- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #22.621
Anladım canım. Ben yıllar önce denemiştim beğenmemiştim ama değişmiştir şimdiye kadar. Ariel alıyoruz hep. Bi de paket büyüdükçe içindeki renkli parçalar azalıyor temiz yıkamıyor diye küçük alıyorumAloyu işyerindeki arkadaşlarım tavsiye etti merak ediyorum bende ama stokluk oldu alo çünkü şu an halen kullandığım rinso var.. Islak mendil 3'lü cep boy cnm
Oyy 1 e mi başlıyor. Allah kolaylık versin. Bizimki 5. sınıf oldu bakalım orta okulda neler alınıyor bilmiyorum.Bizim 1. Sınıf ihtiyaç listesi verildi bu hafta içi aldım bende .
Ben ilk kez deneyeceğim. Arkadaşlar memnunmuş göreceğiz bakalım .Anladım canım. Ben yıllar önce denemiştim beğenmemiştim ama değişmiştir şimdiye kadar. Ariel alıyoruz hep. Bi de paket büyüdükçe içindeki renkli parçalar azalıyor temiz yıkamıyor diye küçük alıyorum
Benim büyük kuzum da 6. Sınıf bu yıl :)Oyy 1 e mi başlıyor. Allah kolaylık versin. Bizimki 5. sınıf oldu bakalım orta okulda neler alınıyor bilmiyorum.
Evet ama bizim okuldakiler gerek yok gelmenize dediler haftaya gidecek inşallah.Ben ilk kez deneyeceğim. Arkadaşlar memnunmuş göreceğiz bakalım .
Ben beyazlarda sürekli ariel kullanıyorum bunu renkliler için aldım .
Benim büyük kuzum da 6. Sınıf bu yıl :)
Onun kırtasiye alışverişi bu hafta yapılır .
5. Sınıflar da 1. Sınıflar gibi bir hafta erken başlıyor geçen yıl öyleydi bizim.
Tatlum seninki özel okul sanırım ne pahalıymış ya.bizimkinin kirtasiye kitap ucretleri 780 tl bir kismini odedik kalanini da ayarlamaya calisacagiz
Menülerin güzel canımbugun kuru fasulye pulav yaptim tursu yoğurtta var yeter.
pzt patlican musakka erişte
sali borek cay saati
carsamba taze fasulye pilav
persembe tavuk pirzola piyaz
cuma karisik kizartma tarhana corbasi
cts nohut bulgur pilavi(pazarda sebze bulursam sebze de pisirebilirim)
pazar ruh halime bagli
2 cesit hazirlarim esim ve cocuk yer ben tek cesit yerim kalorisi az olandan
Tokken yapKızlar bende menü yapmayı istiyorum ama ben biraz tuhafım yazınca canım çekebiliyoro yüzden hazırlamaya korkuyorum
Hergün düşünüyorum evdekilerden hangisini canım çekiyorsa onu yapıyorum
Geçmiş olsun canım Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah Ana baba duası almak çok güzelEvet felc geçirdi zaten öncedende hastaydı şimdi kendi kalkıp oturamıyor biz yardımcı oluyoruz
Tuhaflık orda zaten canım farketmiyor :)Tokken yap
canim benimki küçük ozel kres 1 yil gecsin seneye insallah kendi okuluma alacagimTatlum seninki özel okul sanırım ne pahalıymış ya.
Bizimki 3. Sınıfta devlet okulunda yanımda
Çok ilginç:))Tuhaflık orda zaten canım farketmiyor :)
Aynen ya ben de ihtiyaçtan yapıyorum çok zor mutfak işleriben bilindik seyleri yapiyorum farkli olan her yemek zahmetli bol malzemeli o kadar uğraşamıyorum yemegi ohtiyac oldugindan yapiyorum yoksa hic sevmem yapmayi
Ne güzel canım ben yaparım hiç üşenmem severimde uğraşmayı o yüzden kilolarla başım dertte :)ben bilindik seyleri yapiyorum farkli olan her yemek zahmetli bol malzemeli o kadar uğraşamıyorum yemegi ohtiyac oldugindan yapiyorum yoksa hic sevmem yapmayi
ben de bikax hafta sonra perde yıkamayı planliyorum hava serinlesin diyeBugün mutfağımı düzenledim temizledim
Salonun perdelerini yıkadım
Koridor halısı silindi
2-3 posta çamaşır attım tüm nevresimleri masa örtülerimi falan yıkıyorum
Hepsinden azar azar yaptım
yarın kapıları,duvarları ve fırını Silicem
Aşureliklerimi ısladım aşuremi de yapıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?