Su an ayni seyi ben düşündüm cnm her sey zam gorecek icim daraliyor kazancin kiymeti kalmıyor

Az once bir gayretle dondurucu ve dolabi temizledim duzenledim. Oldukca yer acildi. Yarin bozulmayacak gida alisverisi yapacagim dolaba koyacagim listem hazir..
Salca
kirmizi merximek
yesil mercimek
pirinc
kasar
sucuk
banyo mutfak temizleyici
derz
rinso 8kg
sari bez
aslinda hepsinden var stokta 1 er daha stoklayacam

Sarı bez geçen yaz en çok dikkatimi çeken şeydi 1,75 ten 3,25e kadar geldi. Rakam küçük ama oran büyük :)
Ben de yarın anneme gideceğim eve gelince bir liste yapıp önümüzdeki hafta almayı düşünüyorum

@kronikuykben israrla buyuk kısım tl deyim vadeye koydum

dolari 10 dk icinde al sat yaptim 8 dolar fazladan aldim. Ama ani yukseldi cok saskinim

onumuzdeki hafta meraktayim
ben de bu kadar artacagını ummuyodum canım 5.54 bıle yuksek geldı dıye bozdum suan 5.72 sok oldm yani.Allah sonumuzu hayretsın

Hoşgeldin aramıza, kendinden bahseder misin
28 yaşındayım, Eylül ayında evlendim, sözleşmeli memurum :) Bir miktar kredi borcum var 2 sene kadar sonra bitecek. Kredi kartı borcumu da Nisan ayında sifirliyorum inşallah. Bundan sonraki hedefim nakit parayla yaşamak...
Devir çok ama çok tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…