çok sağolun kızlar
moralimi çok bozmuyorum şükür
ama anlamadığım bu adet kanıda değil çünkü bitti..
doktordan tlf bekliyorum aramadı henüz
hayırlısı bakalım herşey nasip :)
Şekerim tedavi zamanlarında benim de adeti farklı yaşadığım aylar oluyordu. Sanırım stresten oluyor. Artık bir yola giriyorsunuz, rahat olmaya çalış. Aşılama ihtinali düşük oluyor ama doktor şans gördüyse 1 kere denemekte fayda var. 2-3 kere denemeni pek önermem.Çünkü insan hrm yıpranıyor, hem de bir tüp bebek parası gidiyor. Ha tüp bebek garanti mi değil ama en azından tutma ihtimali daha yüksek.

pandoram napıcamı bilmiyorum
hiç bişeyden emin değilim açıkçası aşılamadan bile
bakalım zaman ne göstericek

canim ben atleti ic giyim magazasindan aliyorum en son aldigimda ne kadardi hatırlamıyorum
ama 40 tl 2 taneye fazla bence
a101 in iyiyse bende daha sonralari alayim
Erkek atletini açıp baktım kalitesini beğendim canım.

Bayan atletlerinin şu kenarları dantelli olandan kullandım cok memnunum yumuşacık, birçok rengi var fiyatı da 6/7 tl falandı. Ama sadelerini hiç denemedim ilk firsatta denemek isterim çünkü yaz geliyor, sade tercih ediyorum.
K kahvemsi mutluluk sen hangi modelini kullandın canım?
penti iç çamaşırlarının maşallahı var fiyatlarinin.

O zaman gidince 1 tane alirim denerim begenirsem ordan devam ederim..
Ben hep istanbulda eminonu carsidan aliyorum
101deki güzel canım ben eşime ordan alıyorum. Kendim cit çitli atletlerden kullanıyorum pierre cardinden. Maalesef diğer markalarınkiler bana olmuyor kısa geliyor.

pandoram napıcamı bilmiyorum
hiç bişeyden emin değilim açıkçası aşılamadan bile
bakalım zaman ne göstericek
Kendini hazır hissedince başla canım. Biraz sabır gerekiyor. İnşallah hemen oluverir. Dualarım seninle ve bebiş isteyen herkesle.

Ben tüm modellerini kullanıyorum, kenarları dantelli olanin her renginden aldım, yazın sortlarin üstüne de güzel oluyor tatilde.
Duzleri çok yüksek derecede yikayinca askıları uzuyor ama aklınızda olsun.
Alt çamaşır da oradan alıyorum, hiç bozulma olmadı.
Bir ara sütyen de deneyeyim dedim ama uygun beden yok

Benim de altlarım oradan sıkıntısız kullanıyorum

O dantellileri çok sevdim ben, çok rahat ve güzeller.
Alt çamaşırlarından bir kez almıştım o da güzel.
Sade düz modele ihtiyacım var.

Tabiki, kendinizi tanitir mısıniz:)
Almanyadayim 25 yasindayim evliyim iki kizim var calismiyorum ev hanimiyim sürekli para biriktirmek istiyorum ama elim o kadar acikki bi kösede para olsa hemen harcarim nereye bittigi belli olmaz toplayabilirim ama böyle oldugum icin olmuyor burayi gördum belki ise yarar bu kez

Istemek lazım zaten ki sizde varmış bu azim.
Ben her ay bütçemi yapıyorum gelir gider listemi.
Giderlerimde birikim kalemim en üstte
Sonra kk,gun parası,gida, faturalar vs...

Istemek lazım zaten ki sizde varmış bu azim.
Ben her ay bütçemi yapıyorum gelir gider listemi.
Giderlerimde birikim kalemim en üstte
Sonra kk,gun parası,gida, faturalar vs...
Bnim gelir gider belli degil bnde Nisan basi öyle yapicam elektirik su gaz esim ilgilenir evin digwr alisverisleri bn ilgileniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…