- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #33.521
Canim gunaydin...
Geçmiş olsun canimCanim gunaydin...
Çocuk rahatsızlandı gece o uyudu sonra ben uyuyamadim
Çok şükür iyi gibi sanki su an
Yüzünü agda ile aldiriyorsan bir süre sonra o yapabilirK kahvemsi mutluluk yüz cilt tonum da dengesizlik var çene kısmım daha koyulardı bununla ilgili v8r fikrin var mi
Ben de caudalie resrevatrol serisini kullanıyordum, bitmişti. Gebelikten bu yana cildim iyice kurur oldu. Gebelikte de kullanılabiliyormuş, yeniden aldım. Bir kere sürmemde bile cildim neme doydu, süper oldu. Dolar bu kadar yüksek olmasa iyi olacaktı tabi, fiyatı açısından :)Caudile serum gunduz nemlendirici gözaltı kremi
Loreal gece kremi
Argan yağı
Maske
2 tane de hediye geldi caudile den durak ve el icin
Yeni birgün yeni hayaller var bizde.
Aslında bu hayal yeni sayilmaz hep vardi ama artik almak istediğimiz evi kendimiz için istiyoruz.
Oturduğumuz muhitten memnun değiliz biz,eşimle zaten ayni kanıdayız ama ben cesaret edemiyorum.
Oturdugumuz ev Kp in mustakil aile apartmanı.
En büyük etken küçük oğlum henüz çok küçük 7 yaşında ve buradan ciktigimizda ya annem/kv dem bana gelecek onun için yada ben oğlumu onlardan birinin yakini okula vermek zorundayim.
Artisi 3,5 yıldır birikim yapıyoruz iyiki adim atmışım bu konuda.
Almayi istesek de 2/3 yil olmaz yine ayri kalamayiz oglumla, ya ben işten ayrilmaliyim bunu da ilk etapta cesaret edemem gidişatı görmek lazım.
Ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz bize kızlar.
Şimdi olmasa da 5 sene sonra bu muhitte olmayacagimiz kesin.
Ankara'da tam gün süren ilkokullar var. Daha doğrusu dersten sonra etüde kalıyorlar. Belki öyle bir okul bulursunuz. Ya da evi yine alıp kendinizi toparlayana kadar kiraya verip çocuklar biraz daha büyüyene kadar böyle idare edebilirsiniz. Şimdiden hayırlısı olsun sizin için.Yeni birgün yeni hayaller var bizde.
Aslında bu hayal yeni sayilmaz hep vardi ama artik almak istediğimiz evi kendimiz için istiyoruz.
Oturduğumuz muhitten memnun değiliz biz,eşimle zaten ayni kanıdayız ama ben cesaret edemiyorum.
Oturdugumuz ev Kp in mustakil aile apartmanı.
En büyük etken küçük oğlum henüz çok küçük 7 yaşında ve buradan ciktigimizda ya annem/kv dem bana gelecek onun için yada ben oğlumu onlardan birinin yakini okula vermek zorundayim.
Artisi 3,5 yıldır birikim yapıyoruz iyiki adim atmışım bu konuda.
Almayi istesek de 2/3 yil olmaz yine ayri kalamayiz oglumla, ya ben işten ayrilmaliyim bunu da ilk etapta cesaret edemem gidişatı görmek lazım.
Ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz bize kızlar.
Şimdi olmasa da 5 sene sonra bu muhitte olmayacagimiz kesin.
Çocukların küçük olmasi beklemeyi gerektiriyor yada bazi şeyleri göze almayı..Canımm hayırlısı olsun inşallah hayallerinizi yaşarsınız
Çocuk küçük olunca ne yazık ki desteğe ihtiyaç duyuluyor
Ben olsam biraz daha beklerdim sanırım
Seninle aynı dönemlerde birikime başlamıştık
O yüzden seni her okuduğumda bunu hissederim
Şimdi 3,5 yıl yazınca vay be dedim zaman ne hızlı akıp giriyor
Sağol canım inş hayırlısı olur..biz vardiyali sistemde çalışıyoruz ve karışık..Ankara'da tam gün süren ilkokullar var. Daha doğrusu dersten sonra etüde kalıyorlar. Belki öyle bir okul bulursunuz. Ya da evi yine alıp kendinizi toparlayana kadar kiraya verip çocuklar biraz daha büyüyene kadar böyle idare edebilirsiniz. Şimdiden hayırlısı olsun sizin için.
Canim hayir yüzümü aldırmıyorum heralde kuruluk ve güneş karışık etki ettiYüzünü agda ile aldiriyorsan bir süre sonra o yapabilir
Yaz kış güneş koruyucu özelliği olan nemlendiricileri tercih edebilirsin
Geldi siparişlerim aksam baslayacagim..hangisinden memnun kalırsam devam ederim...Ben de caudalie resrevatrol serisini kullanıyordum, bitmişti. Gebelikten bu yana cildim iyice kurur oldu. Gebelikte de kullanılabiliyormuş, yeniden aldım. Bir kere sürmemde bile cildim neme doydu, süper oldu. Dolar bu kadar yüksek olmasa iyi olacaktı tabi, fiyatı açısından :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?