İşte bu yüzden kadın almak istemiyorum ben, yavaş yavaş her defasında bir yeri yaparım ama temiz olur diyorum.
Bir de para veriyorsun neticede karşılığını beklersin
Evet canım ben de öyle yavaş yavaş ama ayrıntılı kendim temizliyorum.
Gerçi temizlikçiler de zam yaptılar bir de güzel temizleseler de yine de o parayı verip rahat etseydik

Slmlar herkese
Güya kilo verecektim. Gece gece haşhaşlı çörek yapıp bu sabahı beklemeden yedim bir sürü Perşembe tartı gününe inş gr da olsa veririm .

Aynen, dün davetten davete gittim, sabah hafif bir kahvaltı yaptım ama öğlen iki dilim tatlı, bir kase etli pilav yedim maaaalesef ama akşam sadece iki çay içtim, ceza olarak... :)

Gunaydin demeknicin gec kaldimmm sanirim merhabalarr nasilsiniz kizlarr
Slm cnm ıspanaklı muzlu rulo pasta yapıyorum ama ben sabah spor yapıyorum leslie ve pilates. Çiğ köfte barbunya ve karışık kızartma yedik. Akşama çorba salata idare ederiz.

Slm cnm ıspanaklı muzlu rulo pasta yapıyorum ama ben sabah spor yapıyorum leslie ve pilates. Çiğ köfte barbunya ve karışık kızartma yedik. Akşama çorba salata idare ederiz.
Kolay gelsin degisik bir pasta olmali...
Ben hic spor yapmiyorum ins yarin yavastan baslayacagim en azindan persembeye kadar gram vereyim... Havalar ısınsın is donusu hep yürüyerek gelmeyi planliyorum

Kolay gelsin degisik bir pasta olmali...
Ben hic spor yapmiyorum ins yarin yavastan baslayacagim en azindan persembeye kadar gram vereyim... Havalar ısınsın is donusu hep yürüyerek gelmeyi planliyorum
Ev temizliği de spor canım pratik bir pasta maksimum yarım saatte oluyor tabi buzdolabında dinlendirmeyi saymıyorum. Ispanaklı rulo pasta yazınca çöküyor nefis ev yemeklerinden yapıyorum.

Selâm kızlar.
Bu sabah erken uyandım ama tekrar uyumuşum :)
Kahvaltı sonrası oylarimizi kullanmaya gittik, hayırlısıolsun.
Sonra annem ve babama gittik çocukları orada bıraktık kv memlekete çıkıyor yarin sabah çünkü.
Eve dönüşte tüm nevresimleri değiştirdim, çamaşırlar ard arda yikaniyor, yemek yaptım,artık dinlenme zamanı.

Kızlar yardımcı alip verdiğiniz paranın karşılığını görmemek daha kötü, yavaş yavaş kendim yaparım bende sirayla yazık yâni.

Ev temizliği de spor canım pratik bir pasta maksimum yarım saatte oluyor tabi buzdolabında dinlendirmeyi saymıyorum. Ispanaklı rulo pasta yazınca çöküyor nefis ev yemeklerinden yapıyorum.
Benimeşim çok seviyor rulo pastayı.
Birara yapmaya bıkmıştım
Arasina reçel ile deneyin bir de, enfes oluyor.
Ama denemeyin diyetteyiz

Hoşgeldin canım, iyiyiz sen nasılsın?
Cok sukur iyiyim canim. Evdeyim yemek yaptim pismesini bekliyorum
otelden sonra evde is yapmak zor geldi...
Yarin camasirlari yikarim
Canim sikildi valla pantolon olmuyor kisa boyluyum zaten...Ya bir baslasam spora devami gelir
hava desen buz gibi esiyor yurusem hasta olurum

Evde işler bitmiyor canım o yüzden zor :)
Benim de pantolonlarım tin tin, bol giymeyi sevmem zaten, yakistiramam da bende kısayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…