- 27 Nisan 2018
- 712
- 1.636
- 28
- 39
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #22.601
Anneme bakıyorum derken canımGünaydın hanımlar...bugün tavuk baget ucuzlamıştı 4 paket aldım...normali tavuk alıp kendim parçalara ayırıp iki defa yemek yapıyorum...ama artık anneme baktığım için zaman kalmıyor kendime...bundan sonra hem zamanı hem parayı hesaplamam lağzım
Aynen katılıyorum canım 300tl de benim eksilmiş geçen aya göreKızlar maaşlar erimiş gitmiş, tasarruf tedbiri diye iyice vergi dilimine sokmuşlar. Geçen aya göre 350 lira eksik yatmış maaşımbu yıl hiç zam almamış gibi maaş, geçen yıl ile aynı.
Devlet hemen memurdan kesmek yerine kendisi tasarruflu olsa tamam kriz diyeceğim ama maşallah saraylar, makam arabaları, uçaklar, uçuk millet vekili maaşları, ejderha meyveli smotiler insanı işten soğutuyor.Aynen katılıyorum canım 300tl de benim eksilmiş geçen aya göre
Evet felc geçirdi zaten öncedende hastaydı şimdi kendi kalkıp oturamıyor biz yardımcı oluyoruzAnneme bakıyorum derken canım
Hasta mı
Ekliyorum seni de listeyedamla cikolata ve diger kizlar
Bende listeye katilmak istiyorum ama haftalik alisverisi ben yapmiyorum
Esim yapıyor
Aburcubur bizde alinmaz fazla
Yemeği de ben tek veya iki cesit yaparim dolapta olqn seylere gore ve bebek musaade ettikce
Bende katılabilir miyim
bizimkinin kirtasiye kitap ucretleri 780 tl bir kismini odedik kalanini da ayarlamaya calisacagizBugün buzdolabım 300 tlye satıldı.
stok için alışveriş yaptım. 258 tl.
ogluşun okul kıyafetleri ve kaynak kitaplarını toplam 500 tlye aldık.
İşçi ve memur kesiminden alınan vergilerin çoğu çocuklarımızın rızkı. Herkes elini taşın altına koysa ,kendi cüzdanlarını düşüneceğine ..
Alışverişin son demleri artık kızlar bende birçok ihtiyacım tamam ,pazartesiden itibaren yumurta, ekmek ,yoğurt Vs alınacak diye planlıyorum .
Şok marketten aldıklarım ;
2'li pantene şampuan 500+500 ml =21.90
Alo beyazlar +renkliler 7 kg=33.90
1 şok üretimi Anadolu tam buğday ekmeği =2.25(ilk kez deneyeceğim)
Cillit bang ikili mutfak +banyo =13.00(25 tl alışverişe)
Buget yufka 800 gr =4.50
Mintax lavabo açıcı =2.85
Sleepy ıslak mendil 3'lü=2.45
Ama bir süre idare edecek kadar stoğumuz oldu canım olsun.cnm bu ay stok ypcaz diye battım resmen
inan su an ekim 15 i iple çekiyorum
yemek listemi mumkun oldugunca evde olanlardan olusturdum pzt b8kac eksigi alirim sonra ekmek aliriz sadece
Tamamdir canm sagolEkliyorum seni de listeye
Canım aloyu deneyince beğenip beğenmediğini yazar mısın? Bir de ıslak mendil cep boy mu çok ucuzİşçi ve memur kesiminden alınan vergilerin çoğu çocuklarımızın rızkı. Herkes elini taşın altına koysa ,kendi cüzdanlarını düşüneceğine ..
Alışverişin son demleri artık kızlar bende birçok ihtiyacım tamam ,pazartesiden itibaren yumurta, ekmek ,yoğurt Vs alınacak diye planlıyorum .
Şok marketten aldıklarım ;
2'li pantene şampuan 500+500 ml =21.90
Alo beyazlar +renkliler 7 kg=33.90
1 şok üretimi Anadolu tam buğday ekmeği =2.25(ilk kez deneyeceğim)
Cillit bang ikili mutfak +banyo =13.00(25 tl alışverişe)
Buget yufka 800 gr =4.50
Mintax lavabo açıcı =2.85
Sleepy ıslak mendil 3'lü=2.45
Off ne kadar çok ben daha bişey almadım okulların açılmasını bekliyorumbizimkinin kirtasiye kitap ucretleri 780 tl bir kismini odedik kalanini da ayarlamaya calisacagiz
Aloyu işyerindeki arkadaşlarım tavsiye etti merak ediyorum bende ama stokluk oldu alo çünkü şu an halen kullandığım rinso var.. Islak mendil 3'lü cep boy cnmCanım aloyu deneyince beğenip beğenmediğini yazar mısın? Bir de ıslak mendil cep boy mu çok ucuz
Bizim 1. Sınıf ihtiyaç listesi verildi bu hafta içi aldım bende .Off ne kadar çok ben daha bişey almadım okulların açılmasını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?