- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #22.481
Böyle oyunlar yapıyorlar insanlaraKızlar Kuveyt Türk yine aradaki farkı 4 tl ye çıkarmış çok sinir bozucu
Yarın 220 leri görürse elimde bedelli için beklettiğim nakit para var onunla altın alırım diyordum ama yine 4 tl farkı görünce soğudum bankadan altın alma işine
ben de yapamadım canım bir türlü, muneye sordum bakalım bir fikir verir mutlaka..Niçin etiket yapamadım bir türlü çözemedim hayret bişey..
listemizin şuanki son hali:
HAFTALIK 200 TL MUTFAK BÜTÇESİ İLE
YEME İÇME ALIŞVERİŞ DİYETİ KATILIMCILARI
kesin katılmak isteyip isim yazdıranlar:
- @damla cikolata
- @karamelli_turta
- @kahvemsi mutluluk
- @tuce_tuce
- @kronikuykucu
- @tatlu
- @mornergis
- @minikkoala
- @zynpzeynep123
- @Nikita
- @carminemine
- @All is well
- @kmsl hnd
- @sekerim00
- @iyiniyetli
- D dilek bolu
- @-Pandora-
- @Suveybe13
- @bir yudum mutluluk
- @mutlumayis
hanımlar siz de katılmak ister misiniz? Sizlerle bu konuda yazışmamıştık sanırım:
- @planli
- @p_ritha
- @akifinannesi
Burdayım canım kilo aldım diye utancimdan yazamıyorum vallaha.birikim de bu aralar yok gibi bi şey malesef..Herkes iyidir umarım. İyi akşamlar sevgiler herkese.lindalinda nerelerdesin ?
canııım pazartesi hem yeme hem de alış veriş diyetine başlıyoruz... hepimiz kilo aldık, hiç birimizde birikim yok :)))))Burdayım canım kilo aldım diye utancimdan yazamıyorum vallaha.birikim de bu aralar yok gibi bi şey malesef..Herkes iyidir umarım. İyi akşamlar sevgiler herkese.
Vallaha mi ay bende katılayim o zamancanııım pazartesi hem yeme hem de alış veriş diyetine başlıyoruz... hepimiz kilo aldık, hiç birimizde birikim yok :)))))
harika. ekliyorum hemen listeye o halde seni de canım...Vallaha mi ay bende katılayim o zaman
Ben bu hafta inanması zor ama 75 tl ayirdim mutfak alışverişine
Eger bu hafta bunla biterse haftaya da inşallah devam ettirmeyi düşünüyorum :))
Bunun için ayrı bi başlık oluşturur musun canım daha güzel olmaz mı acabaharika. ekliyorum hemen listeye o halde seni de canım...
herkes burada olsun istedi canım, saolsun karamelli turta da sakıncası yok buradan devam edelim deyince böyle karar alındıBunun için ayrı bi başlık oluşturur musun canım daha güzel olmaz mı acaba
Belki yeni başlık açarsan daha iyi olur canım, oradan devam ederizherkes burada olsun istedi canım, saolsun karamelli turta da sakıncası yok buradan devam edelim deyince böyle karar alındı
Hanımlarr,
Yapılacaklar belli.
Haftalık max. 200 tl bütçemiz var. Bunun dışına çıkmamaya çalışacağız.
Bunun içinde haftalık menüler oluşturacağız bu menüleri de birbirimizle paylaşacağız (böylece yeni yemekler de öğreneceğiz)
Ayni zamanda kilo verme hedefimiz de olduğu için kalorisi daha düşük besinlerle beslenmeye çalışacağız.
Abur cubur almayacağız, alırsak mutlaka burada yazık kendimizi ifşa edeceğiz.
Günlük ne aldık, neye ne kadar harcadık yazacağız.
Birbirimize gaz vermek, uyarmak, birbirimizi frenlemek serbest... hatta lütfen olsun. hepimiz birbirimize sahip çıkalım yoksa alış veriş çılgınlığımızın önüne geçip birikim yapamayacağız....
