterim yemek listesi benım pek duzenlı olmuyo cunku annem kayınvalidem sık sık cagırıyor ama harcama konusunda varımmm neye harcadıysam yazarımHanımlarr,
Yapılacaklar belli.
Haftalık max. 200 tl bütçemiz var. Bunun dışına çıkmamaya çalışacağız.
Bunun içinde haftalık menüler oluşturacağız bu menüleri de birbirimizle paylaşacağız (böylece yeni yemekler de öğreneceğiz)
Ayni zamanda kilo verme hedefimiz de olduğu için kalorisi daha düşük besinlerle beslenmeye çalışacağız.
Abur cubur almayacağız, alırsak mutlaka burada yazık kendimizi ifşa edeceğiz.
Günlük ne aldık, neye ne kadar harcadık yazacağız.
Birbirimize gaz vermek, uyarmak, birbirimizi frenlemek serbest... hatta lütfen olsun. hepimiz birbirimize sahip çıkalım yoksa alış veriş çılgınlığımızın önüne geçip birikim yapamayacağız....
(Aklınıza gelen başka önlemler varsa lütfen söyleyin ekleyelim)
17 EYLÜL 2018 PAZARTESİ başlıyoruzzz....
HAFTALIK 200 TL MUTFAK BÜTÇESİ İLE
- @damla cikolata
- @karamelli_turta
- @kahvemsi mutluluk
- @tuce_tuce
- @kronikuykucu
- @tatlu
- @mornergis
- @minikkoala
- @zynpzeynep123
- @Nikita
- @carminemine
- @All is well
- @kmsl hnd
sekerim00 iyiniyetli
hanımlar siz de katılmak ister misiniz? Sizlerle bu konuda yazışmamıştık sanırım:
ya da katılmak isteyenler isim yazdırsın lütfennnn
köşede değil içimizde olup izle lütfen.. Allah şifa versin inşallah...Önce olsaydı hiç düşünmeden katılırdım...ama şimdi annem ve babamı yanıma aldım yapabilirmiyim bilmiyorum...bugün hiç yiyesim yoktu sade babam yemez diye zorla yemek yedim...öyle kısıtlı alışverişde yapamam üzerine alınır adamcağız...ben bir köşede izlesem olurmu hiç sesimde çıkmaz...sonrasına bakarız
tamamdır canım..yediklerini de paylaş sen yinede ki yeni yemekler öğrenmiş olalım ya da fikir olsun bizlere de...canım ben harcama hususunda katılmak isterim yemek listesi benım pek duzenlı olmuyo cunku annem kayınvalidem sık sık cagırıyor ama harcama konusunda varımmm neye harcadıysam yazarım
en güzeli hazırcı olmakdamla cikolata m biliyorsun bende yemek konusunda biraz hazırcıyım menüm kv menüsü çoğunlukla :))
Ama harcama ve diyet hususunda sonuna kadar dikkat etmem gerek :)
Ben de varım ben de varımHanımlarr,
Yapılacaklar belli.
Haftalık max. 200 tl bütçemiz var. Bunun dışına çıkmamaya çalışacağız.
Bunun içinde haftalık menüler oluşturacağız bu menüleri de birbirimizle paylaşacağız (böylece yeni yemekler de öğreneceğiz)
Ayni zamanda kilo verme hedefimiz de olduğu için kalorisi daha düşük besinlerle beslenmeye çalışacağız.
Abur cubur almayacağız, alırsak mutlaka burada yazık kendimizi ifşa edeceğiz.
Günlük ne aldık, neye ne kadar harcadık yazacağız.
Birbirimize gaz vermek, uyarmak, birbirimizi frenlemek serbest... hatta lütfen olsun. hepimiz birbirimize sahip çıkalım yoksa alış veriş çılgınlığımızın önüne geçip birikim yapamayacağız....
(Aklınıza gelen başka önlemler varsa lütfen söyleyin ekleyelim)
17 EYLÜL 2018 PAZARTESİ başlıyoruzzz....
HAFTALIK 200 TL MUTFAK BÜTÇESİ İLE
@damla cikolata
@karamelli_turta
@kahvemsi mutluluk
@tuce_tuce
kronikuykucu
@tatlu
mornergis
@minikkoala
@zynpzeynep123
@Nikita
@carminemine
@All is well
@Kmsl Hnd
sekerim00
P planli @iyiniyetli @-Pandora- @Suveybe13 @mutlumayis @p_ritha @bir yudum mutlulukakifinannesi @dilek bolu
hanımlar siz de katılmak ister misiniz? Sizlerle bu konuda yazışmamıştık sanırım..
ya da katılmak isteyenler isim yazdırsın lütfennnn[/USER]
Niçin etiket yapamadım bir türlü çözemedim hayret bişey..canım bu eski liste, kafa karıştırır şimdikaramelli_turta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?