- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #32.521
Ben 4 yıllık evliyim 19 aylık ve 2 aylık iki oğlum var eşim astsubay kendim de atanamayan öğretmenlerdenim. Ocak ayında eşime mutfak masraflarını sorduğum da 1500 ₺ dedi ve dışarda da hafta da iki defa yemeğe çıkıyorduk. Ben bu kadar olduğunu düşünmüyordum. Ay sonuna maaş yetmediği için kredi kartından harcıyordu. Ocak ayında faiz düşünce borcumuzu yapılandırdık ve kredi kartını kapattık. Şuan aylık sadece 1800₺ kredi ödüyoruz bizi çok zorlamıyor. Eşimden ocak ayında aldığım 1500₺ ile ben 3 tane çeyrek aldım. Eşimdede para kalıyordu maaştan ve ben biraz ondan harcama yapıyorum ev için. Ocakta erken Doğum oldu çeyrekler gitti. Şubat ve mart parasıylada 10 gr bilezik aldım.Hosgeldiniz birikiminiz bereketli olsun
Isterseniz kendinizi tanitabilirsiniz
belki bizde sizlerden birikime dair ipuclari aliriz
maşallah iyiniyetlim herşeye yetisiyorsun :)Günaydınlarrr
Dün akşam hamur işini abarttıgim için akşam da 20 dk leslie yaptım. Sabah 25 dk leslie yapmıştım.
Bugün saat 8 de uyandım. Geç kalkınca tembellik oluyor sadece kahvaltı yaptım kahvemi içtimfox haber izliyorum
Kolay gelsin canım..Kızlar dün keyif yapınca işler bugüne kaldı
Allah'tan gece eşim koltukları silmiş, resmen yeni gibi olmuşlar
Kahvaltimizi yaptık, buzdolabını silerek işlere başlıyorum, artık mutfaktan ne zaman çıkarım bilemiyorum
Beni merak etmeyin :)))
Tekrar hoşgeldiniz..Ben 4 yıllık evliyim 19 aylık ve 2 aylık iki oğlum var eşim astsubay kendim de atanamayan öğretmenlerdenim. Ocak ayında eşime mutfak masraflarını sorduğum da 1500 ₺ dedi ve dışarda da hafta da iki defa yemeğe çıkıyorduk. Ben bu kadar olduğunu düşünmüyordum. Ay sonuna maaş yetmediği için kredi kartından harcıyordu. Ocak ayında faiz düşünce borcumuzu yapılandırdık ve kredi kartını kapattık. Şuan aylık sadece 1800₺ kredi ödüyoruz bizi çok zorlamıyor. Eşimden ocak ayında aldığım 1500₺ ile ben 3 tane çeyrek aldım. Eşimdede para kalıyordu maaştan ve ben biraz ondan harcama yapıyorum ev için. Ocakta erken Doğum oldu çeyrekler gitti. Şubat ve mart parasıylada 10 gr bilezik aldım.
Haftalık yemek listesi ve biraz bakliyat tüketimi iyi oldu şu zamlı süreçte. Haftalık et kıyma tavuğumu da ihtiyaca göre aldım.
Bu arada siz birikimi gr altın olarak altın hesabımı açtınız yoksa kuyumcudan mı alıyorsunuz
Kolay gelsin kahvemsimiz kiymetlimiss
Buzdolabını sildim, dolapların içini sildim, bezelye ve barbunya pişirdim.Kolay gelsin canım..
Mutfak benim en çok zamanimi alan yer..
Çok merakta birakma
Sağol canım. Yetişemiyormuşuz kahvemsi gibi benim mutfağım da kirlenmiş 4 yıldır bu evdeyiz duvarlar filan siyah olmuş resmen. Kadın almıştım mutfak dolaplarının üstünü silmiş tabi duvarlar kalmış. Kızıyorum verdigim parata da acıyorum iste bõyle olunca. Belli ki pismiş.maşallah iyiniyetlim herşeye yetisiyorsun :)
Hayranim hepinize.
İşte bu yüzden kadın almak istemiyorum ben, yavaş yavaş her defasında bir yeri yaparım ama temiz olur diyorum.Sağol canım. Yetişemiyormuşuz kahvemsi gibi benim mutfağım da kirlenmiş 4 yıldır bu evdeyiz duvarlar filan siyah olmuş resmen. Kadın almıştım mutfak dolaplarının üstünü silmiş tabi duvarlar kalmış. Kızıyorum verdigim parata da acıyorum iste bõyle olunca. Belli ki pismiş.
