- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #32.821
Canim her yeri temizliyor cam silme perde takma vs de yapıyor minderleri geçirip koltuk da siliyor.evde biri duruyormu canım güvenilir olması önemli nereleri temizletiyorsun
Bende çok istiyorum elden çıkarmak ama nasil olacak bilmiyorum o kadar emeğe paraya yazik vallahibende 4.5 sene oldu evlenelii çeyiz hiiiç sevmem pekte yoktur zaten
ama kv çok yapmıştı havlu tülbent patik falan
kullanmıyorum duruyo öyle
bi cesaret gelsede hepsini elden çıkarsam :)
Ben bugün enginar pişiriyorum bayağıdır patlıcan almıyorduk patlıcan yemeği yapıyorum. Yöresel olarak aklıma gelmedi bir şey cnmcım.Kizlar yöresel olabilir bana farkli bildiğiniz bir yemek adı ya da tarifi söyler misiniz
Sanki hep aynı şeyleri yapiyorum bu aralar
Eşimde Pazar’dan 7 tl ye almış markette de aynıydı demiş.Bu arada evde patates bitti,soğan üç tane var.
Marketlerde patates 5, soğan 6,5-7 idi hep.
Kapıdan geçen arabada aynı fiyata veriyor taşımaya gerek yok diye almadık
Ama çok çok pahalı değil mi yaa
Kaç tl ye aldın ben h&m den 79.90tl ye aldım dün.Selam kızlar
Sabah güneşli olan hava buzzz gibi, donduk erken döndük
Yemek işini dışarıda hallettik, akşama gecistiririz.
Buzluk bitti yarın ne yemek yapacağım bilmiyorum
Hediyeleri verip hediye çeki aldım.
Migorsta deterjan indirimi vardı bir tane Ariel sıvı aldım stokta dursun.
Yerel markette yıldönümü indirimleri vardı, alışverişi yaptık, iki kilo kasar peyniri aldım buzluğa atacağım, soda aldık stok için :)
Bir de sigaraların bazılarına zam gelmiş, bir karton da sigara aldık.
Evimin hemen yakınında çok güzel bir iç giyim mağazası açılmış, dört tane üst camasir aldım, kalitesini çok beğendim.
Yarın çıkarsam birer siyah, beyaz, ten daha alacağım.
T tatlu A101e ellerimiz dolu olunca görmedik, aktüel de gördüm cifi yarın uğrayacağım.
Canım sigarayı bırakmamış mıydın.Selam kızlar
Sabah güneşli olan hava buzzz gibi, donduk erken döndük
Yemek işini dışarıda hallettik, akşama gecistiririz.
Buzluk bitti yarın ne yemek yapacağım bilmiyorum
Hediyeleri verip hediye çeki aldım.
Migorsta deterjan indirimi vardı bir tane Ariel sıvı aldım stokta dursun.
Yerel markette yıldönümü indirimleri vardı, alışverişi yaptık, iki kilo kasar peyniri aldım buzluğa atacağım, soda aldık stok için :)
Bir de sigaraların bazılarına zam gelmiş, bir karton da sigara aldık.
Evimin hemen yakınında çok güzel bir iç giyim mağazası açılmış, dört tane üst camasir aldım, kalitesini çok beğendim.
Yarın çıkarsam birer siyah, beyaz, ten daha alacağım.
T tatlu A101e ellerimiz dolu olunca görmedik, aktüel de gördüm cifi yarın uğrayacağım.
Nakit indirimiyle 120 TL ye aldımKaç tl ye aldın ben h&m den 79.90tl ye aldım dün.
Kuzuya çok geçmiş olsun.Selâm kızlar.
Büyük oğlumun biraz ateşi var ateş düşürücü verdim dus aldırdım olmazsa dra gideceğiz.
Hiç keyfim yok Kızlar sözde geçici olarak verildigim bölümde işler azaldı ve pazartesi kendi vardiyama geçiyorum . Ama gel gör ki otomasyona geçildi ve pazartesi nereye verilecegim, bu da bana sürpriz.
Oysa omuz kol rahatsızlıgimdan dolayı işyeri drum uygun görmüştü beni oraya.
Pazartesi ne ile karşılaşacağım, bilmiyorum.
Kolumun zorlanacağı bir yer olursa dra gideceğim.
Walla son ev olayları ile psikolojim bozulunca yeniden başladım maalesefCanım sigarayı bırakmamış mıydın.
Biz de sodayi stoklu tutuyoruz hep, çok içiyoruz :)
Hangi cif ındirimli bu arada.
Anladım canım, iş stresinden dolayı eşim de tekrar başladı maalesef iki haftadir.Walla son ev olayları ile psikolojim bozulunca yeniden başladım maalesef
Ama eskisi gibi içmiyorum ve en kısa sürede tekrar bırakacağım
Cif jell indirimde canim
Sağol canım,surup iyi gelince açıldı gözleri anne yarın sinemaya gidiyoruz d&r a da gidecektik dedi hemen, unutur sanmıştım verdiğimiz sözü :))Kuzuya çok geçmiş olsun.
Dir bakalım iş ile ilgili sıkma canını,belki daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?