(Aklınıza gelen başka önlemler varsa lütfen söyleyin ekleyelim)
17 EYLÜL 2018 PAZARTESİ başlıyoruzzz....
@damla cikolata
@karamelli_turta
@kahvemsi mutluluk
@tuce_tuce
kronikuykucu
@tatlu
mornergis
@minikkoala
@zynpzeynep123
@Nikita
@carminemine
@All is well
@Kmsl Hnd
sekerim00
P planli @iyiniyetli @-Pandora- @Suveybe13 @mutlumayis @p_ritha @bir yudum mutlulukakifinannesi @dilek bolu
hanımlar siz de katılmak ister misiniz? Sizlerle bu konuda yazışmamıştık sanırım..
ya da katılmak isteyenler isim yazdırsın lütfennnn[/USER]
Aynen canım çok bekledim güzel bi yerden de sattim zaten bi daha da almadım. Tamam o zaman sıkıntı yok bende inşallah pazartesiden sonra daha da düzene girerim inşallah.Sen tam altından kar ediyordun ki bozdurdun, altın fırladı gitti. 200 sınırını geçmesini çok beklemiştin ya hep aklıma geliyorsun. Topikte yeni gelişmeler var sen de katıl
Beni de ekleyebilirsiniz arkadaşlarBen de varım ben de varım
Ohooo haftalık 200 TL bütçe çok bile bana
Çok şükür bakliyat türü yağ salça var tek masraf pazar masrafı olacak
Eşime benim Maaşımdan bir karton kendi maaşında bir karton sigara almaya başladık marketten ayağımız da kesildi.
Yaşasın birikimmmmm
Eveet katılmak isterimlistemizin şuanki son hali:
- @damla cikolata
- @karamelli_turta
- @kahvemsi mutluluk
- @tuce_tuce
- @kronikuykucu
- @tatlu
- @mornergis
- @minikkoala
- @zynpzeynep123
- @Nikita
- @carminemine
- @All is well
- @kmsl hnd
- @sekerim00
- @iyiniyetli
- D dilek bolu
- @-Pandora-
- @Suveybe13
- @bir yudum mutluluk
- @mutlumayis
hanımlar siz de katılmak ister misiniz? Sizlerle bu konuda yazışmamıştık sanırım:
- @planli
- @p_ritha
- @akifinannesi
Canlar benim kızımla son bir haftam sayılır 17 sinde tam değil alıştırmalı başlarım gibilistemizin şuanki son hali:
- @damla cikolata
- @karamelli_turta
- @kahvemsi mutluluk
- @tuce_tuce
- @kronikuykucu
- @tatlu
- @mornergis
- @minikkoala
- @zynpzeynep123
- @Nikita
- @carminemine
- @All is well
- @kmsl hnd
- @sekerim00
- @iyiniyetli
- D dilek bolu
- @-Pandora-
- @Suveybe13
- @bir yudum mutluluk
- @mutlumayis
- @lindalinda
- @planli
- @p_ritha
- @akifinannesi
YEME İÇME ALIŞVERİŞ DİYETİ
Hanımlarr,
Yapılacaklar belli.
Haftalık max. 200 tl bütçemiz var. Bunun dışına çıkmamaya çalışacağız.
Bunun için de haftalık menüler oluşturacağız bu menüleri de birbirimizle paylaşacağız (böylece yeni yemekler de öğreneceğiz)
Ayni zamanda kilo verme hedefimiz de olduğu için kalorisi daha düşük besinlerle beslenmeye çalışacağız.
Abur cubur almayacağız, alırsak mutlaka burada yazıp kendimizi ifşa edeceğiz.
Günlük ne aldık, neye ne kadar harcadık yazacağız.
**** Aylık 1 kültürel faaliyetimiz olacak.Kitap okuma, kurs, tiyatro,sinema, gösteri, konser vs olmalı. kendimizi ödüllendirmemiz de lazım.. kim nasıl isterse...
Birbirimize gaz vermek, uyarmak, birbirimizi frenlemek serbest... hatta lütfen olsun. hepimiz birbirimize sahip çıkalım yoksa alış veriş çılgınlığımızın önüne geçip birikim yapamayacağız....
(Aklınıza gelen başka öneriler varsa lütfen söyleyin ekleyelim)
17 EYLÜL 2018 PAZARTESİ başlıyoruzzz....
Eveet katılmak isterim
Canlar benim kızımla son bir haftam sayılır 17 sinde tam değil alıştırmalı başlarım gibi
Büyük okuluna gider
Küçüğün okulu başlar
O zaman düzene girerim inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?