Neyse dolapları silerken farkettim ki kapkara birazdan duvar sileceğim anlayacağınız.
Kuuzucuklarini allah bagislasinBen 4 yıllık evliyim 19 aylık ve 2 aylık iki oğlum var eşim astsubay kendim de atanamayan öğretmenlerdenim. Ocak ayında eşime mutfak masraflarını sorduğum da 1500 ₺ dedi ve dışarda da hafta da iki defa yemeğe çıkıyorduk. Ben bu kadar olduğunu düşünmüyordum. Ay sonuna maaş yetmediği için kredi kartından harcıyordu. Ocak ayında faiz düşünce borcumuzu yapılandırdık ve kredi kartını kapattık. Şuan aylık sadece 1800₺ kredi ödüyoruz bizi çok zorlamıyor. Eşimden ocak ayında aldığım 1500₺ ile ben 3 tane çeyrek aldım. Eşimdede para kalıyordu maaştan ve ben biraz ondan harcama yapıyorum ev için. Ocakta erken Doğum oldu çeyrekler gitti. Şubat ve mart parasıylada 10 gr bilezik aldım.
Haftalık yemek listesi ve biraz bakliyat tüketimi iyi oldu şu zamlı süreçte. Haftalık et kıyma tavuğumu da ihtiyaca göre aldım.
Bu arada siz birikimi gr altın olarak altın hesabımı açtınız yoksa kuyumcudan mı alıyorsunuz
Aylık 7000₺ gelirimiz 1800 ü araba kredisine gidiyor... şuan altın yüksek düşene kadar eşim hesap açalım vadesiz orada biriksin düşünce altın alalım diyorKuuzucuklarini allah bagislasin
dilerimnilerleyen zamanda sen de meslegini yaparsin
Guzel birikim yapmissiniz. Duzene koyunca istikrarli biriyseniz devami geliyor
Ben int bank birikim yapiyorum bikac tane de acil durum vs icin fiziki bulunduruyorum
Aylik gelirinizi bilmiyorum ama kumbara ve güne girmek benim icin faydali oldu
Evet mutfak masraflarına gitti ama mesela eşimde 800₺ gibi bi para kalmıştı işten gelirken ona sa aldırıyordum.Tekrar hoşgeldiniz..
Rabbim bağışlasın evlatlarıni.
1500 tl hem mutfak masraflarına hem de 3 çeyreğe yetmiş süper bu.
Ben aldigim altinlari kuyumcudan alıyorum.
Fiziki altin daha cok seviyorum galiba:)
Ay canım çok güldüm başına geleneKızlar başıma gelene bakın :)
Geçen hafta salon halısını yıkamaya verdim, misafirler gelecek temiz olsun diye.
Bugün getirecekti aradım adamı fabrikada akşam getirsem olur mu dedi. Tamam dedim.
Sonra aradı benim halı temiz olmamış tekrar yıkamalar.
Eee dedim benim yedek halim yok, yarın misafir var.
Abla bekle dedi. Az önce geldi. Kendi evindeki yedek halıyı getirmiş.
Normalde üstüne basa basa söylediğim için kizardim ama çözüm üretmesi hosuma gitti
Rengide koltuklara uydu :)))
Allah'ım dedim titizlik abidesi beni neyle siniyorsun :))))
Bence evindeki değildir başkasının temizlenen halısıdır oKızlar başıma gelene bakın :)
Geçen hafta salon halısını yıkamaya verdim, misafirler gelecek temiz olsun diye.
Bugün getirecekti aradım adamı fabrikada akşam getirsem olur mu dedi. Tamam dedim.
Sonra aradı benim halı temiz olmamış tekrar yıkamalar.
Eee dedim benim yedek halim yok, yarın misafir var.
Abla bekle dedi. Az önce geldi. Kendi evindeki yedek halıyı getirmiş.
Normalde üstüne basa basa söylediğim için kizardim ama çözüm üretmesi hosuma gitti
Rengide koltuklara uydu :)))
Allah'ım dedim titizlik abidesi beni neyle siniyorsun :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?