Milletçe herşeyi değerlendiriyoruz :)
Ben evleneli 8 yıl oldu kullan kullan bitmiyor, o zaman herşeyin en kalitelisini almıştık, şimdiki aklım olsa bu kadar yapmazdım. Daha 10 takım açılmamış nevresim var. Havluları, ıvır zivirlari söylemiyorum bile. Sandık var bir de.
Bir kısmı anneme geri götürdük kardeşlerimin ceyize koysun diye.
Geçen hafta gelen misafirlerim de sağolsun kar bir suru şey getirmişler. Hepsi de çeyizlik. Bugün değiştirme kartı olanları geri verip hediye çeki yapacağım.
Kardeşimin kız arkadaşı bana geleceği zaman gider ona hediye alırım diye düşündüm.

evde biri duruyormu canım güvenilir olması önemli nereleri temizletiyorsun
Canim her yeri temizliyor cam silme perde takma vs de yapıyor minderleri geçirip koltuk da siliyor.

Bizim okulda eski veli nerdeyse 20 yıldır öğretmenlere gidiyormuş ben de cagirdim bikac kez

bende 4.5 sene oldu evlenelii çeyiz hiiiç sevmem pekte yoktur zaten
ama kv çok yapmıştı havlu tülbent patik falan
kullanmıyorum duruyo öyle
bi cesaret gelsede hepsini elden çıkarsam :)
Bende çok istiyorum elden çıkarmak ama nasil olacak bilmiyorum o kadar emeğe paraya yazik vallahi

Selam kızlar
Sabah güneşli olan hava buzzz gibi, donduk erken döndük
Yemek işini dışarıda hallettik, akşama gecistiririz.
Buzluk bitti yarın ne yemek yapacağım bilmiyorum
Hediyeleri verip hediye çeki aldım.
Migorsta deterjan indirimi vardı bir tane Ariel sıvı aldım stokta dursun.
Yerel markette yıldönümü indirimleri vardı, alışverişi yaptık, iki kilo kasar peyniri aldım buzluğa atacağım, soda aldık stok için :)
Bir de sigaraların bazılarına zam gelmiş, bir karton da sigara aldık.
Evimin hemen yakınında çok güzel bir iç giyim mağazası açılmış, dört tane üst camasir aldım, kalitesini çok beğendim.
Yarın çıkarsam birer siyah, beyaz, ten daha alacağım.
T tatlu A101e ellerimiz dolu olunca görmedik, aktüel de gördüm cifi yarın uğrayacağım.

Kizlar yöresel olabilir bana farkli bildiğiniz bir yemek adı ya da tarifi söyler misiniz

Sanki hep aynı şeyleri yapiyorum bu aralar
Ben bugün enginar pişiriyorum bayağıdır patlıcan almıyorduk patlıcan yemeği yapıyorum. Yöresel olarak aklıma gelmedi bir şey cnmcım.

Kaç tl ye aldın ben h&m den 79.90tl ye aldım dün.

Selâm kızlar.
Büyük oğlumun biraz ateşi var ateş düşürücü verdim dus aldırdım olmazsa dra gideceğiz.
Hiç keyfim yok Kızlar sözde geçici olarak verildigim bölümde işler azaldı ve pazartesi kendi vardiyama geçiyorum . Ama gel gör ki otomasyona geçildi ve pazartesi nereye verilecegim, bu da bana sürpriz.
Oysa omuz kol rahatsızlıgimdan dolayı işyeri drum uygun görmüştü beni oraya.
Pazartesi ne ile karşılaşacağım, bilmiyorum.
Kolumun zorlanacağı bir yer olursa dra gideceğim.

Canım sigarayı bırakmamış mıydın.
Biz de sodayi stoklu tutuyoruz hep, çok içiyoruz :)
Hangi cif ındirimli bu arada.

Kuzuya çok geçmiş olsun.
Dir bakalım iş ile ilgili sıkma canını,belki daha iyi olur

Canım sigarayı bırakmamış mıydın.
Biz de sodayi stoklu tutuyoruz hep, çok içiyoruz :)
Hangi cif ındirimli bu arada.
Walla son ev olayları ile psikolojim bozulunca yeniden başladım maalesef
Ama eskisi gibi içmiyorum ve en kısa sürede tekrar bırakacağım
Cif jell indirimde canim

Walla son ev olayları ile psikolojim bozulunca yeniden başladım maalesef
Ama eskisi gibi içmiyorum ve en kısa sürede tekrar bırakacağım
Cif jell indirimde canim
Anladım canım, iş stresinden dolayı eşim de tekrar başladı maalesef iki haftadir.
Bende bakayım yarın cife.

Kuzuya çok geçmiş olsun.
Dir bakalım iş ile ilgili sıkma canını,belki daha iyi olur
Sağol canım,surup iyi gelince açıldı gözleri anne yarın sinemaya gidiyoruz d&r a da gidecektik dedi hemen, unutur sanmıştım verdiğimiz sözü :))

Umarım iyi sürpriz olur bana da pek sanmıyorum.

T tatlu canım yemek sormuşsun
Ben bugün analı kızlı çorba ve alinazik yaptım
Çorbayı sabahtan yaptım, Bahçeye gittim Çiçeklerin bakımı, biraz ot temizliği (lahana ekmek için) yeşillik toplama, bahçede çay keyfi derken yoruldum gibi.
Eve gelince de alinazik yaptım hemencik
Çamaşır topla duş al oturuyorum
Nohut haşladım kalkıp poşetleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…