- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #32.501
Çok üzüldüm, rabbim yardımcıları olsun
Saolun kizlaray tuh canım yaa valla cumlenın basında ıyı haber yazınca nası sevınmıstm Allahım kolaylıklar versin cok uzuldm yaa
AminKizlar size iyi haberler vermeyi cok isterdim ama malesef tahliye alamadik ve mahkeme hazirana ertelendi tam 2.5 ay sonra bu bebek 4 aylik olacak ve babasi kim bilir icerde ne hale gelecek icim kan agliyor rabbimin bi bildigi vardir elbet ama cok uzgunum zaten zayifti dahada zayiflamis garibim allahim kardesime sabir ver bizlere dayanma gucu versin
Hemen okuyorum .Kızlar bir okuyun
Hosgeldiniz birikiminiz bereketli olsunMerhabalar topiğinizi geç fark ettim ya bende altın biriktirmeye başladım. Eşimden sadece mutfak harcamasını bana vermesini ben bir ay boyunca alışveriş yapacağım ve birikim yapacağım dedim tabi ki bana güldü sonra baktı ki ciddiyim Şubat ev giderini bana verdi ve ben kenara çok iyi para koydum martta da sistemi oturttuğum için hemen gittim 10 gr a bilezik aldım.
Haftalık yemek programı ve dışarda yemeği keserek çok iyi birikim yaptım
Ya ama coküzüldümKizlar size iyi haberler vermeyi cok isterdim ama malesef tahliye alamadik ve mahkeme hazirana ertelendi tam 2.5 ay sonra bu bebek 4 aylik olacak ve babasi kim bilir icerde ne hale gelecek icim kan agliyor rabbimin bi bildigi vardir elbet ama cok uzgunum zaten zayifti dahada zayiflamis garibim allahim kardesime sabir ver bizlere dayanma gucu versin
Hoşgeldiniz..Merhabalar topiğinizi geç fark ettim ya bende altın biriktirmeye başladım. Eşimden sadece mutfak harcamasını bana vermesini ben bir ay boyunca alışveriş yapacağım ve birikim yapacağım dedim tabi ki bana güldü sonra baktı ki ciddiyim Şubat ev giderini bana verdi ve ben kenara çok iyi para koydum martta da sistemi oturttuğum için hemen gittim 10 gr a bilezik aldım.
Haftalık yemek programı ve dışarda yemeği keserek çok iyi birikim yaptım
Nezaman 270 bekleniyormusGünaydın kızlar
@Kahvemsim, tahminleri tutacak diye düşünüyorum, gram altın 270 demiş.
Amin
Allah yardımcınız olsun. Çok zor bir imtihan...
Hemen okuyorum .
Gunaydinn kizlar akdam eve geldim dinlendim uyudum simdi uyandim aliskablik iste.
sekerim00 cok zor bir durum .Ins guzel gunleri olur sabrin sonu selamet derler ya dualati eksik etmeyiz
K kahvemsi mutluluk ins olumsuz seyler yasamayiz o kadar yukselmez diye ummak istiyorum
Ya ama coküzüldüm
Kolay gelsin kahvemsimiz kiymetlimissKızlar dün keyif yapınca işler bugüne kaldı
Allah'tan gece eşim koltukları silmiş, resmen yeni gibi olmuşlar
Kahvaltimizi yaptık, buzdolabını silerek işlere başlıyorum, artık mutfaktan ne zaman çıkarım bilemiyorum
Beni merak etmeyin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?