- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #32.541
Evet canım ben de öyle yavaş yavaş ama ayrıntılı kendim temizliyorum.İşte bu yüzden kadın almak istemiyorum ben, yavaş yavaş her defasında bir yeri yaparım ama temiz olur diyorum.
Bir de para veriyorsun neticede karşılığını beklersin
Slmlar herkese
Güya kilo verecektim. Gece gece haşhaşlı çörek yapıp bu sabahı beklemeden yedim bir sürüPerşembe tartı gününe inş gr da olsa veririm .
Slm cnm ıspanaklı muzlu rulo pasta yapıyorum ama ben sabah spor yapıyorum leslie ve pilates. Çiğ köfte barbunya ve karışık kızartma yedik. Akşama çorba salata idare ederiz.Gunaydin demeknicin gec kaldimmm sanirim merhabalarr nasilsiniz kizlarr
Kolay gelsin degisik bir pasta olmali...Slm cnm ıspanaklı muzlu rulo pasta yapıyorum ama ben sabah spor yapıyorum leslie ve pilates. Çiğ köfte barbunya ve karışık kızartma yedik. Akşama çorba salata idare ederiz.
Ne guzel bir dua amin aminnHayırlı sabahlar hanımlar...Allahım bu bayanların altını çoğalsın kilosu azalsın amiiin
Aminnnn :)Hayırlı sabahlar hanımlar...Allahım bu bayanların altını çoğalsın kilosu azalsın amiiin
Ev temizliği de spor canımKolay gelsin degisik bir pasta olmali...
Ben hic spor yapmiyorum ins yarin yavastan baslayacagim en azindan persembeye kadar gram vereyim... Havalar ısınsın is donusu hep yürüyerek gelmeyi planliyorum
Benimeşim çok seviyor rulo pastayı.Ev temizliği de spor canımpratik bir pasta maksimum yarım saatte oluyor tabi buzdolabında dinlendirmeyi saymıyorum. Ispanaklı rulo pasta yazınca çöküyor nefis ev yemeklerinden yapıyorum.
Hoşgeldin canım, iyiyiz sen nasılsın?Gunaydin demeknicin gec kaldimmm sanirim merhabalarr nasilsiniz kizlarr
Cok sukur iyiyim canim. Evdeyim yemek yaptim pismesini bekliyorumHoşgeldin canım, iyiyiz sen nasılsın?
Evde işler bitmiyor canım o yüzden zor :)Cok sukur iyiyim canim. Evdeyim yemek yaptim pismesini bekliyorum
otelden sonra evde is yapmak zor geldi...
Yarin camasirlari yikarim
Canim sikildi valla pantolon olmuyor kisa boyluyum zaten...Ya bir baslasam spora devami gelir
hava desen buz gibi esiyor yurusem hasta olurum
Kolay gelsin canım geçmiş olsunSelam kızlar, misafirlerim geldiler ve gittiler
Yine bir suru isim var, mutfak göçüyor bulasiktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?