- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #32.141
Tebrik ederim, bir yastıkta mutlu huzurlu geçsin ömrünuz.28 yaşındayım, Eylül ayında evlendim, sözleşmeli memurum :) Bir miktar kredi borcum var 2 sene kadar sonra bitecek. Kredi kartı borcumu da Nisan ayında sifirliyorum inşallah. Bundan sonraki hedefim nakit parayla yaşamak...
Devir çok ama çok tehlikeli
Aynen öyle, ben seçimden önce bir müdahale olur mu acaba diye düşünüyorumBu nasıl bir artış .. Allah korusun ülkemizi.
dövizdeki bu artık beni çok geriyor
Çok teşekkür ederim, inşallah başarılı olurum. Amacım borçsuz, kredisiz araba almak şu an için.. Yaklaşık altı aydır çok fazla harcıyoruz eşim de ben de ama artık dur dedik kendimize ve forumları ciddi takip etmeye karar verdim. Önceden okuyup kaçıyordumTebrik ederim, bir yastıkta mutlu huzurlu geçsin ömrünuz.
Sen erken bilinclenmişsin, umarım hedeflerine ulaşırsınız.
Forumları takip etmenin çok büyük faydası var
Tabii, böyle bir müdahale olabilir...Aynen öyle, ben seçimden önce bir müdahale olur mu acaba diye düşünüyorum
Hedef varsa herşey olur :)Çok teşekkür ederim, inşallah başarılı olurum. Amacım borçsuz, kredisiz araba almak şu an için.. Yaklaşık altı aydır çok fazla harcıyoruz eşim de ben de ama artık dur dedik kendimize ve forumları ciddi takip etmeye karar verdim. Önceden okuyup kaçıyordum☺
Tabii, böyle bir müdahale olabilir...
inşallah :)Hedef varsa herşey olur :)
ben de olacagını dusunuyorum canımAynen öyle, ben seçimden önce bir müdahale olur mu acaba diye düşünüyorum
hosgeldınızzinşallah :)
Aramiza hoşgeldiniz,tabiki mümkün:)Ben de birikim yapma isteğiyle yanıp tutuşan bir KK üyesi olarak sizlere katılmak istiyorum. Uygun mudur acaba? :)
Yeni evli olup bilincine varmak ne güzel.28 yaşındayım, Eylül ayında evlendim, sözleşmeli memurum :) Bir miktar kredi borcum var 2 sene kadar sonra bitecek. Kredi kartı borcumu da Nisan ayında sifirliyorum inşallah. Bundan sonraki hedefim nakit parayla yaşamak...
Devir çok ama çok tehlikeli
Altin aşırı düşüş hiç göstermedi canım, 3 aşağı 10 yukarı çıktı hep.Şimdi kaba taslak bir hesap kitap yaptım ve şöyle bir karar aldım bundan sonra tüm birikimimi sadece altın olarak yapacağım.
Altın ons fiyatı zaten USD ile belirleniyor.
USD artınca altın artıyor, ons artınca altın artıyor
Altın hep artan taraf. Tabiki ytd
Elimdekileri de uygun zamanda çevirmeyi planliyorum
Okuyup kaçmak yok, aşağıda görüyorum isimleriÇok teşekkür ederim, inşallah başarılı olurum. Amacım borçsuz, kredisiz araba almak şu an için.. Yaklaşık altı aydır çok fazla harcıyoruz eşim de ben de ama artık dur dedik kendimize ve forumları ciddi takip etmeye karar verdim. Önceden okuyup kaçıyordum
Tabii, böyle bir müdahale olabilir...
Evet bilirim terminolojiye hakimimborsa takip edenler bilir keriz silkeleyen diye bir deyim kullanıyorlar
bir hisse senedi düşünce acemi yatırımcı hemen panik yapıp satıyor, sonra o kağıt epey yükseliyor
biz de bugün öyle olduk,
her şeyin seçimden sonra çıkacağını biliyoruz,
yorumları okuyoruz o kadar takip ediyoruz ama almaya elimiz gitmiyor
bile bile lades
Öyle deme 2012 lerde ons 1700-1800 lerde idi. Şimdi ons 1310 larda. Onsun şu an 1700 lerde olduğunu düşünsene çeyreği binden anca alırızYeni evli olup bilincine varmak ne güzel.
Ufak miktarlarla başlayabilirsin, kumbara olabilir belki ayda yarim gram/1 Gram altın olabilir.
Ben nakite geçtikten sonra paramizin kiymetini anladım.
Altin aşırı düşüş hiç göstermedi canım, 3 aşağı 10 yukarı çıktı hep.
Okuyup kaçmak yok, aşağıda görüyorum isimleri
Yarın yoklama alacağım tobosolum yok iki gündür yine.
ne kadar güzel :)hosgeldınızzsadece birikim degıl aıle gıbı kardes gıbı her seyi paylasıyoruz
Hoşbuldum, teşekkür ediyorum :) Bundan sonra buralardayim hep :)Aramiza hoşgeldiniz,tabiki mümkün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?