- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #31.961
Aynen öyle cnmGünaydın kızlar
karamelli_turta sıkma canını
Babam hep der senin iyi niyetini anlamayan insan bırak senden uzak olsun
Anlayamıyorum, anlam veremiyorum nasıl iyi niyetimi anlamaz.karamelli_turta üzüldüm canım, ama sen üzülme bazen böyle şeyler yaşamak gerekiyor ki insanları tanıyalım, daha fazla üzülmeyelim.
ben iş arkadaşlarım ile genelde mesafeli olmayı tercih ediyorum özellikle kadınlar ile.
maalesef hep bir dedikodu ve yanlış anlaşılma ya da samimiyet beklentisi
Hava alayim derken sabah soğuğunu yedim.
sabah soğuğunda hasta olursun canımHava alayim derken sabah soğuğunu yedim.
A 101e uğradım vikingenlerin her birinden birer adet aldım, yalniz banyo spreyinden iki adet aldım.
Bu markayı daha hiç kullanmadım memnun kaldıklarımdan daha sonra tekrar alabilirim .
Esime de 3 atlet, eldiven,çocuklara da iki lolipop
Toplam 75tl verdim.
Bu sabah sogukmus canım aman olmayalim.sabah soğuğunda hasta olursun canım
atlet ben de baksam iyi olacak aslında, kendime epey stoklamışım ama onun yok :)))
onlar da kendilerine alsınlarBu sabah sogukmus canım aman olmayalim.
Eşim ya kıyamam hep kendine alıyorsun dedi geçen günalsin kendine diyeceğim de biliyor kiyamam alırım aldim bile
Sormaa ya bazen dusunuyorum bende sacma geliyor sonra yine gidip goruyorum aliyorum sanirim bu biraz fa kadinlardaki alisveris istegi...onlar da kendilerine alsınlar
bazen atletine, çorabına kadar alıyor olmak saçma geliyor bana
güzel düşünmüşsün canım sen sorunca düşündüm de ilkokulda öğretmenim bana anı olarak bir şey verse ne sevinirdim. mesela sınıfın adı ( misal 4-a) yazılı bileklik, sınıfça fotoğafımızın olduğu bir şey sana da çok maliyetli olmayacak seçenekler..Kizlar ben yil ogrencilerimi mezun ediyorum ortaokula başlayacaklar..
Yil sonunda hatira bir seyler hediye etmek istiyorum ne olabilir sizce
Yani alacagim seye gore velilerime de dusunuyorum... Soyle soyleyeyim cogunlugun atmayacagi cop gormeyecegi bir sey olsun istiyorum.. Kitap aklimin kosesinde ama belki degisik bir seyler olsa daha iyi olur arayisindayimgüzel düşünmüşsün canım sen sorunca düşündüm de ilkokulda öğretmenim bana anı olarak bir şey verse ne sevinirdim. mesela sınıfın adı ( misal 4-a) yazılı bileklik, sınıfça fotoğafımızın olduğu bir şey sana da çok maliyetli olmayacak seçenekler..
yoooo bu tamamen erkeklerin sorumsuzluğu bence :)Sormaa ya bazen dusunuyorum bende sacma geliyor sonra yine gidip goruyorum aliyorum sanirim bu biraz fa kadinlardaki alisveris istegi...
ne kadar ince düşüncelisin canım,Kizlar ben yil ogrencilerimi mezun ediyorum ortaokula başlayacaklar..
Yil sonunda hatira bir seyler hediye etmek istiyorum ne olabilir sizce
benım aklıma da kıtap gelmıstı canım lisede edebıyat ogretmenımız herkese ımzalayıp hatıra kitap vermıstı hala durur bence ck guzel bi dusunceYani alacagim seye gore velilerime de dusunuyorum... Soyle soyleyeyim cogunlugun atmayacagi cop gormeyecegi bir sey olsun istiyorum.. Kitap aklimin kosesinde ama belki degisik bir seyler olsa daha iyi olur arayisindayim
Fiyatı da uygun yalnız yıkanınca pamuklu olduğu için çekme yapıyor oba göre almak lâzımBu sabah sogukmus canım aman olmayalim.
Eşim ya kıyamam hep kendine alıyorsun dedi geçen günalsin kendine diyeceğim de biliyor kiyamam alırım aldim bile
Dün eşim bana yolladı,ben nasıl düşünemedim yazmış :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?