Kızlar bir şey sormak istiyorum, toz alırken, yüzeye ne sıkıyorsunuz? Ahşap, konsol, ne bileyim yatak odası mobilyasının vs fıs fıs sıkıp, bezle aldığınız bir deterjan var mı? Ben viking in pembe tüm yüzeyler için olanını aldım ama sanırım sadece koku veriyor..

Teşekkürler arkadasim hemen not aldim..Deneyecegim
Ohhh ne guzel doğa ile içiçe kolay gelsin

Bu arada evde patates bitti,soğan üç tane var.
Marketlerde patates 5, soğan 6,5-7 idi hep.
Kapıdan geçen arabada aynı fiyata veriyor taşımaya gerek yok diye almadık
Ama çok çok pahalı değil mi yaa
Cok pahalı tabikii ben kis bazı çuvalla almıştım biter 1 haftaya.. Dusunuyorum resmen kara kara.. Ülkede en kolay yetişen ürüne o kadar para vermek

Canım sigarayı bırakmamış mıydın.
Biz de sodayi stoklu tutuyoruz hep, çok içiyoruz :)
Hangi cif ındirimli bu arada.
Ben soracaktım sigarayı bırakmadın mi diye

Cif tüm yüzey icin olan camasir suyu katkılı cnm ben 1 tane aldim.
Hatta kalmamış diğerine kostüm hemen
Yeşil çayla beraber kaptım hemen

karamelli_turta gecmis olsun ins sabaha bir şeyi kalmaz .Verilen sözler çocuğun isine geliyorsa asla unutulmazzzzz

K kahvemsi mutluluk ins hemencecik bırakırsın cnm

A Alya_sura88 cnm enginarı yemiyor evdeki pasazadeler ....

Ben de aylardır yememistim lavanta doner yedim aksam 8 de otle pişman oldum ki...
Eşim canı çekmiş almis oysa evde yemek yapmıştım...Dedim gun boyu o kadar hareket ettim boşa gitti

Ben A101 sirkelim ile alıyorum tozları.

Ben A101 sirkelim ile alıyorum tozları.

Bir de 2li cif ve domastos kampanyası var migrosta 21 idi sanirim fiyatı aklınızda olsun kizlarr...

Ben bugun aldiklarimi stoga ekledim..

Ve markete nakit harcayacağız 15 i itibariyle..
A101de cif fiyatları epey uygun, kaç tane bulursam alacağım. Stokta bir tane kaldı
Migrostaki çok indirimli değil, gerek marketlerde Domestos indirimle o fiyata geliyor zaten.
Ayyy herşeye nakit harcamanın ne kadar güzel birşey olduğunu unutmuşumtum ben.
Dünkü tüm alışverişi nakit yapınca kendimi çok havalı hissettim.
Kk evde bırakmıştım, bu haftada iptal etsem mi diye hesap yapicam
zaten acil birşey olursa ek hesaplarim var limitleri de yuksek

p_ritha bende dondurucu bölümü azalınca aksam eşini de soktum mutfağa içli köfte yaptik dondurucuya artik 5 kez yapacak kadar

Nohut fasulye ısladım onları da az once hasladim...

Gunaydin 8 e dogru uyandim yarin icin yemekleri pişirdim.
Camasir mak doldurdum saat ilerlesin açacağım
Bulasik mak bosalttim...

Selâm kızlar..
Oğlum gece de uyuyamayinca sabah dra gittik şimdi daha iyi çok şükür, sebep tam da tahmin ettiğim gibi boğazı.

Saat 10 gibi eve döndük kahvaltı edip yattık yeni uyandım.
Duş alıp düğüne uğramalıyız oradan da avm sözü :)

K kahvemsi mutluluk T tatlu canlar nakit harcama inanılmaz güzel oluyor kuruşların değerinin farkına varıyoruz, çok sevindim.

Cok uzun zaman olmuştu disarida kahvalti yapmayali hatirlamiyorum bile en son ne zamandi

Çıktık disari harika bir köyde yaptik dönüşte de nakit parayla 10 kilo patates aldik...

Şimdi köpeği mizin yanına geldik burdan da biraz dolasiriz eve geceriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…