- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #32.781
Ayy bayıldım çok spor ama bir o kadar da ben altinim diye bağırıyor, güle güle kullanEki Görüntüle 2254805 1800 e aldim kızlar
güle güle kullan canımEki Görüntüle 2254805 1800 e aldim kızlar
gule gule kullanınEki Görüntüle 2254805 1800 e aldim kızlar
spor oluşu da güzel bence de sağol canımAyy bayıldım çok spor ama bir o kadar da ben altinim diye bağırıyor, güle güle kullaniyiniyetli cim.
Teşekkürler canımgüle güle kullan canım
teşekkür ederim kızlar hepinize daha güzellerini nasip etsin Allahgule gule kullanın
Gerçekten çok beğendim.spor oluşu da güzel bence de sağol canım
vallaa çok güzelmiş güle güle kullannn inşallahhh :)Eki Görüntüle 2254805 1800 e aldim kızlar
Aminnn sağol canımvallaa çok güzelmiş güle güle kullannn inşallahhh :)
bügün hep takip ettim 230 ve altı olursa biraz para ayırdım altın alacaktım ama olmadıKızlar çeyrek 380,
Ata 1.580 idi.
Altın yükselmiş
Sag9l tatlucumiyiniyetli güle güle kullan cnm
karamelli_turta evet bugun yükselmiş bende almadim pzt insallah alirim
Canım sen temizlik yaparken çocuğa eşin bakamaz miBen çok yorulunca gergin oluyorum gercekten...
Ve su huyumdan nefret ediyorum . MESELA yapılacak islerim olup ve onlari yapana kadar huzursuz oluyorum... Şu an ev gercekten cok kirlendi dağınık hepsini yapacak enerjim yok.
çünkü 1 gun boyuna iş yapinca yorgun oluyorum ve çocuk o sürede hep gereksiz şeylere yöneliyor tv cizgi film gibi bu dum beni rahatsiz ediyor
Hayırlı olsun güle güle kullan canımEki Görüntüle 2254805 1800 e aldim kızlar
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun güle güle kullan canım
Canim esim 6 gun ram çalışıyor aksam 8 i geçiyor gelmesi. Pazar günü bazen çalışıyor ve o günü gezmeye alışveriş vs ayırıyoruz genelde.Canım sen temizlik yaparken çocuğa eşin bakamaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?