- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #32.121
Su an ayni seyi ben düşündüm cnm her sey zam gorecek icim daraliyor kazancin kiymeti kalmıyorherşeyde bu kadar dışa bağımlı olursak tüm standartlarımız düşer tabi ki
ben eve giderken yarın falan bir tur daha market gezmesi yapıp stoklarıma ekleme yapacağım
sinirlerim bozuldu bugün gerçekten
Söyleyecek çok şey var da.Dolar destekliyor bugun ons degil tabi arka planda ne oluyor bilmiyoruz
Valla anında banlarlar, yasakSöyleyecek çok şey var da.
Haklısın canım en çok bu iki gruba geliyorA101den sek tereyağı aldım buzluğa aticam 1 kilo 37,45 TL.
Zam en cok süt ürünlerine ve kağıt grubuna geliyor biliyoruz ki
Sarı bez geçen yaz en çok dikkatimi çeken şeydi 1,75 ten 3,25e kadar geldi. Rakam küçük ama oran büyük :)Az once bir gayretle dondurucu ve dolabi temizledim duzenledim. Oldukca yer acildi. Yarin bozulmayacak gida alisverisi yapacagim dolaba koyacagim listem hazir..
Salca
kirmizi merximek
yesil mercimek
pirinc
kasar
sucuk
banyo mutfak temizleyici
derz
rinso 8kg
sari bez
aslinda hepsinden var stokta 1 er daha stoklayacam
Doğru diyorsun tatlum biz 3un 5in hesabini yapıyoruzBizde ugrasalim duralim 2 tl ucuza bir sey alacagiz diye offf ki ne offff
Hoşgeldin aramıza, kendinden bahseder misinBen de birikim yapma isteğiyle yanıp tutuşan bir KK üyesi olarak sizlere katılmak istiyorum. Uygun mudur acaba? :)
ben de bu kadar artacagını ummuyodum canım 5.54 bıle yuksek geldı dıye bozdum suan 5.72 sok oldm yani.Allah sonumuzu hayretsın@kronikuykben israrla buyuk kısım tl deyim vadeye koydum
dolari 10 dk icinde al sat yaptim 8 dolar fazladan aldim. Ama ani yukseldi cok saskinim
onumuzdeki hafta meraktayim
28 yaşındayım, Eylül ayında evlendim, sözleşmeli memurum :) Bir miktar kredi borcum var 2 sene kadar sonra bitecek. Kredi kartı borcumu da Nisan ayında sifirliyorum inşallah. Bundan sonraki hedefim nakit parayla yaşamak...Hoşgeldin aramıza, kendinden bahseder misin
Bu nasıl bir artış .. Allah korusun ülkemizi.5,8189 şu ankronikuykucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?