Huhu kızlar
fairy aldm yedek 90lı ama daha evde yeni acılan bi paketim var bazı arkadaslardan erıyo bırbırıne gırıyo falan dıye okumustum napsam boyle bi sorun olmaz sizce? acıp kutuya falan mı koysam bana epey gıder cunku havalar ısınınca bıse olur ılk defa boyle yedek aldmda

Posetinden çıkarmadan serin bir yere koy, birsey olmaz. Arada bakarsın yapışma varsa poşetini sallarsin.
ben hep yedekli alıyorum hatta şu an rahat bir yıllık stogum var.

Koca gün keyifle geçti :)
Sözde kocam bana yardım edecekti :)
Plan yaptı yarın herşey yetişiyor bugün birşey yapmayalım dedi.
O bir ara dışarı çıkınca ben başladım ufaktan.
salonun perdelerini yıkadım, sildim süpürdüm. Halıyı yıkamaya verdim yarın gelecek, akşam eşim koltukları silecek yarın da mutfak dolaplarini silecek.
Ben de sağı solu toplar yavaş yavaş yardım ederim.
Boynum yine fena

Ahhh o koltuk silme beni çok yıpratıyor artık...örtümü alsam diyorum bazen herhafta temiz temiz at makinaya

Posetinden çıkarmadan serin bir yere koy, birsey olmaz. Arada bakarsın yapışma varsa poşetini sallarsin.
ben hep yedekli alıyorum hatta şu an rahat bir yıllık stogum var.
agzını acımmı canım dısardan yapısmayı farekedebılırmıyımki 90lı bırlesık gıbı duruyo daha sımdıden tesekkur ederm

agzını acımmı canım dısardan yapısmayı farekedebılırmıyımki 90lı bırlesık gıbı duruyo daha sımdıden tesekkur ederm
Ağzını açma sakin, hava alırsa yapışır.
Kendi posetinde, ağzı kapalı serin bir yere koy.
Aklına gelince poşeti salla.
Birşey olmaz :)

Kizlar size iyi haberler vermeyi cok isterdim ama malesef tahliye alamadik ve mahkeme hazirana ertelendi tam 2.5 ay sonra bu bebek 4 aylik olacak ve babasi kim bilir icerde ne hale gelecek icim kan agliyor rabbimin bi bildigi vardir elbet ama cok uzgunum zaten zayifti dahada zayiflamis garibim allahim kardesime sabir ver bizlere dayanma gucu versin

Çok üzüldüm, rabbim yardımcıları olsun

ay tuh canım yaa valla cumlenın basında ıyı haber yazınca nası sevınmıstm Allahım kolaylıklar versin cok uzuldm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…