- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #31.881
Aynen canım çok tatli oluyorlar:)Kizlarrr merhabaa napiyirsunuz arkadasim geldi lafladik yedik içtik iyi oldu..
Simdi ortaligi toparladim uzandim
karamelli_turta
23 nisan da cocuklar daha bur tatli oluyorlar. Lcw da guzel kiyafetler vardi.. Bende kendime 2 pantolon 1 bluz aldim en son...
bir beni unutmuşsun :)bizde dün akşam yemekten sonra lcw ya gittik
kardeşimin bebişine 40 uçurma hediyesi aldım :))
ablamınkinide es geçmedim tabiki :)
bide biziim aşçının torunu oldu ona aldım
he bide anacıma aldım hediye :)
bir beni unutmuşsun :)
hamilelik, hormonlar :))merhabalar kızlar
pazartesi günü esıme kredi kartımı vermıstım spora yazılcak dıye dün gıtmıs salona bakmıs kartım yok neyse ara ara bulamadı, dedim o cıkar bı yerden kayboldugunu sanmıyorum, kendı kendıne sınırlendı ıste kayboldu nerde bılmemne, iyice aradınmı dıyorum aradm her yeri falan ddı, yarın ararım dedım bankayı sonra baktm bulamadıgı kesınlesıyo bırının elıne gecer dıye aradım kapattırdım 5dk snra kenarda esofmanının cebınden cıktı kaybetse boyle kızmazdm ıyıce bakmadıgı için cok kızdm yaa bosuna smdı yeni kartı bekle, sanal kart vs vs sıkıntı bide tek kartm o benim kac yılllık,bekarlık soyadım vardı ustunde ck sınır oldm
:)) ya kıyamam sana nasılda kızmış bence haklısında gerçi :)) erkekler işte canım …. :)))merhabalar kızlar
pazartesi günü esıme kredi kartımı vermıstım spora yazılcak dıye dün gıtmıs salona bakmıs kartım yok neyse ara ara bulamadı, dedim o cıkar bı yerden kayboldugunu sanmıyorum, kendı kendıne sınırlendı ıste kayboldu nerde bılmemne, iyice aradınmı dıyorum aradm her yeri falan ddı, yarın ararım dedım bankayı sonra baktm bulamadıgı kesınlesıyo bırının elıne gecer dıye aradım kapattırdım 5dk snra kenarda esofmanının cebınden cıktı kaybetse boyle kızmazdm ıyıce bakmadıgı için cok kızdm yaa bosuna smdı yeni kartı bekle, sanal kart vs vs sıkıntı bide tek kartm o benim kac yılllık,bekarlık soyadım vardı ustunde ck sınır oldm
ay canım sorma her seye bi anlam yükleme durumuhamilelik, hormonlar :))
ama canım haklıyım dımı bak sız de dıyosunuz:)) ya kıyamam sana nasılda kızmış bence haklısında gerçi :)) erkekler işte canım …. :)))
ben kk mümkün mertebe eşime vermiyorum,ay canım sorma her seye bi anlam yükleme durumu
ama canım haklıyım dımı bak sız de dıyosunuz
yani kaybetse kızmam ama bakmadıgı için cok kızdım
bende çok korkarım eşime kart verdiğim zaman hele içinde para varsaay canım sorma her seye bi anlam yükleme durumu
ama canım haklıyım dımı bak sız de dıyosunuz
yani kaybetse kızmam ama bakmadıgı için cok kızdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?