- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #22.521
bankadan aldm canım bnım arkadasımında borcu var dolar bankadan almıs atmden cekebılıyomus dolar seklinde bi sor belki senın bankanda da vardır boylebereketli olsun canım
benimde alacağım 1210 olduğu için arada kaldım
bankadanmı aldın sen?
benim bide gidip bürodan almam lazım
cnm hangi banka senin kibankadan aldm canım bnım arkadasımında borcu var dolar bankadan almıs atmden cekebılıyomus dolar seklinde bi sor belki senın bankanda da vardır boyle
Ayyyy harika, süper burası.Sindirella oralar şimdi iyidirtadını çıkar
Burası çok yağışlı, yaz bitti .. Benim havalar gitti eşiminkiler geldi geliyor
Ben fırsattan istifade birkaç çiçek daha alayım diyorum . Limit koyacağım kendime pazartesi den itibaren .
kuveytturk canım benımkicnm hangi banka senin ki
komisyon alıyo diye biliyorum bankalarıbankadan aldm canım bnım arkadasımında borcu var dolar bankadan almıs atmden cekebılıyomus dolar seklinde bi sor belki senın bankanda da vardır boyle
benimde kuveytturk canımkuveytturk canım benımki
benımkınde de atmden cekılıyo ama para kesılıyo dıye bılıyorum
dimi ya öyle yapıyımsekerim00 ben olsam, işyerinden parayı alıp dolar borcunu kapatırdim.
Düştü, cikti diye stres olacağıma verir rahatlarim USD borcu, şirkete borcum TL zaten öderim azar azar diye düşünürdüm.
sımdı netten baktım belli atmlerdem döviz olarak cekebılırsınız dıyor, onlarında listesiniz vermis ıstıyosan bi musteri hizmetlerini ara sor canım, altın da verıyo mesela atm ama para kesıyor belki dövizde kesmezbenimde kuveytturk canım
finans demıstı canımkomisyon alıyo diye biliyorum bankaları
hangi banka acaba arkadaşının bankası
aradım benimde aklıma gelmişti ama ulaşamadım yasımdı netten baktım belli atmlerdem döviz olarak cekebılırsınız dıyor, onlarında listesiniz vermis ıstıyosan bi musteri hizmetlerini ara sor canım, altın da verıyo mesela atm ama para kesıyor belki dövizde kesmez
aslında ck kolay dusuyo dıgerlerine gore canım ya cok musterisi yok dıye hemen baglanıyo Allah Allah sen yıne bi ara, bu arada bankayla aynıysa dövizciden de ugrasmadan alabılırsınaradım benimde aklıma gelmişti ama ulaşamadım ya
kesin fark alır banka amaaslında ck kolay dusuyo dıgerlerine gore canım ya cok musterisi yok dıye hemen baglanıyo Allah Allah sen yıne bi ara, bu arada bankayla aynıysa dövizciden de ugrasmadan alabılırsın
finans almıyomus dedıgıne gore arkadasın,bu da almayabılır canımkesin fark alır banka ama
çıkarı olmadan iş yaparmı hiç
arayıp öğreneyim yoğunluğum azalsın bifinans almıyomus dedıgıne gore arkadasın,bu da almayabılır canım
bereketli olsun tatlımBacılar iyi mi yaptim ..kötü mü yaptim bilmiyorum
10 gr altın ...125 dolar...100 euro...100 sterlin
Ne zamandır Tl biriktiriyordum..dayanamadım girdim ..
200 gram kilo almışamkendimi ağır hissediyommm
bereketli olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?